💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 145
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък се учудих, как 4 часа предаване само с три рекламни блока?! Направо не ги усетих тези часове как минаха. Наистина силен старт на сезона и силен каст. Изненада беше  Павел за мен. Неочаквах, но се представи много добре на терен и изглежда свежарка, харесах го, макар като певец да не ме е впечатлявал. Цирк дьо Солей, очаквах на варелите да "танцува", но....скучничко ги минаваше. Оная пък "генерала", за нищо не става на терен (в сравнение с другите), дано в социалната игра да оправдае прозвището си. Американчето и на мен ми е много приятна, но ще я видим в игрите.
Резиденцията обаче е пълен потрес, нооооо все пак удобствата са си удобства, имайки предвид другите локациии. Незнам, как ще се справят всички с тълпите комари и летящи насекоми, пълна лудост, ама и то трябва да си доста луд, за да влезеш във формата.

# 661
За разлика от леля Вили (която е селска пръчка), с която я сравняват поради визуалната прилика, Психоджуката е интелигентна жена и затова факта, че се е обезобразила е още по-учудващ.

След битката мнението ми за рапъра се подобри, а донякъде и за Пелипенко, но де да видим.

Борисенко да иде при Рълев да му оправи зъбите!!!

И не знам трябва ли да се гордея или да се срамувам  Joy  че не познавах предварително никого? (двамата от миналата година не се броят)

# 662
  • София
От Шабла на север сезонът през лятото е ок. месец и половина. Да правиш луксозни къщи за под наем е безмислено. Никога няма да се изплати. Затова и резиденцията е такава обикновена.

# 663
Моите първи, бегли впечатления. Допадна ми момчето от Казанлък- Добрин. Арената ми приличаше на преметен паркинг в гората.  Иначе, морските гледки са широки, отворени, безбрежни.

# 664
Не съм много сигурна колко е интелигентна психоложката, видяхме някакви заложби във визитката, но не личи да има подход към хората или да тече някаква логическа мисъл. Даже напротив. Вилито беше къде, къде. Пък да не говорим за физическата подготовка, която тук пак куца...

# 665
Не съм много сигурна колко е интелигентна психоложката, видяхме някакви заложби във визитката, но не личи да има подход към хората или да тече някаква логическа мисъл. Даже напротив. Вилито беше къде, къде. Пък да не говорим за физическата подготовка, която тук пак куца...

Е то и аз не съм баш сигурна ама ѝ давам шанс така да се каже  Wink
Знаем, че всички се изхвърлят във визитките и то режисирано от продукцията.

# 666
Снощи започнах да гледам Гласът на България, но не - страшно скучно, голямо театралничене и обърнах на Игрите.
Много ми харесва кастинга досега. Заспах по време на битката и днес ще връщам да догледам.
Игрите ще съвпадат ли по време на излъчване с Островът?

# 667
Не гледам борба, но нали този Микяй бил много добър, втори в Европа, ала-бала…защо не е бил на Олимпиада, а е снимал Игрите?
Аз почти никого не запомних, но има време. Като цяло ми харесва каста, има дразнители, но не може без тях. А нямаше ли да има участници от предните сезони или това ще са отделни Игри?

Заради съмнения за допинг му спират правата, изпуска квалификациите и от там Олимпиадата. Не знам дали е доказано, че е взимал нещо, но имаше съмнения някакви.
Това не беше ли за някой от плувците?
Този сезон са доста.

# 668
Извинете но само на мен ли ми се струва, че Ралица има една такава.... хмм... неугледна поза:

# 669
Забелязахте ли Стопанството колко е спретнато този сезон? С дограма, климатик (не знам дали работи), голяма кабина на душа, нищо общо с онази гадна колиба от последните години.

# 670
jhbd, благодаря много за инфото. Чела съм, но без разбиране. Първосигнално съм възприела името Наим.

Ето имената, според Уики:

Ангел Русев
Александр Борисенко (36)
Анджела Костадинова
Анита Ташева (28)
Ая Хамед
Бисер Русимов
Благой Панайотов (22)
Васил Пиларски
Венцислав Цветков (24)
Владислав Терзиев
Габриела Димитрова (22)
Галина Петкова (50)
Георги Гешев (33)
Десислава Кантарджиева
Добрин Добрев (22)
Димитър Добринов (31)
Елица Раева (37)
Иванина Тодорова (23)
Изабела Здравкова (23)
Изабел Карамарска (20)
Ирена Георгиева
Йордан Боев
Калоян Цветанов
Микяй Наим (26)
Магдалена Иванова (20)
Малвина Бонева (26)
Мария Петкова
Мартин Кънев (25)
Наталия Климентинова (37)
Никола Караолис
Никол Георгиева
Павел Николов (35)
Петър Чаков
Полина Пелипенко (21)
Радостина Радева
Раду Сулеак
Ренета Георгиева (28)
Светлин Митев (24)
Силвия Радулова
Симеон Кралев (26)
Станислав Христакиев (32)

# 671
къде мога да гледам епизода от снощи?

# 672
А къде сте?
Ако сте в България - НОВА ПЛЕЙ или ВиБокс. Или просто връщате с интерактивната тв назад.

Ако сте в чужбина - ВиБокс - там е разделен на 15 части. Гледате отзад напред, от 1. до 15. част.

# 673
  • София
Soney,  и на мен ми направи впечатление. Направо като утрепана е.

# 674
Ралица снощи беше облечена с някакъв пеньоар, от промото за днес се вижда, че стилът продължава да е същия.

Общи условия

Активация на акаунт