Какво ще купя отново - 9

• 81 805
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Хубави мармалади има и в ДМ. Купувала съм шипков.

# 466
Здравейте, благодаря ви. Купих шипков мармалад от лидл- на родна стряха

# 467
  • софия
Засега всички продукти на Братя Пееви са одобряване със 100% вкъщи. Сирене, масло и кис мляко , дебнем промоциите. Масло не съм виждала никъде по магазините в СФ за съжаление, лятото се запасихме от Обзор. Сиренето и млякото го взимаме от КАМ.

# 468
На мен много ми хареса кравето мляко в саламура на Олимпус, в една тенекиена кутийка. За съжаление Олимпус май не се славят с качество, но това сирене за моя вкус е супер.

# 469
На мен ми харесва сиренето в кутии от Германия в Лидл. Има вкус на мляко.

P.S. Не съм виждала сирене на Олимпус в кутии. Къде го продават?

# 470
От ebag го поръчвам, така изглежда

# 471
Сладкото от вишни на ДМ био пробвахме наскоро, много беше хубаво. Нито много кисело, нито убито от захар.
Ще го купувам пак.

# 472
  • Fairbanks, Alaska
На мен ми харесва сиренето в кутии от Германия в Лидл. Има вкус на мляко.

P.S. Не съм виждала сирене на Олимпус в кутии. Къде го продават?
Да се надяваме, че в някой хубав ден няма да стане като сиренето Милбона в опаковката от 200 грама. По-рано беше много хубаво, но от 6-7 месеца вече е много твърдо и много сухо на вкус и съответно спрях да го купувам. За Германия става въпрос.

# 473
  • София
Мини щолените от Лидл - страшно вкусни!

Скрит текст:
Взех ги. Харесаха се. Ще купя пак.

# 474
  • При децата ми
Засега всички продукти на Братя Пееви са одобряване със 100% вкъщи. Сирене, масло и кис мляко , дебнем промоциите. Масло не съм виждала никъде по магазините в СФ за съжаление, лятото се запасихме от Обзор. Сиренето и млякото го взимаме от КАМ.

Редовно купувам масло на "Братя Пееви", харесва ни.

# 475
  • Свети Влас
Чувала съм, че изварата им е хубава.

# 476
  • Варна
В кои магазини ги намирате? Току - виж се окажем роднини...Simple Smile

# 477
  • софия
Аз взимам сирене и мляко от КАМ, масло не съм виждала обаче да имат, Hrispa да не си трае откъде го взима

# 478
  • При децата ми
Аз взимам сирене и мляко от КАМ, масло не съм виждала обаче да имат, Hrispa да не си трае откъде го взима

Не си трая. Вземам го от магазин в близост до гр. В. Търново.

# 479
Точени кори от София мел. Изключитело фини и кадифени на допир, големи, завиват се страхотно, баниците ми са разкошни с тях. За трети път ги купувам вече.

Общи условия

Активация на акаунт