🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 368
  • 438
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами не, защо - на мен ми харесва. Е, до сега нито един участник не ме е хванал за гърлото с изпълнението си, но въпреки това си харесах няколко участника и с интерес ще следя до къде ще стигнат. Просто не коментирам, защото никой не пише - да не си пиша сама Grinning Във ФБ, обаче си коментирам участниците, които ми допадат

# 136
Обърнах преди малко - пееше Графа... Какво да му гледам.

# 137
Аз го гледам на запис, че да превъртам рекламите. В момента пее Влади, вярно хубавичък фалцет вади 🥹
Иначе да, откъм участници нещо ми е слабо представянето. Има тук там симпатични, ни никой, който да запомня от раз.

# 138
  • София
Тази вечер много ми допадна онова момче, което се е явявал в предишен сезон, но никой не се е обърнал. Толкова приятен и топъл глас има, че ми беше много приятно да го слушам. Зарадвах се, че двама се обърнаха
Жената, която пя Щурче на Лили Иванова много ме ядоса. Страхотен глас има тази жена, обаче тотално се разминаваше с музиката. Ако само това беше отработила, със сигурност щеше да се обърне поне един, защото гласа й е много хубав и чист. Определено не се беше подготвила достатъчно.
Другите не ме грабнаха с нищо

# 139
На мен ми въздейства момчето от Перник, което пя Зайди зайди. Мисля че има още доста какво да покаже, извън този стил.

# 140
Никой? Цяла вечер? Тъжничко

# 141
Залагам тава мусака, че сега Графа ще избере народната певица

# 142
И кво? Надежди за толкова души, накрая на едро с големия сатър.

# 143
  • София
Винаги е така, но сега ми хареса новото правило с акапелното пеене, дава им се още един шанс или поне заблуждават, че им дават шанс. То е ясно, че трябва да има и хора за пълнеж, но е неприятно в един и същи ден хем да те изберат, хем да те изритат..

# 144
Аз слушам много музика, при все че не мога да пея, но искам да ви попитам наистина ли Давид от групата на Мария беше най-добрият, за да избере него?
Момичетата ми харесаха повече.
А идеята за акапелно пеене е наистина супер, но ми се искаше да имат повече време във формата вече избраните.

# 145
  • here and now
Аз се изненадах от избора на Графа.
Изобщо не разбирам от музика, но момичето, което се е върнало от Канада и дуета ми харесаха много повече.

# 146
  • гр.София
Според мен пя зле Давид.

# 147
За мен беше неприятна изненада изборът му.
Пак уточнявам, че слушам по-скоро по усет,не толкова по слух.

# 148
  • here and now
Сега го изгледах и аз. Ами останалите се справиха много по-добре.

# 149
Чудесна идея с акапелното пеене, нито един участник не ме впечатли Joy Почти всички фалшивееха ужасяващо.

Общи условия

Активация на акаунт