💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 140
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 630
Моля оценете епизод 1

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.
Много съм ларж тази вечер. Стигнах до 80.2 Simple Smile

# 631
Много странно решение Бисер, който се класира от миналия сезон да не е в едно от трите пълноправни племена, а да трябва да се бори да остане в играта.
Как точно определят кое племе влиза директно и кое се бори за участието си утре е непонятно и нелогично - започват си постарому продукцията. Поне едните си тръгват директно, защото щеше да е много тегаво да има постоянни 5 племена в играта

# 632
Много странно решение Бисер, който се класира от миналия сезон да не е в едно от трите пълноправни племена, а да трябва да се бори да остане в играта.
Как точно определят кое племе влиза директно и кое се бори за участието си утре е непонятно и нелогично - започват си постарому продукцията. Поне едните си тръгват директно, защото щеше да е много тегаво да има постоянни 5 племена в играта
Да, и на мен това ми направи впечатление като несправедливо.

# 633
  • На Изток от Рая
Ами то ще си бъде несправедливо отпадането на едното племе

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 01:01 от Countess_M

# 634
Ралица почна с издаването, вече започна да ми се причува Надкаст, когато издаде Малвина и военният. Само не знам защо беше нужно.

# 635
Около 370 коментара тук по време на живото предаване, уау, уау, уау. Това няма изчитане.

Микяй Наим какъв ръст има, според вас? На мен ми се вижда... тапичка.

# 636
Около 370 коментара тук по време на живото предаване, уау, уау, уау. Това няма изчитане.

Микяй Наим какъв ръст има, според вас? На мен ми се вижда... тапичка.

Информация
Роден: 4 ноември 1997 г. (възраст 26 години), България
Височина: 1,63 m

# 637
Много добро начало и старт на сезона! Всичко ми хареса,особено битката,тъй като аз на тях съм фен. Участниците са доста добре подбрани  и очаквам един стабилен и интересен сезон! Нямам търпение и за утрешния епизод! И всъщност в понеделнишкия епизод пак ще има реорганизации на териториите,заради новото племе,така ли да разбираме? И всъщност ще има 4 територии,определено ще бъде интересно!

# 638
Привет на пишещите и четящите в темата и от мен! Дано новият сезон е интересен поне колкото предният!
Така се случи, че не можах да гледам днес по ТВ,  чета тук в темата за да се информирам за персонажите и нагласите към участниците.
Изглежда, че хората, на които продукцията залага да движат шоуто, са вкарани днес. Утрешните са по- слабо колоритни хора, основно със спортна подготовка и някои ще ги прецакат още в началото за сметка на сеира. Жалко!

# 639
  • Germany
Не гледам борба, но нали този Микяй бил много добър, втори в Европа, ала-бала…защо не е бил на Олимпиада, а е снимал Игрите?
Аз почти никого не запомних, но има време. Като цяло ми харесва каста, има дразнители, но не може без тях. А нямаше ли да има участници от предните сезони или това ще са отделни Игри?

# 640
Роден: 4 ноември 1997 г. (възраст 26 години), България
Височина: 1,63 m
Мале, мале... То аз видях, че всички жени стърчат над него, ама той вярно... мн. нисък ръст за мъж. Мисля, че и   Наим Сюлейманоолу е бил така, както и тези арменците... Армен Назарян и синът му.
В борбата може и да няма значение, ама тука... с подпирането на буквите, със скачането на високите варели, това ще има значение.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 01:47 от diziler

# 641
Наим Сюлейманоглу е щангист.

# 642
Не гледам борба, но нали този Микяй бил много добър, втори в Европа, ала-бала…защо не е бил на Олимпиада, а е снимал Игрите?
Аз почти никого не запомних, но има време. Като цяло ми харесва каста, има дразнители, но не може без тях. А нямаше ли да има участници от предните сезони или това ще са отделни Игри?

Заради съмнения за допинг му спират правата, изпуска квалификациите и от там Олимпиадата. Не знам дали е доказано, че е взимал нещо, но имаше съмнения някакви.

# 643
А на беларуснака къде му е предното зъбче?

# 644
Микяй Наим участва в последната квалификация за квоти, не можа да вземе.

На мен ми е интересно участието на Елица Раева, тя беше в националния отбор по шахмат навремето.

Общи условия

Активация на акаунт