💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 089
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 840
Тази година кастингът е доста добър. Изненадаха ме! Не съм очаквала да видя толкова успешни млади хора, които освен това имат и добра физическа подготовка. Впечатлена съм.
Успешно на визитка и според тях. Самочувствие без покритие типично за тези години.
Не виждам как на 22-23 години може да си много успешен, в най-добрия случай са с 1-2 години стаж и са топ специалисти и началници..

# 841
Аз си го свалих на части и си го сглобих. Общия епизод без реклами е точно 3:29:38 ч. 😮
Сори, че питам, ама.. защо се налага да го сваляш? Нямаш ли IPTV (с опция връщане назад)? Че е голяма хамалогия със свалянето и лепенето на части. Наистина в първите два часа нямаше никаква реклама (от 19.55 до 21.50 нямаше прекъсване), явно подготвени за конкуренцията. В последните години така правят, ама само в първия час. Сега чак 2 часа без реклами, уау.. .
Гледах го по Nova Play. Хич не беше така. 😐😁

# 842
Независимо как изглежда една жена е доста неприятно, когато на 45 си мислиш, че си още на 25… Излага се Силвето!

Подобно поведение е нелепо - облизване, мятане на коси...смях за младежите, за мен е жалка работа.
Но тази жена в тялото е много добре.
Симпатична е доста  и доста секси. Дори с 10-15 години по-малки от нея ги слага в джоба си, обаче  има и нещо неприятно в характера и държанието й.

# 843
Ох, много ми харесва, че са против коалиции и слаби играчи! Heartbeat

# 844
живеещия в Англия боксьор с кофа с медали!
На 24 години, ама спокойно минава за 34..

# 845
  • Варна
Това ми хареса: ,"Живея си живота"😃

# 846
  • На Изток от Рая
Много "Северноамериканци" в тия игри

# 847
  • София
Бихме "малкото" цска, сега гледам и тук малко по-съсредоточено. Но имена няма да запомням - нали, бездруго, едни 8 ще си заминат. Ще ги мисля нататък.
Нахвърлях си "паметки", някои неща сте писали - вече изчетох до тук - но ще отбележа какво видях.

В поредната поция също има интересни индивиди. Хареса ми медсестрата от Враца (семейството борци). Сегашното видно АйТи - не толкова. Сещам се, че продукцията май е спестила този сезон от "лекар на терен" - медицински лица, колкото щеш. Ще се спасяват сами.
То не бе галактични шампиони по каквото и да било, не бе чудо. Щангистът и плувкинята са си истински, но да видим дали ще им стигнат специализираните сили за всичко останало. Виктория засега ми е симпатична, при това. И математикът (с някои резерви). Ммм, още: зъболекарката (симпатяга е). На мен сървайвърката не ми е симпатична, но тази вечер - като че ли - никой не ме издразни толкова, колкото поне 3-ма снощи.
Да, и доста чужденци и нашенци, надошли от чужбината... Ами да ги видим.

# 848
Доста ми олекват жени, които твърдят как ще напердашат мъжете и са по-добри от тях (като се има предвид какви игри ги чакат).

# 849
И то само стандартните тренировки силови и кардио... Никакъв шанс

А и между другото много тъпи имена на племената

# 850
Ох,като чуя имената и го асоциирам с Бързи, смели ,сръчни

# 851
  • София
Лилавите ми "тежат" повече и съм за тях. Да видим. Дано победят.

# 852
  • Пловдив
Не съм ви чела подробно назад, но Силвия Радулова участваше в Сървайвър и беше много добра.

# 853
Аз си харесах точно 8 но смесено и от лилави и от оранДжеви.  Не може ли да ги смесят и всичките осем да влязат.

# 854
Добрах се до десктопа само за да запиша, че не беше редно да показват този доктор Боев покачен необезопасен на трафопостове и комини- точно защото гледат деца. Дано нито едно не вземе пример...

Общи условия

Активация на акаунт