Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Да, може да се каже, че е на Омая. Видях картинката в сайта нa PuzzleCell (техните дизайни нали са пак на Ивайло Иванов), хареса ми и писах на Омая да ми я изработят. Предупредиха ме обаче, че ще я направят с предишния си принт и изрязване, която за мен добре, защото те ми харесваха повече от сегашните (е, и цената е по-висока).

# 376
  • София
Wheelbarrows & Wellies
Val Goldfinch Gibson 1000

Този пъзел беше от пътуващите, акостирал вкъщи много отдавна. Ако някой има желание да го реди, да пише само данни за доставка Simple Smile

# 377
Cyber Cycle 1000 Schmidt

Плюс една част. Ако някой си го е купил, да има предвид, ще се продаде в един момент, но частта ще я запазя за всеки случай.

# 378
Знам, че съм си мазохист, но понякога и себе си учудвам с дълбочината. Бях го започнала началото на месеца и се въртях сума време из тъмното. Само супер качеството /не е шега/ ме спираше да го изсипя през балкона.
The Day and Night Princesses - Art Puzzle 1000

# 379
  • София, България
Тези дни се канех да питам нашия отбор на световното, ще ходите ли пак догодина?

# 380
  • София
Тези дни се канех да питам нашия отбор на световното, ще ходите ли пак догодина?
Много ясно Simple Smile още бяхме там им казах догодина пак Simple Smile

# 381
  • Варна
Клеопатра или не, но пъзелът е прекрасен. Бързо, според моите критерии, го наредих и с голямо удоволствие.
Благодаря на Щастливите очи, че ми го изпрати, благодаря и за платената доставка.
От Варна съм записана само аз, но до утре ако някоя от градските иска, ще се разберем да го предам. Ако не, утре следобед ще пътува към София.
Рязах, рязах снимката, все пише, че файлът е голям. Така че снимка друг път.
Да допълня, кутията е малко смачкана, дори има леко закъсани ъгълчета. Ще опаковам пъзела в ново фолио с балончета.

# 382
  • София
Да допълня, кутията е малко смачкана, дори има леко закъсани ъгълчета. Ще опаковам пъзела в ново фолио с балончета.

Куриерите са се постарали. Ако са сложили нещо тежко отгоре, от натиска кутията се е посмачкала и ъглите са поддали.
Извинявай, mimok, че ще стигне до теб поизмачканa...

# 383
  • София
Има нови Блек сий в Озон, на пре-ордер, весели и шаренички.

# 384
  • гр. София
Да, и аз идвам със същата новина. Първо харесах ето този сладур и после видях, че има още вълци, лисици и т.н.

# 385
Половината ми харесват❤️

# 386
  • Варна
И аз намятах в Любими 6-7 броя...

# 387
  • София
Ох и аз няколко добавих, ама 10% са ми малко май

# 388
  • София
Аз сложих два и то не в любими, а направо в количката, да ме дразнят Joy Но няма да натискам клавишчето.

# 389
  • Русе
И сложих няколко в любими. Картинките според мен са на пъзели Omaya, или поне част от тях

Общи условия

Активация на акаунт