Отговори
# 630
След продажбата на правата за римейк на популярния турски сериал “I Named Her Feriha” в Испания, дистрибуторът Calinos Entertainment преговаря с бразилските продуценти за бразилска адаптация на проекта, с участието на Чаатай Улусой и Хазал Кая. Също така стана известно, че оригиналният турски сериал ще бъде показан в Бразилия в близко бъдеще.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:38 от NeZ_9

# 631
Пуснали са и останалите серии с рус. суб. на Пера Палас
(все още не са всички с рус. суб., но явно ги качват лека полека субтитрите)

https://turkrutv.net/polnoch-v-otele-pera-palas-2/

Описание на "Полунощ в хотел Пера Палас"
епизод 10
Емоциите се надигат, когато Есра неочаквано се събира отново с Халит през 1941 г., но подозренията възникват, когато той разкрива на какво наистина е способен.

епизод 11
Ахмет и Есра поемат нова работа, за да отворят няколко врати, докато една стара позната, Халита, заплашва изтичането на времето.

епизод 12
Невероятно приятелство възниква между Есра и нов колега. Сега те трябва да използват своите журналистически умения, за да разкрият някои шокиращи истини.

епизод 13
Доверието между Есра и Халит продължава да се пропуква, когато тя открива уличаващо писмо в джоба на палтото му.

епизод 14
Търсенето на детето на Халиме от Есра я отвежда в друго време, но пътуването я води направо по опасен път. Ще може ли да танцува по всякакъв начин?

епизод 15
Есра се връща в 1941 г., за да открие, че я няма много по-дълго от очакваното. Умът на Ахмет се влошава.

епизод 16
След като Есра открива важна връзка между заловените жени, тя крои заговор, за да унищожи дяволските планове на Мюмтаз веднъж завинаги.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 18:31 от jackie.

# 632
От Нетфликс  - Пера Палас

Скрит текст:

# 633
Гений от днешните снимки на футболния терен🎬🎥

# 634
Нези, може ли превод или преразказ на интервюто.
Серенай е партньорка на Чачо, да чуем за какво говори.

# 635
Девран: Какво, какво се случи? Имре: Значи идваш в клас с вратовръзка, но така ли стигна до тази покана?
Девран: Уважавам учениците си, но не и Искендер бей. [ imdev, гений]

# 636
Нези, може ли превод или преразказ на интервюто.
Серенай е партньорка на Чачо, да чуем за какво говори.

Разбира се, Цвети! Hug
Поздравиха я с добре дошла на събитието.
Тя каза нещо от сорта,че тази подкрепа за всички сфери на изкуството много я  вълнува.
Питаха я как е минала почивката и, тя каза,че почивката и все още продължава, но имало някои дребни неща, които трябва да свърши и затова е тук.
Питаха я за втория сезон на Шахмаран какво ще каже. Тя отговори,че направо е забравила кога са го снимали, но все пак се радва,че  публиката  вече може да го гледа.
Питаха я за "Кой дойде, кой мина", затова,че е одобрен за два сезона. Тя поправи репортера, че е одобрен за три сезона. Той се извини. Тя каза,че много обича екипа, с който работи и вече всички много и липсват. И ще продължат със снимките до края на годината.
Питаха я нещо за телевизията, но тя каза,че не планира скоро работа с телевизия, защото имала много работа и трябвало след нея  малко да се рестартира.(може би имаше предвид Айле)
Накрая репортера и каза, че вече всички знаят хубавата новина,че са заедно с Мерт и няма да задава лоши въпроси, да не се притеснява. Каза, че са изкарали заедно хубава почивка. Тя потвърди.
Но всички, които ги обичат, се интересуват дали скоро ще има брак.
Тя каза, че е много рано да се говори и не  мисли за това.
Накрая си размениха любезности.

Стила на Серенай беше провокативен, но на мен ми хареса!

Скрит текст:
Бях пуснала тази снимка и още една в отделен пост, който не знам защо изчезна...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 23:10 от NeZ_9

# 637
Нези, благодаря за превода!
Интервюто този път беше доста добро, нямаше ги тъпите въпроси.

Стила на Серенай беше провокативен, но на мен ми хареса!

Серенайка винаги е била провокативна, което на мен много ми харесва.
С една дума...страхотна!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 23:19 от jackie.

# 638
# 639
Здравейте момичета,
Изчезна и моя пост....както и да е...
Серенайка е супер...
Бях написала , че тя е творец,  това е въпрос на настроение и нагласа, аз я харесвам и одобрявам , ако ще и с рибарска мрежа да е описана.....

Липсва ми ииии,

На ТВ екрана...

# 640
Здравейте момичета,
Изчезна и моя пост....както и да е...
Серенайка е супер...
Бях написала , че тя е творец,  това е въпрос на настроение и нагласа, аз я харесвам и одобрявам , ако ще и с рибарска мрежа да е описана.....

Липсва ми ииии,

На ТВ екрана...
Нани, не знам какво пак става, ама карай!
А тази снимка на Чачо е много хубава.
Имаш ли я не толкова изрязана?

# 641
Напълно съм съгласна с теб, nanni!
Серенай е творец, който умее да изразява себе си по всякакъв начин!

# 642
Това е нейната Уникалност!
Тя е толкова провокативна, красива и талантлива , което е истинската формула за успех!

Жаки,
 Не за съжаление.... имам я от руски сайт и само в този вид....

Незиии,
Моля те да качиш отново снимката на двамата с еднакво облекло 😉
Заслужава си Simple Smile)))

# 643
Това е нейната Уникалност!
Тя е толкова провокативна, красива и талантлива , което е истинската формула за успех!

Жаки,
 Не за съжаление.... имам я от руски сайт и само в този вид....
Серенай е един диамант на турското кино и шоу бизнес!

Нани, ако някъде ти попадне, да я запазиш.

# 644
Нези,
Моля те пак да качиш снимката с еднаквите костюми...
Според мен няма причина за изтритите постове,
Факт е, писах, че Чачо ми липсва, амааа ...
На коя от нас не и липсва..... за екрана говоря....за екрана.... страстно да люби и мрази 😉🫣

Жаки, обещавам ! Любима ми е и на мен ✌️

Общи условия

Активация на акаунт