💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 111
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 675
Много ми хареса началото, силни хора са събрали. Играта също ми хареса. Ралица е невероятно красива. Косата и е уау. Обаче беше облечена кофти.

# 676
  • София
Не е само роклята проблемът. Стойката й е една отпусната и крива. Не е като на млада жена, а като на бабичка.

# 677
За сега виждам две дразнителки, едната е залязващата силиконова психоложка с огромно самочувствие и ядящата 30 яйца за закуска, бих добавил и простоватата млада инфлуенсърка, все пак това е новата мода..

# 678
  • София
Много странно решение Бисер, който се класира от миналия сезон да не е в едно от трите пълноправни племена, а да трябва да се бори да остане в играта.
Ти сам каза причината във видеото си с представянето на участниците

# 679
Относно стопанството, ме гложди една мисъл, че всъщност не е никакво стопанство. Тази прекрасна барака е скована специално за ИВ и всичко там ми изглежда, направено само за участниците в ИВ. Ходила съм там когато се снимаше и това стопанство, изглеждаше като декор на филм. По принцип местността е земеделски район, жито, слънчоглед... Това с дивите животни, ме изненада. Възможно е, някой да отглежда "диви животни", но "стопанството" изглежда прекалено добре и някак стерилно, неестествено чисто и ново. Нахвърляната слама ми се струва само за камуфлаж. Но ще видим какво ще работят там и дали няма да ги карат с бус другаде, за да работят.

# 680
Снощи започнах да гледам Гласът на България, но не - страшно скучно, голямо театралничене и обърнах на Игрите.
Много ми харесва кастинга досега. Заспах по време на битката и днес ще връщам да догледам.
Игрите ще съвпадат ли по време на излъчване с Островът?
Да ,ИВ ще съвпадат с Островът.И относно Александра от Ергенът ,тя наистина беше полегнала на дивана при колежката си психоложка Галина вчера при визитката и.

# 681
Психоложката ми прилича на Ина от ДиК в очите. И нещо от държанието.

# 682
Не съм много сигурна колко е интелигентна психоложката, видяхме някакви заложби във визитката, но не личи да има подход към хората или да тече някаква логическа мисъл. Даже напротив. Вилито беше къде, къде. Пък да не говорим за физическата подготовка, която тук пак куца...

Е то и аз не съм баш сигурна ама ѝ давам шанс така да се каже  Wink
Знаем, че всички се изхвърлят във визитките и то режисирано от продукцията.
Не бих се доверила на психолог, който тотално си е преправил външността, поради липса на мир със себе си, камо ли да управлява другите.

# 683
Засега психоложката изглежда по-неестествено в лицето от Виолета, но пък прави впечатление на по-приятен човек от нея. Но тя летвата е ниска.

# 684
Опитва се да влияе на мъжете на първа сигнална система, но няма данни за това.

# 685
Хубаво е че повечето са подтотвени от кастинги на Фифо и Гого и на Михаела, но това означава че се познават по между си

# 686
Продължавам да гледам. Имаме Арнолд от Али Експрес и един IT, дето се изхвърля.

# 687
Относно стопанството, ме гложди една мисъл, че всъщност не е никакво стопанство. Тази прекрасна барака е скована специално за ИВ и всичко там ми изглежда, направено само за участниците в ИВ. Ходила съм там когато се снимаше и това стопанство, изглеждаше като декор на филм. По принцип местността е земеделски район, жито, слънчоглед... Това с дивите животни, ме изненада. Възможно е, някой да отглежда "диви животни", но "стопанството" изглежда прекалено добре и някак стерилно, неестествено чисто и ново. Нахвърляната слама ми се струва само за камуфлаж. Но ще видим какво ще работят там и дали няма да ги карат с бус другаде, за да работят.

Ще "превиват гръб за да изкарват прехраната си"
Ох сетих се за Поли и козичките Joy

# 688
На мен също много ми харесаха участниците, разнообразни са, но са заложили и на стандартните типажи - аквамен, застаряващата тунингована лелка, която даже визуално прилича на Виолета и  бивши спортисти. Само толкова войници никога не е имало.
Най-симпатични са ми Добрин калениста, русичката атлетка и ИТ-то. Димитър войникът ми е най-дразнещ.

На Ралица още не й спаднало коремчето след раждането и я обличат в по-торбести дрехи. Но това няма значение.

# 689
  • София
По-късно днес ще изгледам епизода. Аз си го свалих на части и си го сглобих. Общия епизод без реклами е точно 3:29:38 ч. 😮
След това мисля да преслушам Туньо и Вили и разбира се Мартин и Дени при Ваня. Май Мартин ще клепа по Рълев...

Мисля да има нова тема тази нощ или утре през деня след като надявам се тази вечер качат всички останали визитки и се разбере кое племе ще отпадне.

Май този път втори шанс няма да има и ако наистина си тръгнат 8 човека ей так само след една битка ще е уникално безумие.

Няколко интересни нещица от инстаграм:

Мишето е тренирала:
Мартин Кънев ; Ренета Георгиев ; Малвинка ; Елица Раева ; Габриела Димитрова (русалката на сезона) ; Анита Ташева ; Полина Пелипенко ; Микяй Няим и Иванина Тодорова

При Гого и Фифо на подготовка са били:
Светлин Митев, Димитър Добринов, Добрин Добрев и Изабел Крамарска

Ралица стиска палци на Изабел Крамарска и Иванина Тодорова

Чакалов е за Георги Гешев! Според Чакала това ще е най-якия сезон.
Цецо също за Гризлито!

Жоро е за Благой Панайотов и смята, че Мартин Кънев е човека със скрития потенциал за нещо по-изненадващо.

Мишо е за Благо и Малвинка

Мария Оряшкова стиска палци на Микяй

Ива плувкинята е за Габи, Изабела и Благой

Румен Радев е за Микяй

Радо агънцето също за Благо, обръща се към него с Блажка

Алекса стиска палци на Микяй

Вайс се кефи на Павел

Касим е за Благой

п.п. Благо акулата с доста фенове.

Общи условия

Активация на акаунт