Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 304
  • 786
  •   1
Отговори
# 450
Учебна 2024/2025 година

Свободни места  за ученици в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“ за учебната 2024/2025 година към 09.09.2024 г., както следва:

Клас   Профил   Брой свободни места
VIІІ г   Природни науки с профилиращи предмети химия и опазване на околната среда и биология и здравно образование и разширено изучаване на английски език.   1
Срок за подаване на документи: до 16.00 часа на 10.09.2024 г. в канцеларията на НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“;

Необходими документи: заявление от родителите /свободен текст/; копие на свидетелството за завършено основно образование; информация от admin.infopriem.mon.bg за резултати от олимпиада или състезание по химия и опазване на околната среда.

# 451
  • София
Вече може да се кандидатства с копие от свидетелството, така че няма риск.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 13:38 от sanaka

# 452
  • София
Ahoney, да, 18-то е на НЕИСПУО, преди бяхме на админ плюс, но от миналата година остана само МОН-ския. Като никога не съм виждала Школо, не ми се струва толкова лош. Сега в новото училище ще свиквам с Школо. Иначе осмокласничката ми се появи и в НЕИСПУО, явно прехвърля данни от единия дневник в другия.

# 453
  • София
bibi76, мерси за отговора. Жалко. Аз тихичко си плача за школо. В това не виждам приложение за телефона, известия, съобщение, комуникация с учителите, но ще погледна пак. Може пък да ги има.
А ти ще свикнеш лесно с школо, страхотно е.

Поправям се. Имало приложение, но е в процес на разработване и не се знае дали работи правилно. Все пак комуникация с училището още не намирам.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 14:38 от Ahoney

# 454
Нали отмениха НЕСПОЛУКАТА за тази година? Аз разбрах, че ще си ползваме Школо.

# 455
  • София
В секция Отзиви при мен са писали учители да дадат обратна връзка. Има и информационни съобщения. Пишеха и кога ще са класни/контролни, но не всички учители. Има и какъв материал е предаден.

# 456
Ровейки съвсем случайно от тук https://myaccount.microsoft.com/groups/groups-i-belong-to, успях да видя паралеката и съучениците на сина ми. Става с профила и паролата от teams.

# 457
  • София
Ами в инстаграма на новото училище имаше една девойка с подзаглавие линк към един сайт, с фенс в името.. Не съм последвала, така или иначе нямаше да си направя регистрация за да проверя какво има на линка..
Понякога в тези групи влизат хора, които не са приети да учат в това училище. Просто да провокират и да създават смут. Така че това може да не било дори момиче и да не е в осми клас.
Случаят в тарифата също може да е било доста грозна шега с момичето. От такива неща ми настръхва косата и започва да ми се повдига. Момиче гледам все пак.

# 458
Възможно е, казвам какво видях. Не съм търсила, не съм задълбавала. Не знам дали все още този профил е в тази група, тъй като вече има отделна група за класа и моя син се отписа от другата поради умопомрачителен спам.

# 459
Започна учебната гдина за набора!
Имат 7 момичета в класа Simple Smile И много деца с еднакви имена.
Даже и първо домашно имат за утре.
Не са се организирали обаче да излязат след часовете. Да видим до края на седмицата ще се случи ли.
5 годишната пожела на бати да си намери много нови приятели - и той даже се усмихна!
Ваксината му я биха тази сутрин и засега е добре.
Колелото се завъртя... влязох пак в режим учебен!

# 460
Започна учебната гдина за набора!
Имат 7 момичета в класа Simple Smile И много деца с еднакви имена.
Даже и първо домашно имат за утре.
Не са се организирали обаче да излязат след часовете. Да видим до края на седмицата ще се случи ли.
5 годишната пожела на бати да си намери много нови приятели - и той даже се усмихна!
Ваксината му я биха тази сутрин и засега е добре.
Колелото се завъртя... влязох пак в режим учебен!

Вероятно само аз не съм разбрала,но каква ваксина слагате на тази възраст?

# 461
  • София
Малко кандидати са се престрашили да участват за свободното място в Испанската: https://www.ibbcervantes-bg.com/files/mf/8ff0e506bc600361d7c7505 … ie-5klasirane.pdf Забележителна смелост на кандидат 536.

# 462
sisill, и моят е доволен от първия "учебен ден". Запознал се е с две момичета и имало две момчета от курсовете му. Много по-различно му било от кварталното училище. Някои от нещата, които учили, му били напълно нови на него. Хвърлих и аз един поглед на домашното - 10на задачи за утре Grinning. И той това спомена, че имало много Викторовци и Борисовци. Шегуваме се, че ще е 20ти номер, а името му започва с Д Stuck Out Tongue Closed Eyes Госпожата, която сега им води математиката, щяла да ги поеме и през учебната година. Отзивите за нея са много добри. Погледнах днес и дигиталната раница и видях другите преподаватели. Освен с класната, май ще имат късмет и с учителката по английски. Толкова успях да изкопча аз преди тренировката.
Да им е успешна новата учебна година и да влязат в релси по-бързо децата си пожелавам Grinning

# 463
Е, днес Школо направо ме хвърли в потрес - знам, че си работят хората по вкарване на новите данни, но това което виждам аз ме усъмни дали аз въобще имам деца. Първо големият, вече студент изведнъж се оказа незаписал 12 клас поради поправителни изпити🥺. Малкият изобщо не съществува никъде. Второ влизане след няколко часа - край, ни деца, ни права, ако пък все пак имам деца да си заявя в "роля".
То аз знам, че всяка година правят корекция, но днес направо се забавлявам на макс с тях. Чудесен сайт е Школо и точно когато сменят годините е най-весело, особенно като неочакваш😉

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 19:11 от Aleksandropulis

# 464
  • Sofia
Малко кандидати са се престрашили да участват за свободното място в Испанската: https://www.ibbcervantes-bg.com/files/mf/8ff0e506bc600361d7c7505 … ie-5klasirane.pdf Забележителна смелост на кандидат 536.

Най-вероятно защото са приемали само оригинали от дипломи.

Общи условия

Активация на акаунт