💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 111
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Дяволо, Мартин и Денислава дружно ще плюят по Ръльо, така ли? Joy
Разкажи, моля те, ако нещо интересно излезе оттам, нямат спирка, ей....не харесвах Рълев, това е ясно, но такава метаморфоза претърпяха отношенията в тази тройка /на разсъмване/, че пишат история.....Joy
С нетърпение чакам новата тема, за да се ориентирам във визитките и имената, трудна работа все още, а като почнат и Гривните и “Бягство към победа“, съвсем ще го закъсам. Ама квот - такова.

За епизода снощи, още малко.
След като ви изчетох, затвърждавам мнението си, че 90% от хората във формата се познават предварително.
Изключвам бившите гаджета, те са ясни, Малвина между другото се очертава да ми е любимка, изглежда много подготвена, в битката беше наравно с мъжете, буташе вагонетките /напълно излишно начинание беше това, и доста продължително, чак тягостно/. Но останалите - те всички са тренирали при двама - трима човека, и всеки познава всеки. Blush И след като е така, и са изгледали всички сезони до момента, така и никой не обърна внимание, че Бисер /който спечели кастинг битката си/ го няма...да им , че това не е всичко, че ще има изненади, или “изненади“....
На първо четене моят фаворит е Мартин, много го харесах този младеж, умен е, изглежда и подготвен, винаги се ориентирам към хора, които не са само мускули и техника, а има някой на втория етаж. Справка - Момчил миналия сезон, преди това Фифо, а преди него Юлиян. Heart Разбира се, щом съм “ЗА“ Марто е ясно, че той няма да победи, Joy, но да видим все пак.
Добрин и Светлин изглеждат много подготвени.
От жените твърдо за Малвина, Маги и си чакам Силвия Радулова.
Не харесах Димитър, дано ме опровергае. Не харесах и Рени, не вярвам да ме опровергае.

# 706
  • София
Мартин и Денислава дружно ще плюят по Ръльо, така ли? Joy
Така е, макар че повечето време се "хапеха" един друг Joy

# 707
Новият сезон е топ! Просто топа на топа. Много добре физически подготвени участници. Сега искам и малка промяна в игрите за да видим и физическите качества на участниците за да им се насладим максимално.

Няма друг такъв формат. Уникален е.

# 708
  • Другата България
Мартин и Денислава дружно ще плюят по Ръльо, така ли? Joy
Така е, макар че повечето време се "хапеха" един друг Joy
Денислава и Мартин ли? Те последно хапят ли се наистина, или се ....“сдружиха“ само с обща цел - анти Рълев?

# 709
  • София
Денислава и Мартин ли? Те последно хапят ли се наистина, или се ....“сдружиха“ само с обща цел - анти Рълев?
Затова го написах в кавички JoyJoyJoy

# 710
Малвина много ми прилича на Цвети, дано не е като нея :д

# 711
  • Другата България
Затова го написах в кавички JoyJoyJoy
Тези тримата са наистина един много странен триъгълник, с повече от три ъгли обаче.
И те самите вероятно не се разбират /самите себе си/ кой какво от кого, кога и защо /не/ иска.

Забравих да добавя и бореца - Микяй. И за него ще “викам“, нищо, че направих аналогия с Алекса, това момче ми допада.
Оряшкова не я харесвам, пардон - дамата с яйцата. Наталия май беше.

# 712
Хванах малко от играта, но този Микяй хвърчеше по арената.

# 713
Аз пък харесах Наталия ( може би заради общата любов към яйцата, макар че аз никога не бих могла да я стигна с моите по 1-2 варени яйца на ден 😅 ), не ми се стори да е надменна или самовлюбена, по-скоро ми изглежда като човек с чувство за хумор и самоирония. А се видя, че е и много силна, товареше чували и буташе количката наравно с мъжете.

Сред другите, които ми допаднаха са Маргарита, Мартин, Павел, Микяй, Изабел (русичката), Светлин, Малвина.

Анита и Иванина са ми анти, то не е самочувствие, то не са чупки, лиготии, а не бих казала, че са някакви уау красавици ( в моите очи ), та да наблягат само на това. Нека акцентират върху физическите си качества и възможности, а другото околните сами да го преценят за себе си.

Докторката също ми е нелицеприятна, изкуствена, опитва се да е забавна и остроумна, ама резултатът е комичен.
А и как се беше облякла, майкоооо....🤦

Тази Рени аз също не знам коя е, а и от излъчените кадри на видеата със сестра й не виждам нещо кой знае чак толкова интересно, та близо милион човека да им следят изявите, но,все пак, адмирации за постигнатото ( дори и идеята да е взаимствана ). Стори ми се, че й харесва да влиза в ролята на жертва, да търси съчувствие, но и похвали.

За останалите все още нямам конкретни впечатления, трябва да се натрупат повече епизоди и игри, за да ги видим малко в действие.

Очаквам знак също да има интересни персонажи ( както са писали и по-горе ) и дано отпадналите да ги държат за резерви, а не директно да отпадат, защото наистина не виждам смисъл.

# 714
  • София
Да ви кажа, най - много от всичко в първата битка ми хареса, че участниците са с каски и имат обезопасително въже. Аз касапница не мога да гледам.

# 715
Засега ще викам най-много за Благо . Той се откроява ,като мой фаворит след първи епизод

# 716
Тази година ще има ли кастинг битки за ол старса...
Да

# 717
Микяй много ми хареса, чак се изненадах, няма да лъжа, че ми е досадно да ми излизат спциалните им мрежи на него и жена му, но пък изглежда свестен.

Тази с яйцата и Рени са ми малко Джаферович-Мирела.

# 718
Психоложката - преподавател по психология, има спешна нужда от психолог. А също и от фризьор.
Военният и Малвина - странно ми прозвуча той, когато каза, че тя била влюбена в него, но той не Laughing, а връзката им била само месец. Според мен или не са бивши, или никога не са били гаджета. Той бил анализатор уж, така каза на Кралев, но Ралица го издъни Laughing Голям стратег е, спор няма. А тя ми е симпатична, дано да се разграничи от него категорично.
Борисенко не ми е симпатичен по някакъв начин, нещо неискрено има сякаш в него.

Най-много ме изненада положително Павел,  а също и Светлин, Мартин и Добрин. Бизнесменът Кралев не ми е отблъскващ засега и мисля, че има какво да покаже, въпреки първоначалното впечатление.
Харесват ми почти всички, а от жените най-много Магдалена. Олекна ми много Ренета - итфлуенсърката, как си изпроси незаслужен комплимент в резиденцията.

Може би за улеснение на първа страница трябва да се сложи линкът с участниците:
https://nova.bg/shows/people/1728/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%82%D0%B5/

# 719
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Как успяхте да им научите имената, аз запомних само двама трима заради изцепките
/психоложката, войника, 30-те яйца/ тотално се обърках кой как се казва, в кой отбор е
и за какво се бори. Тази Силвия Радулова и нея не я знам, да я видим след като има
толкова фенове дали ще оправдае надеждите. Пуснах си и аз да слушам подкаст-а с
водещ Ваня. Ами разлика от небето до земята с Бейбито от миналия сезон, Мартин
и Дени са перфектната двойка злодеи.

Общи условия

Активация на акаунт