Отговори
# 45
  • София
Същата работа. Така приятно ме изненадаха...
Изненадите свършиха 😤😱🤬
Ще се докарат до лудница един друг, докато се разберат и усетят, че някой им мъти водите.
Много ми е спорна тактиката на Халил. Тейзето в трея за другата седмица наля още масло в огъня и той съвсем откачи. Сега от севгилита ще станат врагове 🤐

Скрит текст:
Кървави цветя - като видя Дилян в черно и нямам никакво желание да погледна. А и много несправедливо - Гюл, Фърат и нероденото им дете мъртви, Хасан жив 🤬😡

Плен започва утре, може да погледна да видя как ще навържат събитията, но не мисля че ще следя редовно. От клипчета ще се информирам
Аз съм на мнение, че Халил избра най-печелившата тактика- както ти на мен, така и аз на теб. В крайна сметка тя самата не знае какво иска. Няма да е с него, ама няма и да се развежда. Да я видим сега.

# 46
От Ягмур

# 47
Тактиката се е оказала успешна и за рейтинга им. Първите серии бяха с доста по-нисък, но все още са далеч от тези в края на миналия сезон.
Харесва ми плаката им - двамата заедно гледат в една посока - напред 😍

# 48
  • София
Много добра игра и последователен сценарий.

Цветята още не мога да ги гледам. Като видя клипчета на двамата в черно и лошо ми става.

# 49
Хубаво е че постепенно рейтинга се покачва на Ветровития хълм.
За Кървавите цветя май рейтинга не е добър , доста е на дъното.

# 50
Те Цветенцата губиха рейтинг и в края на миналия сезон и очакванията бяха, че ще го финализират. Вместо това решиха трети сезон - прехвърлиха години, подмениха състава, ще си покаже.

missence, той Баран и преди си ходеше в черно, но стоеше някак "тежкарско", а сега 😢

Тепето пуснаха традиционния клип "Зад камера" 😂 Халил: "Някой да я спре, тя ме унижава" 🤭

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 23:05 от Маргарита Колева 753659

# 51
  • София
Цветята доста задълбаха, затова рейтингът е такъв.

# 52
Погледнах Плен - груба грешка 🤣
Орхун и Хира - тъжни, огорчени. Проклетата вещица едно и също все си знае. И сега отново всички са под един покрив. Очаквам детето да казва на баща си "чичо".
Няма да гледам, но ще следя 🤭

Чакам си хълма довечера. И съм много доволна, че е всяка вечер с нормална продължителност 75-90 мин. Едно време и седмичните серии бяха така. Не разбрах, кое, кога и как наложи тези два часа+ серии🤔

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 15:48 от Маргарита Колева 753659

# 53
Аз следя само "Плен" . Да, сериите от 3-ти сезон са мъка, и то голяма.
Много ми е чудно с такъв катастрофален рейтинг колко ще продължи Thinking!
Но няма да се откажа, тъжно, не тъжно ще го гледам, че ОрХир си ги харесах!

# 54
zlatna.1972, рейтингът си е много добре. Последните епизоди на сезон 2 през юни са били с по-нисък.
Канал 7, не се влияе много, много от рейтинга, защото по принцип не е от най-гледаните в Турция. Учудващо обаче сериалите им успяват да печелят милионна аудитория в интернет и артистите им се радват на международна популярност.

# 55
Абсолютно съм съгласна - самата аз досега не съм гледала сериал по този канал, а гледам дизита от години. "Плен" е първият, който гледам по Канал 7 и то заради актьорите. Наистина имат широка популярност Дженк и Махасин.
zlatna.1972, рейтингът си е много добре. Последните епизоди на сезон 2 през юни са били с по-нисък.
Канал 7, не се влияе много, много от рейтинга, защото по принцип не е от най-гледаните в Турция. Учудващо обаче сериалите им успяват да печелят милионна аудитория в интернет и артистите им се радват на международна популярност.

# 56
Ветровития хълм
Тази вечер имах чувството, че съм се качила на скоростно влакче. Много ми хареса - бързо се разбра, че не е брак по сметка. Всеки от двамата играе своята игра за да постигне целта си - тя търси отмъщение, той иска любов.
Много ме кефи Халил как я гледа все едно вижда жена за пръв път. Браво на Гьокберк, супер е в роля.
Обувките в цвят нюд, който носи с вечерно облекло са страхотни, но защо през деня е с тези грозни еспадрили на платформа 😱🤐

Не знам къде и как да се събирали, дали въобще (не разпознавам монтажа), но ми харесва колегиалното отношение помежду им

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 02:01 от Маргарита Колева 753659

# 57
Ветровития става много много интересен.Колко са сладки Зейнеп и Халил като си правят напук.

За жалост Кървави цветя тръгна много мудно и незнам как ще продължи този сезон.

А за Плен какво да кажа, никак не ми се връзва Хира с друг. Орхун се връща и тя женена за друг. А и нейното момиченце сигурно ще е на Орхун и тя ще крие от него.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:15 от azisiq

# 58
  • София
И аз се насочих основно към Хълма. Интересен ми е, макар че Зейнеп прекалява вече. От фрага усещам, че ще има някаква неприятна случка, дали със Зейнеп или с Халил, ще видим. Тези погледи и шофирането на Зейнеп ме навеждат на нещо такова. Дано греша.
Цветята не съм ги гледала още този сезон, че засичам клипчета, много мъка, много чудо.

azisiq, ГГ от Цветята и Хълма снимат заедно през сезон 1 на "Ветровият хълм", когато Халил среща Баран пред джамията, има религиозен празник. И Баран му казва, че е дочул, че Халил се е завърнал, как се чувства отново в града и т.н. Халил му отговаря с половин уста, че е трудно, споменава думата отмъщение, и тогава Баран Карабей му отговаря, че него любовта го е излекувала от това чувство и казва, че има щастливо семейство.

# 59
Възможно най-търпеливо изчаках края на седмицата, да има повече неща за обсъждане (Ветровития хълм), но то все е едно и също.
Ако ще сравняваме стореното от Халил преди, Зейнеп още е доста далеч от неговите висоти, но не мога да приема, че като повтаря едно и също ще постигне нещо. Трябва да има промяна в поведението, за да има промяна в отношението. Но и Халил, хич не е на прав път. Жена му е, добре. Но не може да ѝ реже всички пътища за да я накара да признае този факт и да се обърне към него. Абсолютно погрешно смята, че Зейнеп или ще изпълни мечтите си с него или ще си останат напразни. Сама не може 🤐 После,  като иска да плаща двойно за земята, да я остави да я загуби и впоследствие да я откупи и върне. Поставяйки я "на колене" все повече разпалва гнева ѝ и желанието за отмъщение, вместо да ги потуши, каквато е целта му.

И змиите да не пропусна - Сонгюл я знаем, но Тюлай ще има да ни изненадва неприятно и то на всички фронтове като гледам 😤

missence, снимките на двете двойки ми изглеждат като от нощен клуб/събитие, нещо подобно. Не са зад кадър, където са приятели от казармата. А и там само мъжкият каст се срещна. Дамите не бяха с тях. Сега Цветенцата като направиха скок във времето повече няма и да ги срещнат. И аз само клипчета поглеждам и те хич не ме привличат 😢

И ето нагледно как всички сериали на Канал 7 са постоянно в тренда. Това е от вторник

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 01:38 от Маргарита Колева 753659

Общи условия

Активация на акаунт