Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 272
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
Не знам доколко е вярно това, но в друга група четох, че е дете от провинцията...В НПМГ се кандидатства с копие на дипломата, така че рискът е бил нулев

# 526
  • София
Те разрешиха кандидастване с копие от свидетелството за това класиране. Това обяснява многото кандидати, според мен. Високият бал на приетото дете и мен ме изненада.

# 527
също така бал 482 в НПМГ не е равен на бал 482 в някоя от езиковите гимназии. В езикова гимназия това дете би било с бал 472

# 528
В нашия клас има дете от провинцията, което тепърва ще се мести в София и дете, което даже го няма в списъка с приети - това го забелязахме няколко родителя вече. Класният каза, че не е грешка и това дете ще е в нашия клас Rolling EyesThinking, сега било прието, надпланово... Това ли са тъй наречените "парашутисти"?
Така че за местата в София се борят извънредно много деца...

# 529
Надпланово може и да не парашутист, но често е. Ще си проличи първата седмица.
Това дете е с макс на олимпиадите или с най-висок резултат от кандидатите?

# 530
  • София
С най-висок бал от кандидатите. Има и максимален резултат от олимпиадата/състезанието.

# 531
Направих си труда да проверя и за 2ро класиране в НПМГ за паралелка с химия най-високият бал е бил на момиче и е 471.35.
Наистина интересни неща се слуват в последния момент Simple Smile
Браво на детето!

# 532
  • София
И в 18то са се освободили доста места - 11 бр. общо. От нашия клас пак никой не се е отказал. Излязохме най-стабилният клас. Simple Smile
Дали има с немски свободни места?
И сега само с копие от дипломата ли се кандидатства?
Това класиране беше вчера и имаше немски, днес имаше ново и то е приключило. Следи на сайта им, защото аз влизам от време на време от любопитство и не ги виждам навреме.
https://18sou.net/%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0 … 0%bb%d0%b0%d1%81/

Това е някаква лудница. Трябва постоянно да се следи и да се тича веднага. Сроковете за подаване за по час-два.

# 533
Привет, дами! Към майките от Варна бих искала да  попитам къде се подават документи за еднократната помощ за осмокласници?Благодаря!Успешна учебна година на всички деца!

На ул. Цар Асен #43 /за номера не съм сигурна/ се намира АСП. Ако се движиш по Цар Асен от светофара над Червения посока Чаталджа, първия панелен блок от лявата страна на улицата. Само че входовете са от другата страна на блока.
Благодаря  от сърце!!

# 534
Лесно се проследява от резултата по химия и инициали кое е детето. Било е в СМГ, но с тези резултати не е успяло да влезе нито в СМГ, нито в НПМГ с математика, тъй като балът му е под 480. Къде е било записано не знам, но резултатът по химия наистина му е впечатляващ. Според мен класния ръководител на паралелката с химия сериозно е наклонила везните да се премести, това личи и по броя подадени заявления.

# 535
  • София
Сега ще видим в кое високобалово училище ще излезе свободно място.

# 536
  • София
Може да е ТУЕС, или пък ПЧМГ там нали има профил Природни, пък може и да е друг профил. Решили са , след родителските срещи, че не е тяхното училище нещо, знам ли, интересно. От АК може ли да се откажеш толкова късно? и това не ми е ясно. Може и от прованса... има от къде да "долети" все едно дете с висок бал Grinning

# 537
В класа на моето, от София идва дете. Су, ае/ре. Имаше обявено 1 място на 5 класиране, може то да е.

# 538
  • София
Аз залагам, че в НЕГ ще излезе свободно място. Не знам защо, просто усещане.

# 539
аз до последно се надявам да излезе в 164то за момиче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт