💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 146
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 30
  • София
EdelV,
Мне, обратното.
Изместили са се гласовате с един напред.

Примерно на въпрос 1 за любимите сезони, 11 е за сезон 4, а 8 за сезон 5

На въпрос 4, 25 е за 'да', а за не е '3'

Аман от тия простотии значи

Никога повече няма да пипна пусната вече анкета, независимо какви неточности има. :/

# 31
Ясно. Аз гласувах наново.

# 32
Благодаря за темата, Дяволче! 💗
Ще я следя с интерес, но не мисля, че ще пиша (често) в нея. 😊
По анкетата - винаги ще гласувам за първия сезон и за Юлиян. Там ми остана сърцето, там и спря истинската ми емоция от ШООЛ- то и ме пратиха в "другата тема" за една друга емоция. 🤪
Харесвам водещите.

# 33
  • София
Тъй като доста хора няма да гласуват отново и тези резултати в момента са абсурдни, ще се опитам да излъжа системата, като добавя едни празни полета и да натъкмя верните отговори отпреди малко.
Ще е малко грозно, но резултатите поне ще са автентични. И разбира се след това ще може да си се гласува отново, за тези, които не са гласували.

Временно ще спра гласуването, за да видя дали ще се оправят така нещата.

# 34
  • София
Уф, оправих нещата, без да добавям празни полета. Просто малко разбърках последователността на отговорите.
Сега анкетата е вярна на 99% Grinning

Все пак на който му се занимава, нека да си изтрие гласа и да гласува отново ама да внимава какво точно избира, да чете внимателно, защото подотговорите не следват точната хронология, но пък не мисля, че е проблем. Важен е резултатът. Simple Smile

п.п. Явно е имало изтрито мнение между последните два мои отговора, иначе няма как да имам последователни постове преди да са изтекли 24 ч.

# 35
Еее Diavolo Joy , за трети път ме караш да гласувам. Вече положението е Trollface

# 36
Аз гласувах отново, защото отговорите, които бях дала, не отговаряха на това, което ми излезе след редакцията на анкетата.

# 37
  • София
Дяволо следва държавните тенденции, гласуване нон стоп.

# 38
  • София
me_for_president,
Не не, ако искате само.
Вече съм оправил нещата. Не е 'задължително'

Хмм, ама интересно защо се получи така.
Защото преди малко редактирах и анкетата в общата ТВ тема в Спамочат секцията и там всичко си е точно.
Мхм, май загрях откъде идва проблема.
Може да се редактира отговор и няма проблем. Но ако редактираш въпрос се объркват нещата. Не съм на 100% сигурен, но мисля, че е това. Иначе няма никаква логика.

Все тая. Grinning

# 39
Благодаря за новата тема.
Дяволо, както винаги адмирации.
Очаквам сезона, новите 40.
Само се моля да няма Манита, ама не вярвам.

# 40
Е, как няма да има...
 Точно такива образи търсят да има.

# 41
  • Другата България
Скрит текст:
me_for_president,
Не не, ако искате само.
Вече съм оправил нещата. Не е 'задължително'

Хмм, ама интересно защо се получи така.
Защото преди малко редактирах и анкетата в общата ТВ тема в Спамочат секцията и там всичко си е точно.
Мхм, май загрях откъде идва проблема.
Може да се редактира отговор и няма проблем.
Но ако редактираш въпрос се объркват нещата. Не съм на 100% сигурен, но мисля, че е това. Иначе няма никаква логика.

Все тая. Grinning
Това мисля и аз, че е.
Същият проблем имах с темите за ХК, и за “Дяволското гърло“.
И аз си научих урока, и вече не пипам пусната анкета.

Иначе, като гледам резултатите, Юлиян си е №1, толкова сезони, толкова хейт, толкова какво ли не, и пак той! Ами....който си го може, си го може. Освен него съм гласувала за другите си двама любимци - вечните втори - Фифо и Момчи. Heart
А относно сезоните - Сезон 1, естествено! Там си оставих сърцето, толкова емоции изхабих основно след сезона, та ми държаха “ситка“ следващите два, които пропуснах.
Предстоящият сезон няма да го гледам, поне не активно, когато и както дойде. На гръмките тупаревски заявки вече не вярвам, тази претрупана работа с 987654 участници и толкова арени и локации....цъ.
Но ще надничам при вас винаги, когато мога. Обещавам да не издавам нищо, защото поне за момента чета и пиша в спойлерната тема, където е много “яко“. /докато почне инфо за Гривните сигурно, после ще се махна....евентуално/.

# 42
На кой въпрос Юлиан води?Така като гледам Фифо е с най-много гласове.

# 43
  • Другата България
Вече да, когато аз гледах и гласувах, Юлиян беше пред Фифо за най-комплексен играч.
Все пак това е анкета, резултатите са плаващи.

# 44
Дяволо, благодаря и аз за новата тема и за промяната в правилата. Гласувах за Фифо, най-комплексен, защото за мен си остава номер 1.
Аз обаче останах с впечатление,  че снимките са свършили, защото в петък минах от там и видях, че демонтират съоръженията и дори се пробвах да мина над басейна. Може обаче просто да са ги сменяли с други, съобразно битките. Видях и плажуващи и "туристи", които се пробваха на останалите съоръжения като мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт