🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 358
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Жената на Лечев..

# 106
Еми беше по-добра от 70 процента от участниците досега Joy

# 107
Беше много добра, но защо я слушаме? Сцената продължава да се ползва от жури, водещи, роднини на журито, то е цяло чудо, ако участник додрапа до тази семейна сбирщина.

# 108
  • гр.София
Според мен беше мило, а физиономията на Лечев незаменима.

Яд ме е,че македонецът не мина,искаше ми се да го чуя поне още в един кръг.

# 109
  • София
И на мен ми идва вповече лигавенето на менторите и драматизмът из всички лични истории.
Пееш или лъжеш беше приятно разнообразие, ще му дам шанс.
аз след еп 1 приключих, само с Гривните оставам. Има ли нещо запомнящо се след еп1 (в тубата)? А като видя Зомбори облечен като 16г хлапак ми идва в повече вече...журито са no comment, през 5сек дават някой как се лендзи ,уааау, омг...

# 110
  • София
https://www.facebook.com/share/r/QFY2brKVLRzUyHkp/ Много интересно, при нас все още не сме
 виждали такова явление 😀

# 111
https://m.youtube.com/watch?v=CwrIBhhtUzw&pp=ygUPbWFyY2VsaXRvIHBvbW95
Извинявам се за спама, но това е също такова явление в America's got talent.

# 112
  • IC 1101,Abell 2029
Тези таланти са забавни,обаче...таланта е едната страна на монетата.Бих предпочел да се изпълняват от различни хора,но харизмата им да е поне толкова колкото и таланта.Затова винаги ще си превъртам Amy Vachal на първата и Ryan Gallagher на втората песен.Случвало ми се е например една песен,изпята първо на сляпо прослушване от бъдещ шампион да не ме впечатли,но след години същата песен изпята от друг да ми легне на сърце благодарение на харизмата на вторият участник въпреки че той определено отстъпва по-талант на първият.

# 113
Някой гледа ли? Дадох им шанс. Честно казано първият участник не ми хареса, въпреки че обожавам песента, та ме изненадаха 4-те стола. На този току що пък близките обиждат журито... Чудно. Те пък като цяло пак се превземат.

# 114
Някой гледа ли? Дадох им шанс. Честно казано първият участник не ми хареса, въпреки че обожавам песента, та ме изненадаха 4-те стола. На този току що пък близките обиждат журито... Чудно. Те пък като цяло пак се превземат.
Ох,да ! Как ги нарече ,,простаци"  Че и не разбират от музика! И той обиден! Е,с това държание, наистина никога няма да се доближи до Азис.

# 115
  • София
Гледам и аз. Първият участник на мен много ми хареса. И момичето, което пя песента на Петя Буюклиева също. Приятна вечер е. Англичанката също ми допадна - много чувство вложи в изпяването на песента и това се усети много добре.

# 116
Да дойде накой от ВЕЛИКОБРИТАНИЯ в нашата страна - УААУ! 🙄🙄🙄

# 117
  • София
ЖурЕто може да се превземат, да се лигавят, да са пренавити, но не ме дразнят, даже много ме забавляват, като почнат да се карат за участник. Дара ми е любимка, много ми е свежа, младежки лигава, но на моменти е много стабилна, сериозна и адекватна.
В същия формат в чужбина не се лигавят, но са толкова скучни и формални, че ни бих ги изтърпяла и един епизод.

Тази много извива..

# 118
  • София
И аз харесвам Дара - много е свежа и интересна. Графа също ми е забавен. Мария само ме дразни от време на време.

# 119
На мен от чужбина най ми харесваха Австралия повечето сезони до 2023. Например Рита Ора в журито бе много харизматична. Хем са забавни хем по-културни. Някои сезони също на Германия, Норвегия, САЩ. По-назад и 1 сезон на Украйна. В някои просто имат химия помежду си определени хора от журито, приятна ненатрапчива закачка и комуникация. МОже би това, че някои там са известни ги поставя в друга светлина. НО определено имам много попадения, където с удоволствие съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт