💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 094
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 735
  • USA
Изчетох всички коментари (много ме озорихте,но се справих ау ау ау)

Не ми харесаха:
Галина Петкова,за мен е слабо звено, дразни хората и скоро ще я разкарат.Занимава се с психология,а няма подход към хората,нетактична.Може ли от вратата да ги започне с лични въпроси и да обсебва пространството. Синхроните й са безумни - надувка и грозотия.
Онова момиче с лилавата коса Иванина - ниска,набита,тежка,с мъжки глас. Вулгарна ми е и не мисля,че има голям капацитет в игрите
Станислав Месито - Не,че не ми допада,но ми се струва хвалипръцко,малко повече му идва самочувствието. Може би ще покаже потенциал в игрите,тялото му е работено и му личи.
Културистката с 30-те яйца - Много ще дразни според мен,идва ми шумна и селска.Нищо общо с Оряшкова(някои тук ги сравняват)

Харесах:
Момичето от Америка - Магдалена
Русата атлетка с починалия треньор
Павел (да не се окаже новия Мартин? гледаш го един такъв слабичък,не особено подготвен,а на терен се раздава)

Военния с бившото гадже - Димитър не ме дразни,но очаквам да е сприхав,да прави скандали и да иска да командва.В даден етап ще е на прицел от съотборниците,които едва ще го траят.
Борисченко да си оправи зъбите,за първи път виждам такова чудо и не знам каква е тази болест ли,малформация на венците/костите? ..виждат му се само предните два зъба. Ще е добър на баланс и е гъвкав,но не мисля,че ще стигне далече.

# 736
След като ви изчетох, затвърждавам мнението си, че 90% от хората във формата се познават предварително.
Абсолютно почти всички се познават. Имай предвид, че едните ходят да се готвят при Фифо, вторите при Гого, третите при Михаела. Освен това ходят и на фитнес, на спорт и ако не се познават директно, имат общи познати. Например познати от един отбор са Димитър и Добрин, които ходят при Гого. Малвина пък е бивша на Димитър. Димитър веднага може да направи коалиция с Добрин и Малвина и да не пускат капитанството. Димитър решава и пъзели. Няма кой да ги бутне, ако решат.

Например хората, които се познават от Гого са: Димитър, Добрин, Светлин, Алекс, Десислава, Йордан, Изабел и още някой, ама сега ми се губи и не мога да се сетя.

От Михаела се познават Иванина, Калоян и ако не се лъжа Ренета и Габрила също са ходили там.

От Фифо се знаят Бисер и Гешев.

За тези знам, ама малко ли са?

Иначе този сезон е най-силният каст от всички други.

Много е тъпо когато се знае вече кой е победителя,  аз лично няма да гледам след като вече се носят така сериозни слухове от стари участници кой е победителя. Другото е 99% от тях се познават от преди , и се познават и с стари участници губи смисъл цялото нещо но...

Аз ще дам шанс на острова по бтв. Нещо ново е за предпочитане от стари схеми и наговаряници 👐
Е, ти какво очакваш? Наясно ли си какво става на кастинга? Всеки, който желае да влезе в предаването иска да разбере повече вътрешна онформация и да е подготвен. Затова отива, плаща си и се надява това да подобри шанса му. Имай предвид, че вътре има хора, за които е звъняно и е казвано: "Пращам ви един човек, вижте го, точно за вас е". И ако си мислиш, че е много лесно, отиди на една събитие на Фифо, Гого, Михаела и Стратимир и се пробвай. Не е като в час по физическо. Само си пусни кастинга на Фифо от миналата година (има го в ю-туб) и гледай. После на Гого събитията и накрая на Михаела. На кастинга може да ти се наложи да правиш лицеви до откат, в темпо наложено от продуцентите. Така е и с бърпитата и други такива. Да не говорим, че още на първи кръг бягаш 12 минути без да спреш и не е добре да си от последните. А вие сте по 15-20 души на тур. Затова всеки гледа да се внедри при бивши участници, защото това му увеличава шанса да влезе във формата.

Ти си мислиш, че в Острова е различно ли? Хората, които ходят на кастингите на двата формата са едни и същи. Веднага мога да ти посоча някои:

Биляна Писова - готви се при Гого
Емил Видев - Тренера: Треньорът на Ванчето от 2-ри сезон. Двамата участваха в Максимал България при Гуспата.
Дамян Илиев - приятел на Валери от 4-ти сезон и не само на него. Той искаше да влиза в Игрите. Познава се с доста от участниците.
Марина Томева - също познава маса народ и покрай Максимал.
Владимир Северинов - нашарен съм от неговата ръка Satisfied Познава много народ

Всички се познават, всички са някакви, всички имат някаква популярност. Така е в БГ и това няма да се промени!

# 737
Да, познават се. Днес при влизането на инфлуенсърката ,Павел мисля, отдалеч каза- Рени е в нашето племе.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 17:56 от Анонимен

# 738
Относно стопанството, ме гложди една мисъл, че всъщност не е никакво стопанство. Тази прекрасна барака е скована специално за ИВ и всичко там ми изглежда, направено само за участниците в ИВ.
Мда, първото, което ми направи впечатление е, че в спалнята на стопанството има климатик. А и всичко е новичко, боядисано, чисто...и изобщо не изглежда мизерно като предишното стопанство.
Друг е въпросът, че им дадоха безумно малко храна. Чак жал ми стана за чалгаря (от Хасково), дето вика "може ли половин крайче"...

# 739
  • София

Може би за улеснение на първа страница трябва да се сложи линкът с участниците:
https://nova.bg/shows/people/1728/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%82%D0%B5/

Най-отдолу в поста по традиция си има кът за 'Линкове' Има директен линк към официалния сайт на Нова, където с още едно кликване ти отваря и участниците за сезона.

# 740
Аз си го свалих на части и си го сглобих. Общия епизод без реклами е точно 3:29:38 ч. 😮
Сори, че питам, ама.. защо се налага да го сваляш? Нямаш ли IPTV (с опция връщане назад)? Че е голяма хамалогия със свалянето и лепенето на части. Наистина в първите два часа нямаше никаква реклама (от 19.55 до 21.50 нямаше прекъсване), явно подготвени за конкуренцията. В последните години така правят, ама само в първия час. Сега чак 2 часа без реклами, уау.. .

# 741
  • София
Фифо разкри своите покемони в сезона 😊

# 742
  • Stockholm
В този сезон има наистина уникални нинджи, хора. Когато вчерашната битка започна, първи тръгнаха Добрин, Микяй и забравих кой от червените. Бяха извънземно бързи. Моят фаворит на първо четене  е Мартин, заради очакванията ми за умни стратегии в игрите, обрати при пъзелите и добро плуване. Но може и да се разочаровам и да се прехвърля на друг.  Фен на Червените съм засега, въпреки че са най-слаби, но пък Мартин може да ги вади от калта при пъзелите. Кастът е хубав. Няма зверски дразнители, но потенциално са тези, които не се справят, например Ренито и май преекспонираната Генералка. Правила стратегии едно време в Сървайвър, минала работа, в момента не се вписва сред младоците.

# 743
  • София
diziler,

Защото така не се налага да превъртам дори рекламите, защото такива просто липсват. Отделно, че си колекционирам епизодите, защото си имам доста външни дискове. Всичко остава дет се вика за вечни времена и винаги може да се чекне нещо. Освен това не ми отнема много време да направя всичко това. Имам бърз нет и бързи програми.
Иначе да имам опцията да връщам назад и напред, да стопирам и т.н. Но в случая с ИВ и Островът ще процедирам по този начин. Щом е приключенско риалити се сваля. Те са ми приоритетни.

Изгледах и подкастите.
Туньо и Вили са интересни за слушане ама дано се оправи звука.
Вили е много наострена срещу Д-р Генералша. Мартин също между другото, явно ги е жегнала с изказванията си по техен адрес.

А Ваня си легна просто като водещ на подкаста. Не мога да направя сравнение с Ивка, защото бойкотирах подкаста, 'След игрите' и не съм гледал Ивка и гостите и.
Ваня с лекота влизаше и излизаше от теми и сегменти, умело насочваше разговора, измъкваше важно инфо от гостите си и отделно от всичко това е много приятна за слушане.
Мартин е удоволствие да се слуша. Дано го канят по-често като анализатор. Едно от топ, топ попаденията като каст измежду всички сезони. Реално той и Гатьо (ама той може да говори) останаха най-запомнящите се звезди за сезона и този сезон ще се свързва повече с тях, дори с Вили, отколкото с Рълев и Момчил.

Мери Ан,
Мартин потвърди това което знаехме, че са били много близки с Рълев за дълго след сезона. Но Рълев се е издънил брутално с едно нещо, с което е паднал много ниско в очите на Мартин и последния му е казал, че повече няма да имат никакви взаимоотношения. Не пожела да разкаже самата ситуация, за да не срине имиджа на Рълев в пространството и ако последния желае нека сам да разкаже за ситуацията (но по начин по който го каза се подразбира, че Ванката никога няма да го направи).

# 744
Какво го захапахте Борисенко за зъбите, ще кажете, че модел иска да става човекът :дю

# 745
Фифо разкри своите покемони в сезона 😊
Той Павел мина и през Бийст режима на Стратимир. Гого също пусна стори със Светлин.

# 746
  • До сърцето...
Аз съм за teamfifo Hands Plus1 всичките, без Рени, ми харесват. Хич не мога да обясня защо, но Гешев ми е най-най Flowers Four Leaf Clover

Може ли да ми припомните какво е станало между Силвия и пишманПсихоложката на Сървайвър, какъв е конфликта м/у тях?

# 747
На мен ми харесват Мартин, военният във Франция, мацката от Америка и момчето с брадичката и калистениката.
Най- противни са ми Димитър и Галя. Рени е наистина супер известна и предполагам ще поостане, въпреки прецакания кръст, защото не се изпуска така 1мл. аудитория. Аз също бих я държала до дупка. Така ще спечелят още от най- младата аудитория, тик ток гърми.

# 748
Сори, че питам, в кои ютюб канали е имало подкасти днес за игрите? Вече не се насмогва.
@Diavolo, не знаех за колекционирането, да, прав си.
Скрит текст:
Иначе при мен (ЕON) има бутон за скипване 5 мин. напред. По НОВА обикновено рекламните блокове са към 8 мин. По TLC са точно 5 мин, нито секунда повече или по-малко. И като видя шапка "реклама", натискам този бутон и то прескача точно на мястото, където е същата шапка за край на рекламата и продължава предаването. Така дават риалитита и затова гледам тази тв.
По БНТ този бутон не го натискам, защото там прекъсването за "реклама" е за една минута, в която просто дават два анонса, автореклами

# 749
  • София
МНого силен каст, Гривните ще трябва много да се постараят. А си мислех вече, че са на доизживяване ИВ, браво.  Тази Рени само аз ли не съм я чувала? А имам тик-ток, не е да нямам, иначе сигурно като златна кокошка ще я държат за аудиторията.

Общи условия

Активация на акаунт