Какво ще купя отново - 9

• 81 836
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Ох, чак толкова пари за един г*з не мога да дам.
Аз съм доволна от промоционалните пакети на Зебра. 18-19 лева за 30 бройки, хартията е мека, но не се къса и е икономична.
Скоро имаше на промоция в Кауфланд, заредих си няколко пакета.

На кауфландската марка има четирипластова, също не е лоша, 8 броя за десетина лева или нещо от сорта.

# 406
  • Sofia
На Лидл едни цветенца щракащи ми вмирисват и коридора чак.
[/quote]

Може ли снимка на въпросните цветенца, че изобщо не се сещам за такива.

# 407
На Лидл едни цветенца щракащи ми вмирисват и коридора чак.

Може ли снимка на въпросните цветенца, че изобщо не се сещам за такива.
[/quote]

За жалост май не са в постоянния асортимент. Последно бяха по 4.99.

# 408
  • Sofia
Благодаря, не съм ги виждала.

# 409
С гел "цветенцата" от Лидъл сме сега, и аз съм много доволна от тях.🙂
Четирипластовата тоалетна хартия с кауфландска марка я харесвам, последно я купувах за около 8 лв, ролките са 8 броя с по 160 къса по спомен. Миналата седмица беше намалена на около 5,60 лв, но имах доста покупки и нямаше как да взема.

# 410
Супер са цветенцата, преди бяха в па.

# 411
Солидарна с Дидичка, бол пари за гъз папир от мен не. Но народа се прехласва, да ги питаш що. Вода, сапун и си чист, хартията е само за първа стъпка, при мен няма ли втора от вода и сапун, значи не съм чиста. Хартията е само първа стъпка или за извънредни ситуации в които нямам достъп до вода, тогава като втора стъпка и мокрите кърпи вършат някаква работа. Но добера ли се до течаща вода, еле пък сапун(а, аз винаги имам подръка) става: елате ме вижте как се плацикам. Joy
Пп Като представител на женската половина от населението държа на тоалетната хартия за малка нужда да не става на трици, че е гадно, пък малката нужда е по честа от голямата(не винаги, де Joy, но да я приемем като стандарт), иначе за голямата нужда е приятно и чист гевезелък, ако после може да се добереш до баня.

# 412
  • Свети Влас
То и аз използвам за д-то мокри кърпички.... Тази, която казах я използвам за малка нужда.

# 413
Джасте, Зебрата не прави трици.
Като сме тръгнали да споделяме, аз пък много мразя да ми потънат пръстите в хартията насред избърсването.

# 414
Обикновено купувам Папиа или Селпак, най-доволна съм от тях. Колкото пъти съм купила Зева, не съм била доволна. Пробива се, става на трици, за мен въобще не си струва парите.

# 415
  • In transit
И от мен глас за Селпак. Последните 3 години само такава ползвам.

Дидичка, Джасте, много сте описателни. Joy

# 416
Джаста ме подкокороса, с такова подробно обяснение нямаше как и аз да не споделя.

# 417
Ами, Мики( Hug), като е, да е. Право куме в очи. Joy
Пък и Дидичка(извинявай, слънце Hug) засегна една тема дето не е за пред хора, ама Джастев, ако съм купила калпава хартия ми казва, че почиствайки се, не е имал предвид да си взема анална проба. Joy Пп Извинявам се за натурализма.Joy
Пп Боже, ужасна съм. Joy Край, спирам. Sunglasses

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 21:37 от Джаста Праста

# 418
Джасте, 🤗.
Мъдър човек е тоз Джастев.
Какво е малко натурализъм между стари съфорумци.

# 419
  • Свети Влас
Нека става смях. Искрено ме размяхте
Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт