💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 079
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 125
Димитър утре "хвърля "око на Поли танцьорката Joy

# 1 126
  • София
Гледам другото и ви чета да имам представа какво става и дали ще гледам запис. Май не.
Оставам с впечатление (от вашите коментари), че този "сезон" съм го гледал. А от първите 2 вечери - че даже и поне половината (какво ти - две трети) от мазохистите там - също.
Засега ще дам и 2 "чисти" вечери на гривните, сетне ще рекапитулирам. Ама за момента ме грабнаха повече ония от Филипините.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 10:46 от EmBrother

# 1 127

Синхроните след днешния епизод.

# 1 128
Продукцията пак не си бяха написали домашното, чупят се куки, кой движи на ръце, кой на куки, давай да върви. Техническото обезпечаване под всякаква критика не изневеряват на традицията пак гола вода и мокра слама.

# 1 129
Инфлуенсърката  Рени има малко вид и реакции на бавноразвиваща. А и известна ….

# 1 130
Разочаравона съм от концепцията с четвъртото племе, което в крайна сметка се оказа никакво четвърто племе. Щеше да ми е по-интересно да останат пълноценни четири отбора в играта с по шест играча в началото, ако осем са твърде много.

# 1 131
Разочаравона съм от концепцията с четвъртото племе, което в крайна сметка се оказа никакво четвърто племе. Щеше да ми е по-интересно да останат пълноценни четири отбора в играта с по шест играча в началото, ако осем са твърде много.
Пак едни и същи рециклирани идеи. Не ми харесва, че трета година под ред гледаме дефакто една и съща концепция - Резерви. На мен лично не ми е интересно да гледам племе, което в 5/6 епизода от седмицата нищо не правят и някои епизоди даже не ги показват. Много по-интересно щеше да е да са си 4 титулярни племена.

# 1 132
  • София
Силно ме съмнява да изхвърлят с лека ръка "умната" псевдо-психоложка... Закъде е това предаване, ако няма дразнител..и за племето си и за зрителите.  Ясно е, че на никой няма да липсва, но ще я бутат поне колкото Вилка..Тоя филм сме го гледали.

# 1 133
Сляпо прасе вика JoyJoyJoy че и с диагноза краста Joy сляпо куче се казва и добре, че имаше дупки на козинката, че иначе... Joy
Иначе щяха да преядат,че и да утре да им остане

Хубава работа - бива и да убие животинката с камък. Баси дъното.

# 1 134
Има ли тема за сезон 6 ? Не откривам

# 1 135
Има ли тема за сезон 6 ? Не откривам
Това е темата.

# 1 136
Дяволо сигурно ще пусне тази седмица новата тема. Wink

# 1 137
  • Брюксел / София
Да ви споделя само, че никога не съм гледала от “сходните” продукции, излъчвани по БТВ, но тази вечер след игрите изгледах набързо гривните. И честно казано ме зариби и ми хареса. Не съм сигурна, че ще продължа с игрите.
И за да не е спам: четири племена са ужасно много: днес не можеше да се разбере лой какво прави на арената. Мисля, че 3 племена е оптималният вариант.

# 1 138
Моля оценете епизод 3

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 139
Хайде пак обръчи, дърпане на варели и дънери, куките се чупят, може и на ръце, участник с куките пада, може и на ръце, ама друг пада и минава пак с тях. На когото, както му е удобно общо взето. И пак резерви, пак ще умират от глад, студ и скука по цял ден, ще играят някаква смотана игра, която ще повтаряме до болка. 3ти сезон едно и също.
Минавам на гривните, тук ще поглеждам от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт