🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 374
  • 438
  •   1
Отговори
# 150
И все пак май отборът на Графа най-ми допадна като участници.

# 151
  • София
Идеята с акапелното пеене е много добра. Така се чува съвсем ясно кой колко може без музика. Видя се, че някои наистина не ги биваше. Особено онова момиче, което се напъна да изпее песента на Уитни Хюстан - чак тя самата си изкриви физиономията, като се чу колко фалшиво звучи. Тъпото е, че повечето треньори пуснаха напред почти всички и оставиха накрая само по 1 свободно място, за което да се борят няколко човека. Според мен това е голяма грешка. Да се пуснат 5 - 6 участника, които наистина, ама наистина са нещо феноменално е ОК - пък другите да си покажат възможностите акапелно и тогава да се избира. Или направо всички да минат през "секирата" с акапелното пеене и тогава да се преценява. Аз се хващам на бас, че половината от продължилите напред, изобщо нямаше да минат, ако бяха пели акапелно. А имаше такива, които се справиха много добре без музика, но за съжаление треньорите бяха оставили само по 1 свободно място и изгоряха.

# 152
Идеята с акапелното пеене е много добра. Така се чува съвсем ясно кой колко може без музика. Видя се, че някои наистина не ги биваше. Особено онова момиче, което се напъна да изпее песента на Уитни Хюстан - чак тя самата си изкриви физиономията, като се чу колко фалшиво звучи. Тъпото е, че повечето треньори пуснаха напред почти всички и оставиха накрая само по 1 свободно място, за което да се борят няколко човека. Според мен това е голяма грешка. Да се пуснат 5 - 6 участника, които наистина, ама наистина са нещо феноменално е ОК - пък другите да си покажат възможностите акапелно и тогава да се избира. Или направо всички да минат през "секирата" с акапелното пеене и тогава да се преценява. Аз се хващам на бас, че половината от продължилите напред, изобщо нямаше да минат, ако бяха пели акапелно. А имаше такива, които се справиха много добре без музика, но за съжаление треньорите бяха оставили само по 1 свободно място и изгоряха.
Аз съм ЗА ,, секирата " с акапелното пеене!

# 153
отбор Дара
Недко и Константин
...
Недко ми харесва повече как пее. Константин е по-хубав. И се получи едно надвикване, леле-мале ...

# 154
Да, сякаш не беше това правилната песен за тях

# 155
отбор Лечев
Симона и Владинела
...
Страхотни и двете! Владинела трябваше да бъде открадната. Дори аз бих избрала нея. Симона ми идва пренавита и леко лигава.

отбор Мария
Юлиана и Божидар
...
Не ми харесаха. Ето защо трябваше Владинела да бъде открадната.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 20:42 от #RAngelova

# 156
  • София
Божидар определено изпъкна в този двубой. Но не им се получи дуета. Всеки си пееше за себе си.

Относно Симона - страшно ми хареса. Хубава, много секси, енергична, самоуверена и със страхотен глас.

# 157
отбор Графа
Емили и Жаклин
Добре се справиха, но не ми беше нещо уау. Стайлинга им е ужасен, особено на Жаклин.
...
отбор Лечев
Лъчезар и Асен
И двамата можеха повече. Лъчезар има глас, но не е артистичен. Асен е по-добър.
...
отбор Мария
Исмералда и Мария
Явно са ги пуснали напред, за да правят шоу. Не ми харесват и грам.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:23 от #RAngelova

# 158
Едва сега видях, че предаването е днес и пуснах ТВ - насреща ми пеят Графа и Мария. Аман!

# 159
Симона съм я гледала на живо, има страхотно присъствие на сцената и пее мн хубаво

# 160
отбор Дара
Виктория и Даниел
Добре им се получи дуета. Бих избрала Даниел.

# 161
За мен Даниел малко се губеше в този дуел, Виктория по-добре се представи. Но като цяло и двамата не са ми впечатляващи. Май все още никой не ме е грабнал чак

# 162
отбор Графа
Габриела и трио Фида
Една срещу три. Ненормална работа. Хубаво пеят всички. Неравностойно е.

# 163
Радвам се, че я спасиха.

# 164
  • София
Изпълнението Габриела/Триото беше феноменално. Направо си станаха квартет. Щеше да е голяма грешка, ако не бяха продължили всички. Яд ме е, че момчето на Лечев трябваше да си тръгне, но Габриела заслужаваше да остане.

Общи условия

Активация на акаунт