Какво ще купя отново - 9

• 81 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • до най-прекрасния мъж
Имат и са страхотни. Аз също много им ги харесвам и съм снабдила още при пускането. Понякога преди празниците вече няма налични.

# 436
  • Mediterraneo
Недей ги пробва! Нито мини щолените, нито големите, сакън!

# 437
  • Deutschland
Преди две години бях качила доста кила само от щолени. Минавам през Лидл, вземам, от Алди бях намерила един божествен с бадеми, тука по Коледа комшийките германки ми носят. Маслени бисквити в метална кутия от всички магазини купувам.
А мини щолени са за 10 минути и ги няма.

# 438
# 439
Да върна темата за малко на тоалетните блокчета. Много харесвам Сано - аромат Луксозен хотел ( Joy ) Много ми харесва, ама магазина, в който го има ми е супер надалеч и рядко взимам.

# 440
  • София-в сърцата на моите деца
Да върна темата за малко на тоалетните блокчета. Много харесвам Сано - аромат Луксозен хотел ( Joy ) Много ми харесва, ама магазина, в който го има ми е супер надалеч и рядко взимам.
как изглежда?

# 441
  • София
От тийнейджърските години използвам ексфолиант / пилинг / скраб за лице.
Най-доброто на което попаднах за моите нужди :

Съвършена текстура - нито съвсем ситно до безполезно, нито грубо като захарните или тези с кафе които ми зачервяваха много кожата. На основата на глина ( каолин ) и не дразни очите. Евтин, икономичен и много практичен продукт.

# 442
Не съм фен на марката, при това без да съм ползвала нищо.
Не изписват пълния състав и само заради това не искам да им дам шанс. Лоша съставка мога да простя, премълчана - не.

# 443
Преди много години ползвах техен почистващ лосион, който много харесвах. С течение на времето ми омръзна и минах на други, миналата година се присетих и го купих пак е няма такава отврат. Казаха ми, че често сменяли формулите явно не много успешно.

# 444
Ексфолииращият гел Cien от Лидъл харесвам много и си го подновявам. Особено откакто отново е с по-фини частички вътре (не го бях използвала с години, защото по едно време частичките бяха едри).

# 445
  • Mediterraneo
Аз точно на Лидл с един ексфолиант се мъча, отвратителен е, а преди много го харесвах, нещо са развалили пак.

# 446
Тези бисквити се навих и аз покрай темата да ги купя. Еми, прекалено сладки са! Толкова захар не се търпи.

# 447
  • Пловдив
А къде не е боклучава?

Тия скрабове къде се продават?

# 448
Ами препоръчайте хубави български сладки или бисквити (че темата последно около сладки се върти), които не са боклуци.

# 449
Препоръчвам брауни шоколадов десерт с карамел. Всяка част е пакетирана отделно. Вкусен е и с удобна опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт