Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 845
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Снимките са за корица за следващата тема:) Браво!

# 346
Отново прекрасно представяне на нашите шампионки, бравооо! Champagne Party Time Като ви гледах направо ми се прииска и аз да участвам, разбира се за кеф, не за време Joy И като казах кеф, тези два пъзела бяха много приятни и лесни за редене. Blush

# 347
Huadada, 1000 части

# 348
  • Варна
Бела, първият смяташ ли да го задържиш или си склонна да се разделиш с него Simple Smile

# 349
  • Варна
Един неприятен Анатолиан. Затрудни ни.  Тъмни участъци, прозорци и прозорченца- ужас. 1500 части, " Светлините на канала". На кутията на мен ми изглежда по- светъл отколкото е в действителност. 🙂

Скрит текст:

# 350
  • Варна
Този даже не е Анатолия, а Арт. Аз тая марка отдавна съм я отписала колкото и да ми харесват картинките им.

# 351
Арт и аз отдавна не редя, дори и да ми го подаряват.

# 352
  • Варна
Аз за сефте обърквам марки пъзели. Smiley Затова снимам и кутията на съответния пъзел,  да ме поправяте/ коригирате  при объркване от моя страна. Не зная защо си мислех, че е Анатолиан . Заблудих се при все, че си пише името на пъзела. 🫣🙂

Защо не ги харесвате Арт пъзелите ? Вкъщи втори такъв редим и ако първият вървеше що- годе добре, то този доста ни измъчи. На лампа е невъзможен за редене заради отблясъците, различните нюанси на черното ( черно към кафяво, лилавеещо черно, червенеещо черно), пък и аз на два пъти обърках прозорците, та трябваше да си търся и поправям грешката. Нямаше симетрия, в повечко бях сложила на дадено място и за друго не ми достигнаха.  Гадничък беше. Затова следващите 2-3 пъзела аз ще ги избирам. Smiley🍀

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 22:15 от floren

# 353
Floren, аз не съм редила Art, но съм чела лоши отзиви. Общо взето, каквото и ти казваш - че вървят трудно и е мъка да се редят. Иначе във Фб съм виждала много хубави завършени пъзели на Art, твоят също ми допада като финален резултат Relaxed

Според мен марката е насочена към това финалната картина да е красива и да се залепи на стената, а не към това човек да се накефи на реденето. Те са производители и на рамки за пъзели, та затова ми се оформя такова мнение, пък и с това име на марката...

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 22:07 от Delta_12

# 354
Delta_12, много правилно разсъждаваш. Първият на арт, който редих, след три дена мъки, мъжът ми каза: "Задължително трябва да го залепиш, в никакъв случай не трябва да го даваш на друг да се мъчи!" SatisfiedSatisfied

Това, което не ми харесва на мен е качеството като цяло, парчета влизащи навсякъде и на всичкото отгоре с една форма. Преди време се бях излъгала да си купя един от 500 части , подлъгана по картинката и си викам колко пък да е зле, нали е само 500. Е, зор видях, оръфани парчета, скъсани, всяко си влиза където го сложиш.... накрая го подарих, нямаше как да взема пари за него и приключих тотално с марката.
Чувала съм, че има партиди с различни форми на частите, но много рядко се намират, а и не ми се рискува повече.

# 355
Delta_12, много правилно разсъждаваш. Първият на арт, който редих, след три дена мъки, мъжът ми каза: "Задължително трябва да го залепиш, в никакъв случай не трябва да го даваш на друг да се мъчи!" SatisfiedSatisfied

Хаххахаха, залепихте ли го?

Това за 500-те части и аз съм си го мислила - че няма как да е толкова зле и колкото да пробвам марката, мога да си взема. Обаче после съм се възпирала точно защото предчувствах, че и 500 ще ме изнервят, ако са толкова кофти, колкото казват хората Smile

# 356
Чувала съм, че има партиди с различни форми на частите, но много рядко се намират, а и не ми се рискува повече.
Аз улучих такъв с късмета на начинаещия. Grinning
Ето този беше първият ми Арт, с много добро качество и различни форми на частите.

После си взех още няколко заради яките картинки. Наредих тези страхотни клоуни, но нито качеството беше същото, нито формата на парченцата.

Имам купени още два пак заради картинките. Засега обаче не ми се редят.

От две седмици съм отворила тези прекрасни макове, но едно че трудно се редят и второ, че времето е кът. Тоест до никъде съм Grin

# 357
  • Варна
Не редя Арт, защото са ужасно хлабави.

# 358
Хаххахаха, залепихте ли го?

Това за 500-те части и аз съм си го мислила - че няма как да е толкова зле и колкото да пробвам марката, мога да си взема. Обаче после съм се възпирала точно защото предчувствах, че и 500 ще ме изнервят, ако са толкова кофти, колкото казват хората Smile

Оооо, да, сърце не ми даде да го разваля. Smile

Скрит текст:

Vox, точно този ми предлага за редене една приятелка и даже го отваря да ми покаже, че частите са с различни форми, но категорично отказах. Сега като го видях нареден, може и да се прежаля, красив е.

# 359
  • Варна
В момента редя втория 1500-к на Арт. Очаквах да е много труден и досаден с еднаквите си части и всичките дръвчета и тревички, но не. Ако ми попадне изгодно и ми хареса картинката, пак бих купила.

Общи условия

Активация на акаунт