💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 167
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Объркала съм човека, извинете. Явно само популярност търси. Повечето там са за това. Има и някакъв процент, който е отишъл за адреналин и преживявания, но далеч не мисля, че се отнася за всички.

# 796
  • София
Риск-мениджърът ме кефи. Арогантен е, но има доста потенциал.

# 797
Сори, че питам, в кои ютюб канали е имало подкасти днес за игрите? Вече не се насмогва.
@Diavolo, не знаех за колекционирането, да, прав си.
Скрит текст:
Иначе при мен (ЕON) има бутон за скипване 5 мин. напред. По НОВА обикновено рекламните блокове са към 8 мин. По TLC са точно 5 мин, нито секунда повече или по-малко. И като видя шапка "реклама", натискам този бутон и то прескача точно на мястото, където е същата шапка за край на рекламата и продължава предаването. Така дават риалитита и затова гледам тази тв.
По БНТ този бутон не го натискам, защото там прекъсването за "реклама" е за една минута, в която просто дават два анонса, автореклами
С ЕОН съм, не става Sad

# 798
Момичето, което учи за организатор събития в Холандия (сериозно ли?????😳) е симпатяга, но ми е малко въздух под налягане. Може да е от куку участниците Joy

# 799
Раду ми харесва, успял, мислещ, борбен, пък и с добра физическа подготовка.
И да го питаш какъв го дири в Игри на волята.
Да си оставиш бизнеса за три месеца, ако стигнеш до финала и ходиш да гониш Михаля.., не го разбирам
Има хора , които имат възможности и търсят адреналина/тръпката !!!

# 800
  • Другата България
Никой от новите попълнения не ме впечатли.
Оставам си твърдо за Мартин.
Този малкия много нахакан, то ясно, че са му казали какво да говори, ама все пак....

# 801
  • София
Не разбрах сървайвърката дали влиза?

# 802
Ето я и Силвия Радулова. Дали ще остане и ще ги съберат с Галя и ще гледаме сеири.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:51 от densi

# 803
Силвето доста е подпъхнала в лицето Simple Smile

# 804
  • Варна
Тъкмо се чудех откъде ми е позната тази жена, тя била участвала в Сървайвър

# 805
Не разбрах сървайвърката дали влиза?

Тя ни е за десерт Силвето.

# 806
Силвия и тя за млади момчета бленува

# 807
Зъболекарката е топ, голяма сладурана! А и Варненка! Дано стигне напред, кефи ме.

# 808
  • На Изток от Рая
Зъболекарката е топ, голяма сладурана! А и Варненка! Дано стигне напред, кефи ме.
Страшна машина е, виждала съм я как тренира

# 809
Анджела(зъболекарката) ми е позната, не знаех че влиза. Голяма сладурана е, мисля че имаме какво да видим от нея, ако се задържи

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:12 от Samanthaaaa

Общи условия

Активация на акаунт