🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 361
  • 438
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много ми хареса Кирил. Толкова хубаво изпя тази великолепна песен, че беше истинско удоволствие за мен да го слушам.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:48 от Lady Cassiopeia Duval

# 121
  • София
И на мен ми хареса, а и упоритостта му, че три пъти е кандидатствал, но все не са го избирали е похвална. Много обичам да виждам и участници на по-голяма възраст, които не робуват на този факт, а искат да покажат какво могат..Радвам им се.

# 122
Първото момче е вокалист на една от най-любимите ми групи - Truth to be told. Ще му стискам палци. Яд ме е, че не можа да отиде при ментора, който си беше избрал.

# 123
И аз харесвам Дара в журито. Държи се някакси непринудено. За мен идеално би било Лечев, Любо, Камелия и Дара заедно в журито.

Дават ли по БТВ повторения на шоуто и кога?

# 124
Изобщо не харесвам Дара в журито.Детски истории ,инфантилни шеги с останалото жури.

Ромите зад кулисите как нарекоха журито "простаци " ,а малката "Их тая Дара,намразих я вече" .Ми ромът не пееше хубаво и без това.

# 125
  • София
Мен много ме дразни Мария и понякога Графа, когато никой не се обърне и започнат с едни разсъждения защо не са се обърнали - пя в тази тоналност, пък аз исках да пее в онази тоналност, не избухна (демек не врещеше до небесата), това ми се размина, очаквах едикакво си и т.н. и т.н., и накрая завършат с "Ела другата година пак - Гласът на България те иска". Ами, като го искате, защо не се обръщате? Или го искате и се обръщате или смятате, че този човек не става и не се обръщате. Или пък не се обърнат, а като свърши, надничат лекичко и, като видят, че е някой млад и хубав изпълнител се започва "Еееее, ама защо не се обърнахме". И най-големия смях от Мария "Търся глас, който да е запомнящ се и разпознаваем". Абе Марче - то ти си певица от сто години и гласа ти не е разпознаваем и запомнящ се, обаче искаш от другите неща, които самата ти не притежаваш.

# 126
Любо и на мен ми липсва в журито, предпочитам го пред Графа

# 127
Любо и на мен ми липсва в журито, предпочитам го пред Графа
И аз така, и Миро ми беше приемлив. Някак Графа не ми допада като жури не знам защо. Миро или Любо са по-подходящи за мен.

# 128
  • SF
Мария е изгледала доста чуждестранни издания, в които хубавиците в журито се пулят, смеят, плезят, уж да натиснат бутона, уж да не го, играят взимане на акъла, глътване на езика, губене на граматиката...
И се хили като вещица. Това е новият й смях.
Онова с покемона беше някаква странна (и тъпа) режисьорка хрумка.

# 129
За мен това шоу се изтърка като концепция и вече не ми е интересно. Още повече, че със спечелилите формата след това почти не виждам особено развитие. По-интересен ми беше Х-фактор и бих гледала пак, ако направят нов сезон.

# 130
Може и да сте права, но в някои държави шоуто не спира независимо от това дали е изтъркано или не. Има дори детски сезони -  Voice Kids, Голос Дети.

# 131
  • София
В някои държави хората силно се впечатляват от звезди и гледат предаването заради звездното жури. Неслучайно са привличали Ариана Гранде, Шакира, Бритни Спиърс, Майли Сайръс и др., когато те са били на върха на славата си. Така печелят и млада публика. У нас Дара е звезда, но кое е новото лице - Мария Илиева или Графа?

# 132
  • София
Дара е звезда - факт. Но от младите изпълнители, аз поне не се сещам кой е по-популярен от Мария Илиева и Графа, за да ги измести. За Криско се сещам само, но и той не е от младите изпълнители вече. Макар че все още е на гребена на вълната

# 133
  • София
Да, но няма как да не се изтърка у нас форматът тогава. Все едни и същи лица доскучават. Мария Илиева редовно журира сродни формати и маниерниченето и логореята й са ни до болка познати.

# 134
Явно е много зле тази година.Никой не пише...

Общи условия

Активация на акаунт