НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 5

• 26 755
  • 377
  •   1
Отговори
# 375
Имам едни малко по-... да ги нарека злободневни въпроси.
Знам, че обикновено се коментира прием и учебни материали, но как например празнуват рожден ден на някое детенце? Ей сега мина на моето в частна градина и то си било като вкъщи. Персонала украсил входа (на -7°), извадили шапка, бутафорна торта, духнало детето свещичка, нищо че занесохме пица и плодове за следобедна закуска.
Девойка е и от време на време се кипри с рокля и чорапогащник. Супер, ама то аз трудно си обувам, какво остава за нея. Помагат ли или след първия такъв случай детето получава забрана за носене на чорапогащници? От познати знам, че в други градини на децата не се позволяват колани например.
Някой ако сподели какво адаптационни практики имат ще съм благодарна Simple Smile Подсещат ли ги да ходят до тоалетна, да пият вода. Наистина ли изнасят ситуациите навън, ако времето позволява? Ей такива простички неща Simple Smile

# 376
Децата имат дрехи в техни шкафчета за вътре, преобличат се. Връщат ни ги в раницата в петък за пране. Моето малкото ходи с рокли, предполагам сама се облича, честно казано нямам представа - знам, че може и нямам обратна връзка за това. Дали ги подсещат - ще попитам малкото, но те на практика започват от втора група и са големи деца. Рождени дни празнуват - може да се внася истинска торта (тоест с всичко, което занесе родител), но дали украсяват входа - не знам, не съм виждала. Аз на този етап съм доволна, макар че бях много доволна и от общинската, която посещаваше.

# 377
Големи, големи... Наскоро една позната сподели, че на родителска среща в първи клас родители роптаят срещу това, че след плуване децата трябва да си обуват сами чорапите и това не е нещо, което трябва да изискват от тях Simple Smile Което не е проблем на децата, разбира се.
То с истинска може, но не всички деца ядат и за това предпочетохме друго.

Благодаря за коментара!

Общи условия

Активация на акаунт