💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 173
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 645
Алекс Гърдева ли беше на визитката на Донатела? Много странно.
Като цяло, на първо гледане добро впечатление ми направи Георги Гешев. Силен и мъжага.

# 646
Не е по темата, но Наим беше доста по-нисък. Виждала съм го на живо.

Сега проверих: 1.47 м.

# 647
Здравейте на всички 😊

Има ли къде да гледаме епизода ако не сме успели да гледаме на живо и сме в чужбина? Принципно има няколко места на които други години го качват но сега няма нищо ,  включително и старите сезони 🧐 В дейли моутиън има само малка част от епизода.

Благодаря предварителни 🤗

# 648
  • Стара Загора

Много е съмнително да е чааак толкова нисък. В по-предни постове бяха писали 1.63 , което изглежда по-вероятно.
   Като се има в предвид в какви категории се състезава (преди в 57 , а сега 65 кг.) прекалено малко ми се струва 1.47.  ( и аз се опитах да намеря инфо за ръста му, но не успях).

# 649

Много е съмнително да е чааак толкова нисък. В по-предни постове бяха писали 1.63 , което изглежда по-вероятно.
   Като се има в предвид в какви категории се състезава (преди в 57 , а сега 65 кг.) прекалено малко ми се струва 1.47.  ( и аз се опитах да намеря инфо за ръста му, но не успях).
Наим Сюлейманоглу
Информация
Роден: 23 януари 1967 г., Птичар
Починал(а): 18 ноември 2017 г., Memorial Ataşehir Hospital, Истанбул, Турция
Деца: Sekai Mori, Сезин Сюлейманоглу, Нилай Сюлейманоглу, Езин Сюлейманоглу
Филми: Atlanta's Olympic Glory
Родители: Хатидже Сюлейманоглу, Сюлейман Сюлейманоглу
Височина: 1,47 m
Братя и сестри: Мухарем Сюлейманоглу, Рахим Сюлейманоглу

А предната информация която дадох е за Микяй Наим
Родно име
Микяй Салим Наим
Пълно име
Микяй Салим Наим
роден
4 ноември 1997 (26 години)
България
Височина
1,63 м (5 фута 4 инча)
Тегло
65 кг (143 фунта)

За двама различни спортиста  става въпрос. Потребител питаше и аз намерих информацията.

# 650
Жълтите ги прецака Елица, но се справиха отлично на терена. Сините също бяха добри, доста бързо реагираха и на пъзела, а и като цяло са ми симпатични. За момента се лутам между сини и жълти, по стара традиция - червените не ме кефят. Grinning

# 651
Оказва се, че половината от участниците са ходили на лагерите на Фифо и Гого по морето. Grinning

Дамм.. Този сезон ще бъде много, много интересен. Много силни и много добре подготвени участници има.

# 652
  • Дубай
Тази година ще има ли кастинг битки за ол старса...
Значи племето, което днес вземе играта, влиза като пълноправно такова, тоест пак има някакъв див плаж.

# 653
Тази година ще има ли кастинг битки за ол старса...
Значи племето, което днес вземе играта, влиза като пълноправно такова, тоест пак има някакъв див плаж.

Дива река/блато. Там трябва да изпратят 4-тото племе. В "Черешката на тортата" го показаха.

Михаела от С4 е тренирала инфлуенсърката, рускинята, Малвика, червенокосата, едната плувкиня и още една. Grinning Чудно. Grinning

# 654
Между другото само на мен ли ми се стори, че този Борисенко не се представи особено добре на варелите като за акробат. Нещо го похвалиха, ма на мен ми се стори, че доста несигурно ги мина.

# 655
Здравейте на всички 😊

Има ли къде да гледаме епизода ако не сме успели да гледаме на живо и сме в чужбина?
Зависи от чужбината. В ЕС може да се гледа от ЕON (ако сте абонирани де), аз го имам на телефона и макбука, в ЕС всички телевизии вървят и може да се връща до 7 дни назад. Извън ЕС - греда.

Другият (но по-тегав) вариант е през vbox7, но трябва да изтърпите всички реклами. А и е на части. Поне е нещо.

# 656
Изгледах всичко за точно 3 часа. Водих си записки за участниците от визитките и не съм ги променяла под влияние на битката.
 Ето ги:

1. Борисенко - "не харесвам стратези"!
2. Психо джуката
3. Станислав - Чалгарчето.
4. Мартин програмисчето - плувец пъзелист, бре бре!
5. Павел татуираният - отблъсква ме.
6. Светлин  калистениката - симпатяга
7. Георги - як като бик и дори по умен (според Димо)
8. Рени - инфлуенсър?  Като чуя инфлуенсър и викам "бляя"
9. Магдаленa от Айдахо, симпатяга
10. Димитър - изглежда просто момче но иначе симпатично.
"Издържах 3 години в армията, защото не мога да търпя някой да ме командва"
"Нормално е като ме види да се уплаши, все пак аз изглеждам доста заплашително"
11. Малвина - изглежда машинка.
12. Симеон - не ми харесват мъже с дебели устни. "там се научих на дисциплина и придобих много умения" - хаха
13. Елица - прилича на моя приятелка, симпатична ми е - "Коя е най-опасната фигура? Коня!"
14. Венци - отврат с тия мустачки.
15. Изабела - симпатяга
16. Габриела - очаквам издишане там.
17. Анита - как е от Торонто като е от 3 години в България?   Също очаквам издишане.
   "Аз винаги съм права"  - простотия до шия
18. Благой - акулата - много се дуе. Напомня ми Adam Driver
19. Добрин - да махне тоя мъх под носа и устата.
20. Изабела френското Ръ. Не очаквам чудеса тук
21. Полина - не ми хареса. Oчаквам проблеми.
22. Бореца - Микяй.  "Ние в борбата мислим логически". Има нещо от Chris Pine във физиономията си.
23. Наталия - културист "ям 30 яйца на ден!"   Не ми хареса. Надута. Новата Оряшкова - "достойния човек"
24. Иванина - патка!  С пушачески глас.

Набива се на уши, че думата "яко" се преекспонира. Включително в моменти когато нищо особено не се случва - два трима души се възторгват "ееее много яко"

Защо бутат тия вагончета?  На релси няма значение, но на мека основа да се бута най-отзад не е оптимално. Бащата Пелипенко се е хванал за главата.

Ма естествено, че от две страни трябва да се почне реденето на буквите, как си представяха жълтите да държат от една страна като минат половината??? (Пак се сещам за бащата Пелипенко)

# 657
Много добре си ги описала, даже … както не помня имена, тези неща ме подсещат. “Онази с 30-те яйца” я помня визуално, но не запомних името. И с повечето така. Към края на сезона ще ги науча. Трябва да си поглеждам към твоя списък чат пат.

# 658
  • Стара Загора
jhbd, благодаря много за инфото. Чела съм, но без разбиране. Първосигнално съм възприела името Наим.
 Извинявам се , и да не е съвсем спам да кажа, че съм впечатлена от каста. Доволна съм и от факта, че няма драстично неподготвени ( като първата Мани ).

# 659
И на мен жената с 30те яйца ми напомни на Оряшкова, а психоложката на Виолета😁

Общи условия

Активация на акаунт