💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 936
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 170
Докато ви изчета и вие натрупате 10 страници.
Дяволо, радвам се , че те виждам.Срещали сме се в темите за Фермата.
   Не знам защо, но засега Ангел Русев и  Раду са ми доста симпатични. Русев го гледах на европейското.Раду ми се струва доста комплексен, ще видим.На Викито прашките -твърдо Не, гнусно.Психоложката ако обича да си мълчи и да си ходи.Но мисля,че ще ни я дават още доста време, защото ще е дразнител. С ММ снощи коментирахме,че като че ли са нарочно търсени типажи близки до най-популярните от минали сезони,без значение положителни или не.
   Засега ми харесват Игрите, но много изкуствено стоят тези наговаряния и опити за коалиции.

# 1 171
Пъзелът на зелените беше с едно двойно парче, а на другите отбори с пет,  което ги прави по- трудни за нареждане.
Така че  този сезон отново ще имаме двойни стандарти. Зарадвах се на победата на зелените, но не беше съвсем честна играта.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 11:30 от ladybg

# 1 172
Пъзелът на зелените беше с едно двойно парче, а на другите отбори с повече деойни парчета,  на сините даже четири,а на червените- пет,  което ги прави по- трудни за нареждане.

Всички пъзели бяха абсолютно еднакви, стандартен Klotski пъзел наречен Huarong Road с един голям и четири малки квадрати плюс пет двойни. Ъгъла на камерата при зелените беше много малък и не се виждаха всички парчета.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 11:36 от ESPACE

# 1 173
Пъзелът на зелените беше с едно двойно парче, а на другите отбори с повече деойни парчета,  на сините даже четири,а на червените- пет,  което ги прави по- трудни за нареждане.

Всички пъзели бяха абсолютно еднакви, стандартен Klotski пъзел наречен Huarong Road с един голям и четири малки квадрати плюс пет двойни.
Пъзелът на зелените беше с едно двойно парче, а на другите отбори с повече деойни парчета,  на сините даже четири,а на червените- пет,  което ги прави по- трудни за нареждане.

Всички пъзели бяха абсолютно еднакви, стандартен Klotski пъзел наречен Huarong Road с един голям и четири малки квадрати плюс пет двойни.
Пак се върнах да гледам. Едно двойно парче имат.

# 1 174
  • София
Пъзелът на зелените беше с едно двойно парче, а на другите отбори с пет,  което ги прави по- трудни за нареждане.
Така че  този сезон отново ще имаме двойни стандарти. Зарадвах се на победата на зелените, но не беше съвсем честна играта.
Я пак:

Ето ги и на другите:

Съвсем друг е въпроса, че Марто със сигурност го знае как се реди този пъзел и го е редил сигурно много пъти преди това, защо е зацепил там тогава, само той си знае

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 11:59 от dido2k

# 1 175
За три епизода моите топ дразнители са Психоложката, Малвика и това манекенче... Не му помня името.

Каролес ли какъв беше (математикът-пъзелист) ми е вече от любимците, заедно с русото Изабел, тя ми напомня на Милена от С3.

# 1 176
  • София
И мен ме разочарова баналният сценарий с четвъртото племе. Дано се окаже нещо различно все пак.
Изключително безинтереснен ми е вече и сценарият с обратите на пъзела. В началото се бях обнадеждила, че във всяко племе ще има добър пъзелджия и ще гледаме интересни битки, но като гледам Караолис ще ги мачка всичките. Дано греша, очаквам много от шахматистката. Мартин още като отиваше към пъзела беше някакъв отпуснат и веднага каза, че не знае как се реди този пъзел (или нещо подобно), а няма как да не го е тренирал.
Аз пък, макар и жена, харесах дупето на плувкинята.

От племето на блатото много искам да пордължат Цирк дю солей (мисля, че има много какво да покаже), Венци и Мартин.

# 1 177
Един от най-елементарните пъзели, участващ в почти всяка втора логическа игра. Не знам какво трябва да правиш, че да не го решеш за под минута . Говоря за хората с претенции че обичат пъзели. Сега изгледах , после ще се върна да ви чета. Мислех да гледам гривните, но хвърлих око и тъкмо да се откажа и влезе Раду , който ми грабна оЧото и като играч и персонаж и като мъж ..таа цоп в темата. Зеленките ще са ми любимци. За сега в очи ми влязоха Раду , дребничкото щангистче , дребната боркиня, високата плувкиня , изрусения руснак , ай тито пъзелист и инфлуенсърката, която ми се стори много неприятна на визитката, а в игрите ще ми е симпатична. Отрицателни герои на първо четене -Галина и Димитър военния

# 1 178
Сега може да напиша и глупост, но за мен тази психоложка набедена е духовен вампир и блокира момчето- пъзелист. Има такива хора, които от високата отговорност се парализират, а наличието на дразнител като тази ненормална жена може да те  блокира още веднъж- Тя не спря да дудне. Как изобщо я допуснаха да е до него... Аз поне така си го обяснявам...

# 1 179
  • София
"Дребната боркиня" е всъщност боксьорка, ама карай Joy

# 1 180
  • София
Фифо и Гого си правят състезание чий покемон ще победи. 😂

# 1 181
Добре де ), боксьорка, а Дяволче ще има ли страница с имена и отбори , че бая народ се събра

# 1 182
Сега може да напиша и глупост, но за мен тази психоложка набедена е духовен вампир и блокира момчето- пъзелист. Има такива хора, които от високата отговорност се парализират, а наличието на дразнител като тази ненормална жена може да те  блокира още веднъж- Тя не спря да дудне. Как изобщо я допуснаха да е до него... Аз поне така си го обяснявам...

Не съм запозната с кариерния път на тази жена; не знам дали да ми е странно, че не ми е позната дори като име, имайки предвид, че се развиваме в една област. Доколкото разбрах, била и университетски преподавател — нямам си хал хабер, признавам. Пък съм наскоро завършила и аз…

Ясно е, че участниците се притесняват от нея и са я приели като някакъв „авторитет“ — не е случайно, че множеството твърди, че е „непредсказуема” (не знаят комплимент ли им прави, провокира ли ги). Покрай нея се парализират — работи ги много добре, тя си знае как.

Направи ми впечатление, че продукцията също явно индиректно „подкрепи” стратегията, за която тя сама сподели още във визитката си (с момчетата във вече разпадналото се племе). Сега обаче предвид обстоятелствата вероятно ще се активизира по друг начин, любопитно ми е да видя какъв.

Относно Мартин — не съм изненадана, че „замръзна” пред пъзела. Изглежда ми тревожен; това е човек, който не действа много-много. Психологът според мен 100% го остави „на самотек” нарочно, за да го компрометира пред групата. За мен е съмнително, че никой не се усети — тя стоеше усмихната и го чакаше да мръдне, а той, милият, абсолютно вкоченен. Посланието беше ясно — „Този не е за тук”.

# 1 183
Я пак:

Ето ги и на другите:

Съвсем друг е въпроса, че Марто със сигурност го знае как се реди този пъзел и го е редил сигурно много пъти преди това, защо е зацепил там тогава, само той си знае
Явно играта е преигравана тогава. При нареждането парчетата са отделни и има само едно двойно, на около 21.57 мин.

# 1 184
  • Другата България
Галина явно е като някакъв енергиен вампир, силно се надявам ако някак се разделят с Марто той да разгърне потенциала си, какъвто смятам, че има. Не съм гледала епизода, признавам си, но от прочетеното придобих представа.

Иначе и аз чакам новата тема, с визитки и отбори, сега няма как да запомня кой кой е и в какъв цвят е облечен.

Общи условия

Активация на акаунт