💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 021
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Пфф, за съжаление много бързо ми олекнаха след този епизод. Засипах ги с похвали за първите два епизода и сега, 'мех' Визирам претоплената манджа която ще гледаме втора поредна година. Отново племе на изгубените! Какво четвърто племе рекламирате? Не на нас тези. За мен четвърто племе няма. Тези две битки си ги бройте вие. А щеше да е хубаво наистина да има четири равноправи локации, ето това вече щеше да е нещо ново и невиждано.

Куките закупени от Али експрес има ли смисъл да се коментират? И това го гледаме вече 6 години. Никакво уважение към играта, играчите и детайлите, а точно от последното се вижда кой на какво ниво е всъщност.
Димо и той не знае какво се случва, имаше толкова много нарушения на правилата, дори не ми се задълбава. Няма смисъл просто. Нищо и никога няма да се промени с тези продуценти. Това което ги спасяваше през годините е каста, там са им големите попадения и отличните редактори с които разполагат.

Забравих вчера да спомена за Караолис едно нещо. Това е първия ватерполист в историята на ИВ. Най-накрая!
Аз лично съм много доволен, защото водната топка заедно с хокея на лед са най-тежките колективни спортове. И изобщо водната топка чисто функционално е може би е в топ 3, със сигурност в топ 5 на най-тежките спортове в целия свят! Simple Smile

За играта днес.
Съжалявам, но това не е плуване. Не знам дали имаше и 25 метра, а някои си минаваха ходом.
Ако така се продължи ще е пагубно за сезона.
Очаквах или зелените или жълтите да спечелят. Познах.
Заслугата е най-вече на Караолис, който се справи за пореден път много добре, но от това което до момента виждам е далеч от класата на Неделчо. Поне засега ми е такова мнението.
Сините имаха много сериозна преднина, иначе Павел и Рени много се забавиха. Ако жълтите не се бяха запънали така на втория дънер, Димитър щеше да им донесе ключа за стопанството. Радвам се, че Митко не се оказа въздух под налягане и удържа на думата си относно пъзела. Елица също помогна, а тя ме изненада приятно и с минаването на трасето. Кралев е хубаво да се кротне малко, защото твърде много крещи и внася смут в племето си. Мислех, че е по-зрял човек на фона на житейския си опит. И не, не е втория Мартин (сезон 5). Много далеч е от него във всяко едно отношение.
Голямото разочарование на епизода е актуалния Мартин. Жалко. Влезе с големи претенции за топ пъзелист, но голяма греда. Галя с нищо не помогна, явно е била на пъзела, за да не ги бави по трасето с копаенето и махането на препятствията. Не знам, те си знаят най-добре. Жалко за Борисенко и Венци в това плема, а и за Габи. Най-бързата плувкиня в историята на ИВ така и няма да може да покаже плуването си.

Извън пъзела искам да отлича летящите Добрин и Светлин, невероятното минаване на Силвия, която единствена не цопна във водата от камбаната при обръчите, а елегантно се приземи на платформата наречена звучно, 'езика'
Раду отново ми направи отлично впечатление във втори пореден епизод. Отлично се е подготвил, стана лидер на племето по един естествен път и някак си при него всичко е премерено.

Генерално почти всички заслужават добри думи! И не видях нито една котва, която да закопае племето си. Може би Стан се ''изложи'' най-много, но на фона на предните сезони и какви карикатури имаше дори няма смисъл да се продължава по темата.
И браво на контузените, които стиснаха зъби и минаха това тежко трасе!

Интересна игра се опитва да изиграе Рени. Имали са договорка преди формата със Светлин и сега искат да гърмят по Гешев?! За мен това е малоумно като ход. На този ранен етап да се разделят потенциално с най-силния си чисто физически играч може да е пагубно за племето. Разочарован съм от Светлин, а даде заявка, че за него това е лоша игра и че не иска да има нищо общо с подобни стратегии. Явно ни е излъгал. И колко ли още подобни договорки има, при положение, че 1/3 от каста се познават, защото най-малкото са минали през Мишето, Фифо и Гого. Интересно да видим дали Ралица ще изпорти Светлин и Рени или се издават само определени хора...

Изборът за капитани малко ме изненада. Познах само за Раду. Мислех си, че Гешев и Борисенко ще са другите капитани.

Утре ще е много интересна капитанска битка. Залагам на Раду, защото ми се вижда най-обран за последния елемент, който мернах в промото.

# 1 141
  • USA
Изгледах епизода с интерес.
Най-нелюбимо племе за мен за Червените с изключение на Венци, Борисченко и на третия му забравих името. За тях съм сигурна,че ако не объркат нещо много,ще се върнат в играта като равноправни играчи. Очаквам още утре този,който завърши последен от тримата избрани(от червените),да бъде директно елиминиран.

Зеленото племе ми е любимо,може би защото влязоха като лузъри,а вече две битки печелят и съм впечатлена.Караолис и Раду  са ми любимите от Силните.

Да, пак се върнахме на схемата от сезон 5,но лично аз предпочитам така пред 4 отбора на терен при всяка битка.
Много е трудно да се следи,става навалица,пропускат се моменти и така.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 06:51 от Adoralova

# 1 142
Цялата схема ми се струва , че ще е като миналата година с резервното племе, само дето тук обявиха, че ще са 4 уж равностойни ?!
Победилата “резерва” явно ще влиза при загубилото човек племе … евентуално, де  Sad

# 1 143
Diavolo ми го взе от устата - и за куките от али-то и за многото нарушения, които минаха метър.

А иначе трябва да призная че пуснах сълза при завършването на първия пъзел и още една за третия.
Общо взето радвам се за зелените (детско -идиотските имена на племената още не ги помня).

Семегето рулира!   А хем има и още козове които крие.

Забелязахте ли че "пътеката" в морето не е центрирана спрямо обръчите. Най-близо е до едното племе, а следващите са по далеч.  ЗАЩО????

Стан ме разочарова в тая битка, но иначе прави добро впечатление със спокойтствие на блатото.

Прочетох критики за Силвия. Засега нищо лошо не мога да кажа за нея.

Психоджуката обаче ми върви надолу в класацията. Пъзели които никога не си виждал са точно тест за интелигентност. Както съм писала и друг път интелигентността често пъти няма много общо с професионалното ниво - човек може да е добър професионалист в нещо без да има висока интелигентност. Хората бъркат тези неща и си мислят че някой като е с еди какво си образование или с еди какви постижения - значи е интелигентен.
Не е така.   Нито пък решавани и заучени пъзели. Интелигентността се измерва с решаване на задачи които никога не са били решавани преди. (и разбира се не изискват предварителни знания - примерно не може да мериш интелигентност с решаване на интеграли, защото който не знае как - не отлепва.  
А който знае, не се вписва в дефиницията - задачата да е нова и непозната.

Впрочем къде изчезнаха всички комари?  Никой не се криеше тази вечер, никой не вееше клонки, никой не си удряше шамари.  Как стана тоя фокус?

При наличие на филе Елена, имаше хора които си режат кучешка радост???  Е това не мога да го разбера!

# 1 144
При наличие на филе Елена, имаше хора които си режат кучешка радост???  Е това не мога да го разбера!

На вкус и цвет ..... И аз бих предпочел наденицата

# 1 145
На мен също ми направиха неприятно впечатление сплетните между Светлин и Рени. Да не говорим, че и на Светлин му е доста неприсъщо да играе подобни игри, личеше си колко му беше трудно да говори с Микяй. Не мисля, че ще стигне далеч тази “коалиция”.

# 1 146
Морето изглеждаше доста бурно и за това според мен бяха съкратили сериозно плуването.
На северното Черноморие вълните са по-големи, та може често да им се налага да изнасят плуването в 1м дълбочина.

# 1 147
  • София
Ами то и той може да си хейти LGBTQ и без такива явни демонстрации. Малко груба проява.
И бая просташка! В стила на Динко и на един пишман юрист, дето не му помня името... Аман и от такива "хетеро"-"родолюбци"... Rolling Eyes

# 1 148
Снощния епизод беше доста слаб. Има нужда да се махнат десетина човека за да може нормално да се следят игрите.
Играта не беше лоша, както винаги от всичко по малко и лек ъпдейт от миналогодишните.
"Създаването" на коалиции в отборите беше доста смешно и наивно направено.
Освен Павел, който се помни по разбираеми причини единствено    ми привлича вниманието Раду- много спокоен, уверен и супер подготвен физически.Има още няколко от мъжкия каст, но пък много мълчаливи бе.
От жените засега ми допадат Крамарска и танцьорката.
И предпочитам ИВ с всичките си недостатъци пред гривните.

# 1 149
  • София
Подкаста на Чакала е болезнен за гледане. Нямат никакъв бекграунд и проучване, особено Жорката, който не спира да мели без никаква субстанция.

# 1 150
Много неща мога да разбера като решения, макар да не съм съгласна  с тях, но не и решението да повториш и потретиш най-неуспешния си и нехаресван елемент от формата, който не носи нищо и ти съсипва потенциално добри образи.

Не искам да гледам хора, които са заточени 4 седмици, тъй като предполагам, че това племе ще е като резервите, а не абсурда от миналата година, с никакво екранно време, да повтарят вече играни игри. Нищо не носи това условие. Не е ново, не е вълнуващо, не е интересно за публиката, не внася особена интрига.

Като цяло наистина адски разочароващ епизод, макар битката да ми хареса, въпреки сглобяването от час по труд и техника.

# 1 151
Изгледах "Гривните" ,не ми беше интересно изобщо,направо заспах .Изключително много участници ,разводнени правила ,големи обяснения на правилата от водещите ,тип Сървайвър е ама по нов начин .Няма го това напрежение за битки ,повече е дебнене и словесни битки .Не бих го гледала повече. ИВ  е в пъти по с адреналин .

# 1 152
  • Другата България
Blush
В Гривните участниците са 30.
Тук са 32. Sunglasses

# 1 153
Любов между мъже ли ще имаме този сезон. Верно, че Венци с тоя мустак ми е нещо съмнителен.
Силвия баш спред Ачката ли намери да си пуска чара? Че той готов изпечен тоз. Да пробва с някой по-печен, че да я призная. Според мен с Раду ще си имат търкания.
Павката от Венци Венц мисля, че психически трудно ще издържи, ако попадне на гадна локация. Малко ми е лабилен сякаш.

Онова момиче дългото беше толкова нелепо с тия прашки, че чак на мен ми стана неудобно. А как се хвърляше по варелите като прани гащи в неделя...Ама иначе ръста не ѝ пречи. Изобщо.

# 1 154
Колкото и да тъпеят разговорите по двойки, разговорите с цялото племе, включително разни надъхващи такива, избор на капитан и др. тъпеят най-много. Дървени, изкуствени, напудрени.
Да ни поведе, лидер и прочие глупости. То че има лидери има, но какво да поведе - като отива на капитанска води себе си  Joy

Прашките - да.
Но имаше и слип!
Wink

Общи условия

Активация на акаунт