💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 988
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 915
Съмнявам се това да е причината, но причина явно има.  Тъпо ми стана за отпадналите. Изобщо не беше интересно.
Каста е доста брутален. И всички тренирали, подготвени. Дано бъде уникален сезон.

# 916
  • Stockholm
Скалъпена загуба за отбора на Бисер. Покрай сухото гори и мокрото. И Доктора явно не е бил нужен на Тупарев, иначе не биха го сложили в тоя отбор.

# 917
  • Някъде в Матрицата
Комарите: "Само месо, при мен дошло". 😁😁😁

# 918
Гледам визитките на докторите. И какво те отпадат, така ли?

Някаква карма заради Ергенът. 😁

# 919
Даката си нямате и представа какви неща щеше да покаже. 2 метра човек, бяга като гепард, скача, мята се....а бееее....страхотен атлет. Много жалко 🥺 И наистина е пич. Щеше да е супер да гледаме капитанска битка - Добрин, Светлин и Даката.
Сега му прегледах инстаграма, още повече ме е яд, че не влезе! Супер много загубиха предаването. Но това е човек, който не го е страх, не знам продукцията би ли се справила с такъв типаж. Определено е различен и от толкова сезони, за първи път съм уау. Но аз много обичам занимаващите се с паркур, слабост са ми. А тук и доктор, практикуващ, малко лудост тип доктор Хаус. Язък!

# 920
  • София
Комарите: "Само месо, при мен дошло". 😁😁😁
Силвия не я ловят комарите. Как??? Grinning

# 921
  • Сред мелниците
Кой е Даката?

# 922
Динко ли влиза?..Така де Бисер. 😂😂😂

# 923
  • София
Не го разбрах това, че за тези, които утре отидат на блатото всичко приключва като племе.

# 924
Когато на Анджела сферите паднаха и тя ги пренесе една по една през гредата, Димо обясни как много му харесвало, когато играчите мислят и са адаптивни. Ама то това при тях е много избирателно, Анджела мисли и е адаптивна, Момчил от миналия сезон е шмекер. Довийни стандарти както обикновено. Нищо против нямам Анджела, даже я намирам за много симпатична, ама продуктцията си ме нерви.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 15:13 от Jenaiassez

# 925
Уж не гледам комедийно предаване, но при анонса за следващия епизод се попилях от смях с монотонния коментар на Добрин "мале, тоя не е добре с нервите нещо" :DDD

# 926
Горките те изобщо няма да могат да спят на това Блато.....И не спали утре ще се борят в битка...

# 927
  • София
Горките те изобщо няма да могат да спят на това Блато.....И не спали утре ще се борят в битка...
Не е било точно "утре". Утрешната териториална битка е снимана на 22.06, докато днешната е била на 20.06.
Но инак поетично се получи, Отборът със "Жабешкият" екип си отиде при жабките Joy

# 928
Сега му прегледах инстаграма, още повече ме е яд, че не влезе! Супер много загубиха предаването. Но това е човек, който не го е страх, не знам продукцията би ли се справила с такъв типаж. Определено е различен и от толкова сезони, за първи път съм уау. Но аз много обичам занимаващите се с паркур, слабост са ми. А тук и доктор, практикуващ, малко лудост тип доктор Хаус. Язък!
[/quote]
То е впечатляващо как толкова висок човек прави такива неща. Аз като го видях за пръв път как се движи, направо ахнах. А имам самочувствие, че съм доста бърз.

Д-р Йордан Боев от лилавият отбор

# 929

Синхроните след втори епизод.

Общи условия

Активация на акаунт