💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 042
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 855
Раду е много бърз

# 856
Уауу Раду страхотен .Лилавите са оле-майко  Rolling Eyes

# 857
Оффф...сега хем знам какво ще стане, хем тръпна и се вълнувам 🤣🤣🤣

# 858
Изостанах с темата и няма да мога да наваксам.
Гледам Силвия Радулова. Някой преброи ли колко пъти ѝ показаха пеперудката на тази в близък кадър? Изглежда много добре за годините си, ама наистина много зле с тия кадри.
Пайети посред бял ден... много skanky.

# 859
Като ги гледам лилавите,д-р Боев май ще си ходи

# 860
Лилавите са стеашно тромави по трасето. Тромави и бавни.

Плувкинята от оранжевите и тя тромава. За сега съм за оранжевите, ликавите са ми много пълнеж.

# 861
Добрах се до десктопа само за да запиша, че не беше редно да показват този доктор Боев покачен необезопасен на трафопостове и комини- точно защото гледат деца. Дано нито едно не вземе пример...
Здравейте, банда и от мен!
Точно това обсъждах и аз с дъщеря ми! Те, дечурлигата, по вагони горяха, дано не тръгнат да се катерят!

# 862
Добрах се до десктопа само за да запиша, че не беше редно да показват този доктор Боев покачен необезопасен на трафопостове и комини- точно защото гледат деца. Дано нито едно не вземе пример...
Абсолютно подкрепям.
Направих грешка да чета спойлерите случайно, не го правете 😂
Аз си харесах Магдалена Иванова. Много здрава.

# 863
Аз не искам повече да гледам Игри на волята. Като видях колко още по-трудни и тежки са задачите. Тези няма  мирясат с усложняването, докато не се претрепе някое дете. Не искам да ставам косвен съучастник, гледайки.

# 864
  • София
Новите много пъстри образи. Аз пак си харесах различни хора от двата отбора и ще ме е яд за тях, който и от двата да отпадне.
Нещо Бисер ме стъписа с изказването, че бил против коалициите и искал да стигне до финал със собствени сили. Rolling Eyes Не ми хареса, наивно и глупаво е.
Харесах Йордан, този човек е чисто луд, направо изтръпнах като гледах къде се беше качил. Сестра Георгиева също  ми хареса, Силвия е ясна. Никола също, въпреки че малко арогантен се показа, но го отдавам на младостта и превъзбудеността. Раду също изглежда сериозен и силен играч.
Честно казано, аз лично бих направила един сборен отбор от двата.

# 865
  • Stockholm
Оффф...сега хем знам какво ще стане, хем тръпна и се вълнувам 🤣🤣🤣
Жалко за атрактивните в отбора, който отпада. Добре че не си заплюх фаворит. Жалко наистина.

# 866
Мале, колко много плувци този сезон, дано има повече морски битки, за да ги видим в цялата им прелест или не 😂

# 867
  • София
Аз си нямам и бегла идея какво ще стане, но ме заболя главата и от вчерашния маратон (епизод) и вече и от днешния. Направо не знам дали да не изчакам 1, 2 седмици и тогава да гледам.
Теренът на битките прилича на терен за скрап. Колкото и да засилват цветовете на това си мяза.

# 868
Аз не искам повече да гледам Игри на волята. Като видях колко още по-трудни и тежки са задачите. Тези няма  мирясат с усложняването, докато не се претрепе някое дете. Не искам да ставам косвен съучастник, гледайки.
Супер яко, че са по-сложни игрите, ама да вземат да ме вкарат, че ми писна да гледам как другите се кефят да се претрепват, а аз си бъркам в носа на дивана и сам се чудя как да си строша главата 😠

Изостанах с темата и няма да мога да наваксам.
Гледам Силвия Радулова. Някой преброи ли колко пъти ѝ показаха пеперудката на тази в близък кадър? Изглежда много добре за годините си, ама наистина много зле с тия кадри.
Пайети посред бял ден... много skanky.
Няма да й простя, дори вече да изглежда леко съсухрена в лице. 😌
В интерес на истината до преди 2 години си изглеждаше доста добре. Не й личаха така годините.

# 869
Здравейте, банда и от мен!
Точно това обсъждах и аз с дъщеря ми! Те, дечурлигата, по вагони горяха, дано не тръгнат да се катерят!

И аз започнах това да пиша(ама май не го публикувах коментара 😀). Първата ми мисъл беше това. Ще да е от на Стратимир моят “Любимец” групата, той нали също се катери и все се снима. Абсолютна глупост беше да показват тези кадри…

Общи условия

Активация на акаунт