💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 971
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 960
Бях подготвена благодарение на детективите ни в спойлерите какво ще стане и пак съм страшно отблъсната. Жалко за хората, които са се подготвяли толкова време, горели са, мечтали са... и накрая са се прибрали с подвити опашки. Така им изгаря шансът да участват в следващ сезон (едва ли за All Stars ще ги поканят) и поне 2 години в друго предаване. И всичкото това, за един епизод и анонс, че това никога не се е случвало... гениално. Или малоумно.

Абсурдно беше как Силвия Радулова се жалваше как нямало как да отпадне и да ѝ отидат на вятъра всичките месеци подготовка, а хората с 5 години кастинги и спечелена кастинг битка какво да кажат...

Локацията с блатото даже не знам как да я коментирам. В миналия сезон наивно пишех, че ми се иска ъпгрейд на локациите, т.е. по-хубава резиденция, по-добро стопанство и дива река, която не е върхът на мизерията, а то стана обратното. Ех, тази икономия.

# 961
Нищо, в следващия сезон - Локва-Жабурняк Wink Чудесна локация.

Ето официалният подкаст, не знам дали не е публикуван вече, защото се изписват по 10 коментара в минута по време на живото предаване и не успявам да видя всичко.

Денислава и Мартин гостуват на Ваня.  Кефи ме как Мартин казва на Дени "Майка ти е злодей и никой не я харесва". Напротив, Марто. Аз съм фен на Виолета Wink

# 962
Нямаше да ми се понрави ако бяха пратили лилавите на друга локация и ги връщаха в играта като миналия сезон,особено сега като са четири отбора.Ще стане пълна каша кой напуска,кой се връща...
Противно на хвалебствията, доктора адски ме дразнеше,присъствие,дикция,така че съм хепи,че си тръгна./за Бисер също/
Сините са моя фаворит за момента,след това зелените,имена още не съм запомнила.
"д-р"Петрова ми се очертава като дразнител.

# 963
Аз едно не разбирам. Защо хора, които познават участници в стари сезони, знаят им всичките бакии и неуредици, че на всичкото отгоре някои даже от щатите се грабват да участват в този формат?? Толкова ли са уверени в себе си, толкова ли не им пука какво ще изтърпят? Хайде да речем, че е така. Но после защо се жалват?

# 964
Защото може би наистина знаят нещо повече от това, което се показва и се казва. На мен ми направи впечатление как в стопанството всяко действие е като театрална сценка. Сякаш работата е само за показно за пред камерите.

# 965
Блатото, не го очаквах това от продукцията. Гадно място си е. Ноооооо тази локация, като оставим настрана комарите вечер, има и плюсове. Там има много храна. Жаби, риби, змиорка и т.н, ако са малко по креативни, там няма да гладуват. За жалост 99% от всички тези млади хора, не са подготвени, за сървайвър. Това е нормално, защото предаването е ИВ, а не сървайвър. Незнам защо, все повече Продукцията, клони към трудното оцеляване. Тези хора просто не са подготвени за това, макар всички да са очаквали трудности, чак пък блато и плажа с вятър и големи вълни, в които трудно ще се хване храна, е малко прекалено. Аз обаче съм зрител и гадните локации, ще ми донесат допълнително сеир, така че, не съжалявам никого. Всички са доброволно там и който не му понася Адио Рио. Всички са ми интересни, нямам все още любимци, но не мога да не отбележа добрия каст и добрата подготовка на всички. Ще оцелеят тези с най-силна психика. Може би и затова са вкарали повече участници, защото с тези локации, ще окапват бързо. Чакам с нетърпение да видя стопанството, какво ще работят там.

# 966
150 минутен Чакалкаст за Игрите. Ее не...,  това дори не мога да го пусна на бърза скорост, заради скороговорката на Жорко.  Но съм убеден, че ще е интересен.

# 967
Аз едно не разбирам. Защо хора, които познават участници в стари сезони, знаят им всичките бакии и неуредици, че на всичкото отгоре някои даже от щатите се грабват да участват в този формат?? Толкова ли са уверени в себе си, толкова ли не им пука какво ще изтърпят?
И аз това се питам винаги - всички знаем номерата на продукцията и че ако решат могат да прецакат абсолютно всеки, та не разбирам голямото бутане. Според мен Игрите са много интересни и хитови, но сами си бутат реномето с глупостите, та се чудя как има толкова желаещи.
Буквално може да спечелиш и да ти отнемат победата (знаем слуховете от сезон 1). Не бих си го причинил аз лично

# 968
150 минутен Чакалкаст за Игрите. Ее не...,  това дори не мога да го пусна на бърза скорост, заради скороговорката на Жорко.  Но съм убеден, че ще е интересен.

Във всеки случай е по-добро от коментарите им за Къщата на инфлуенсърите. Аз тях не мога да изгледам, но за ИВ ми допадат.

# 969
Според мен ако наистина проблемът е с анти-LGBTQ проявите на този участник, Бисер ли се казва, Румен ли, не знам, по-добре да се бяха разбрали кротко и тихо преди игрите, че не могат да го допуснат до участие, вместо да прецакват и невинните хора..

# 970
Според мен ако наистина проблемът е с анти-LGBTQ проявите на този участник, Бисер ли се казва, Румен ли, не знам, по-добре да се бяха разбрали кротко и тихо преди игрите, че не могат да го допуснат до участие, вместо да прецакват и невинните хора..
Какви анти-такива прояви е имал? Че това ми е убягнало, хаха. Ако искаш дай в скрит текст. Може и да е обсъждано, ама като се изписват по над 300 коментара на вечер, няма как да се изчете всичко.

Ама ми направи впечатление продуктовото позициониране на олио БИСЕР в стопанството. Плюс климатика над леглата Wink

# 971
Е три-четири страници по-напред се обсъжда. Ето например някои мнения, в които става ясно
Скрит текст:
Бисер, горкия, 5 години кастинги, кастинг-битка и накрая - цръц. Не го харесват продуцентите и това си е.
Ми да не беше палил знамена публично, може би нямаше да е такова племе Joy
Я, я, какви знамена е палил?
Аз тази година съм се зарекла да се крия от спойлери, като дявол от тамян, та може да е коментирано в другата тема, ама не съм разбрала.
Lgbtq знаме.

# 972
Здравейте отново на всички, ще се радвам да си чешем езиците и този сезон.

Запазвам си оценките за хората за поне след седмица, визитките никога не се изпълняват и са безумни, че да си вадя изводи от тях.

Безумие беше този четири часов епизод, тези визитки трябва да са минута и половина максимум. Не знам кой какво е казал, защото превъртах след иментата им и какво спортуват.

Радвам, се че са на Дуранкулак, съчувствам им за условията, комарите и надявам се да не ги нападнат калинки, както преди две години.

Много съм доволна, че Бисер не влезе в племената. От една страна щях да намеря повече стойност, ако Нова се бяха дистанцирали от него официално, а не като унижат не само него, но и още седем човека. От друга, това не е принципна, а ПР позиция, та изненади няма.

Имената на племената са безумни и за пореден път съм потресена от абсолютното нехайство на продукцията към здравето на тези хора. Няма слънцезащита, няма репеленти...Елементарна грижа за участниците няма да отнеме от "мизерията", просто ще намали шанса от рани и инфекции, ама на кого му пука.

Иначе определено каста е доста по-впечатляващ на първо четене от миналогодишния. Нямам търпение за довечера.

# 973
Госпожа Радулова е много добре подготвена, обаче с това държание ми опротивя. Помня я от Сървайвър и там я харесвах, но тук май ще се променя мнението.

Ами тя Силвия може да продължава да си е също толкова готина, ама едно поведение, което минава за сладко-чаровно на 29, вече не изглежда така на 45. За съжаление жените сме ощетени в това отношение.
++++
Разочарована съм от фриволното поведение на Силвия, иначе е може би най-подготвената и силна жена този сезон, а и има пълнеж на втория етаж, така че е опасна. Колкото за поведението все си мисля, че така е спазарено участието й във формата и ако не си играе ролята е вън от чадъра. Поне ми се ще да мисля, че е така, а като знаем Продукцията как работят много вероятно да са й избрали ролята на шавливата кака и тя е влязла в образ.

п.п. Добър каст на първо четене, но още е много рано за оценки.

# 974
Ето например някои мнения, в които става ясно
Скрит текст:
Бисер, горкия, 5 години кастинги, кастинг-битка и накрая - цръц. Не го харесват продуцентите и това си е.
Ми да не беше палил знамена публично, може би нямаше да е такова племе Joy
Я, я, какви знамена е палил?
Аз тази година съм се зарекла да се крия от спойлери, като дявол от тамян, та може да е коментирано в другата тема, ама не съм разбрала.
Lgbtq знаме.
Благодаря. Сега вече знам, че е палил знамето с дъгата.
Ама.. каква връзка има с Игрите? Всеки прави в ежедневието си някакви изцепки.

Общи условия

Активация на акаунт