Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 239
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
Чукнете в темата на ФЕГ на последна-предпоследна страница. Има линк даден, accounts нещо (извинявайте, че не го пействам, но съм в движение). С този линк и паролата на детето се стига до групите, в които членува. И там на тези за 8 клас се виждат членовете. То вече не остана, те ще се видят скоро 🙂 даже моето беше днес на сбирка, били 30на деца от випуска, около 5 от нейния клас. Харесала ги е.
В Школо ги скриха миналата година децата, поне в нашите две училища, горе-долу по време на продажбата на Школо.

# 616
  • София
Нали съм ви разказвала историята от 8 клас с голямата като я попита "Това твои приятели от Френската ли са?" А тя, завалията, учи в Испанската.

Joy etomira, той мъжът ти е гледал в бъдещето, мислел е, че говори с малката дъщеря Joy

# 617
  • София по рождение
Нали съм ви разказвала историята от 8 клас с голямата като я попита "Това твои приятели от Френската ли са?" А тя, завалията, учи в Испанската.
Приложи и точен адрес към инструкциите. Да не иде другаде. Даже пусни локация. 😅

# 618
  • София

Joy etomira, той мъжът ти е гледал в бъдещето, мислел е, че говори с малката дъщеря Joy

И аз така се успокоявам.

helli_sun, показахме му я.

Трябва да отбележа, че той е супер отговорен човек, без когото съм загубена. Не знам защо така не му върви с училищата.

# 619
  • София
Навремето Испанската всъщност беше паралелка във Френската.
Може затова, по инерция човекът... 😁

# 620
Списъците- 91 Нег са качени.

# 621
И нашата родителска среща мина, 17 момчета и 9 момичета, от което класната е много доволна, защото опита и показвал, че с мъжки класове се работи по- лесно Laughing
Раздадоха ни учебници, по езика и учебни тетрадки, като ми стана много странно, че допълнително щели да ни уточнят дали в тези тетрадки ще се пише

# 622
Момичета, далече ни е още, но все пак да задам един въпрос. Чета , че на последните класирания може да се кандидатсва с копие от дипломата за 7 клас. Та, това копие е ксерокопие или заверено копие?

# 623
  • София
И нашата родителска мина.
Ще учим в друга сграда до края на първия срок в Ломоносов втора смяна. Надяват се да влезем в нашата си сграда от втория срок. Всички родители бяхме не доволни, но няма какво да се направи.
Ще бъдем 19 момичета и 7 момчета. Очаквано женски клас.
Все още ще се уточняват всякакви подробности в хода на началото на учебната година. Като програма, кога ще дадат учебниците на децата.
Много им е трудно чисто организационно защото жунглират между 2 , 3 сгради заради ремонта, която е исторически паметник на културата и поради това всичко става с различни разрешителни и сроковете се бавят значително.
Иначе ни представиха част от учителите.
Ще бъдем с класен ръководител мъж много готин ми се видя както и останалите учителите.
Казаха че преди всеки един учебен час ще им се събират телефоните в специална кутия за тази цел. Изглеждат строги нещата , но това е много хубаво според мен.

# 624
  • София, Лагера
Здравейте отново, мили дами! Започвам бавно да се настройвам на учебна вълна.
Нашето Школо не е заредено още, стои си с информацията от миналата учебна година. И за баткото както е бил 11 клас, и за набора още от основното му. Ама то и миналата година беше така до последно.
За дигитална раница още не съм проверявала, ни за помощите, имам да наваксвам.
Довечера ни е родителската среща й ми е развълнувано като за среща с гадже Laughing Ще питам за Школо и ще ви кажа.
Иначе съм доволна, че тийнът може да ходи с колело на училище, има стойка за колела.

# 625
  • София
Тъй като новото училище не ползва Школо, там наборката си седи 7 клас и получих съобщение да отидем да вземем учебниците за 7 клас. Направо се разкрещях на телефона - "МИНАХМЕ ГО СЕДМИ КЛАС И ОЦЕЛЯХМЕ. НЕ ИСКАМ ТЕЗИ УЧЕБНИЦИ!!!!" Simple Smile

# 626
А, това също ми хареса- 8 клас ще е една смяна цялата година, а от догодина се надяват цялото училище да е на едносменен режим
Ahoney, разбирам те Laughing

# 627
  • София
Ноеми, когато имаш време дай малко подробности за екскурзията ти Hug Със сигурност е било страхотно!
Аз като че ли не съм още на училищна вълна. След родителската днес може и да превключа Joy

# 628
  • София
И ние ще сме с Школо, в 145 бяхме с друга програма. Още не са качени всички списъци. Но поне видяхме класната, поръчахме 2 помагала и някаква тетрадка по филосфия. Понеделник преди откриването имат час на класа у ще им раздадат учебниците.
Довечера е на Йо във Вазова

# 629
Най-накрая пуснаха информация за ПУД - 11 ч. Официално откриване. След това ние в 17:30 да вземем учебниците, а от 18 обща РС.
Нищо не знам за клас, класни ръководители, учители, организация на учебния ден и т.н. И този път никого не познавам. В дигиталната раница не успяхме да влезем, и аз, и тя не помним ни юзър, ни пас. Явно не работи училището и с Школо, няма го в падащото меню на училищата. Така че чакам с интерес.

Плахо питах дали мога да присъствам на ПУД, без да сме заедно, отдалеч само да гледам. Вкарах в действие всичките си оскъдни драматично-актьорски умения с монолог за това как две години съм й била не просто спонсор и шофьор, но и лайф коуч, като гледах бледата светлина в дупката, наречена стая, да осветява срамежливата сълза в крайчеца на окото ми. Бях възнаградена с едно - уф, ще видим, така че може и да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт