Какво ще купя отново - 9

• 81 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • София
Преди много години ползвах техен почистващ лосион, който много харесвах. С течение на времето ми омръзна и минах на други, миналата година се присетих и го купих пак е няма такава отврат. Казаха ми, че често сменяли формулите явно не много успешно.
Същата работа с един от кремовете им за лице. Преди много години- топ, сега- твърдо не от мен.

Ох, набутахте ме в Лидл за сладоледите, сега и за щолени ли?!:thinking:

Този шоколад се одобри у нас.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 23:48 от missence

# 452
  • Пловдив

Взех да пробваме и щолена, дано ни хареса, че взех голяма разфасовка 🤭

# 453
Обожавам гии! Шоколадови топчета със стафиди от Лидъл.

# 454
  • Mediterraneo
Аз шоколадовите им фъстъци много обичам. Но купувам веднъж на петилетка, че работата е страшна.

# 455
Момичета , ще правя меденки слепени с мармалад. Може ли да ми препоръчате хубав такъв , ако може -откриваем в големите вериги Simple Smile

# 456
Най-вкусни са ми с мармалад на калъп. Но и мармаладите "Марибел" в Лидл биха паснали. Препоръчвам от кайсия. Имат ягода, слива и малина. Все ще се получи.

# 457
  • София
От сините сливи е голям разкош - много плътно и богато на вкус. Преди купувах аналогично от Хит ( ja! на REWE ) и много се радвам, че вече го има и в Лидл. Прави се от ~170 грама плод на 100 грама готов продукт.

# 458
Пише мус от сливи. На външен вид не ме привлича, но след тази препоръка ще го опитам.

# 459
  • In transit
Ребел, да не бъркаш? Ja! са продукти на REWE груп и се продават в Билла, не в Лидл.

# 460
  • София
Ребел, да не бъркаш? Ja! са продукти на REWE груп и се продават в Билла, не в Лидл.
Не бъркам, не. Писал съм, че ja! купувам от Хит. Те не са собственост на REWE, но имат договори за марките им.

# 461
  • Deutschland
И аз купувам разни сладка на Ja. Незнаех, че ги има в България. На мен ми харесват, а и тук са супер евтини, купувам ги директно от Реве ама.
Мармалад на калъп не съм виждала от 30 години. Ще потърся.

# 462
  • In transit
Фрау, като спомена, се сетих, че миналата година слепвах линцерите с ja! малини и много ми хареса. Беше на някаква промоция за смешни пари.

# 463

Абсолютно разкошни! Много ни харесаха, особено сладкото от боровинки с телешко печено на фурна. Бих пробвала и друго от тях, определено.

# 464
Трябва да похваля - от местно квартално магазинче(Варна) купувам сирене Цар Калоян, много прилично, твърдо, да, не е много маслено, но за влагане в баница, за стържене, е идеално, вкусно е, не много солено, не става на каша във вода. Бе, много прилично за цената си от 10.00лв.
Пп Не ме питайте дали знам къде се продава другаде, не знам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт