Какво ще купя отново - 9

• 81 799
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Сиренето го взимам от Верос магазини ,на шайби е единично опаковано има овче,козе и краве.Аз съм от Благоевград

# 496
  • Deutschland
Заради вас, мили момичета и чай ще пропия. От детските си години не съм пила. Мъжът ми всеки ден пие чай, за работа си носи, аз само кафета. Като гледам какви интересни аромати имало, ще взема да пропия.

Мишенце, щолените всякак са хубави. И мини и макси 😉

# 497
Козе сирене на "Брей" в комбинация със сладко от люти чушки на "Родна стряха" 😻

# 498
  • In transit
И ние тази зима пропихме чай за закуска. Този ми е любим. Зелен с нежен аромат на жасмин. Heart Eyes

Най-вкусната майонеза, за мен.

За първи път я бях опитала 90-те години при една екскурзия до Охрид. След това съм си вземала от Сърбия. Много се зарадвах, като видях, че са я пуснали и в България.

# 499
  • Свети Влас
Моят любим е този. Вярно скъпичък е, но е много свеж.

# 500
И аз за хубава майонеза да питам ...

Като дете беше кофичката на Олинеза,  сега в шише. И други опитвам, даже и Хайнц ама ... Нищо не ми харесва.

И чеснов сос си търся. Всички имат вкус на машинно масло. Кажете хубава рецепта за домашен.

# 501
  • Свети Влас
Аз харесвам този на Дерони

Майонеза харесвам тази и на Краси

# 502
  • Somewhere far away
И аз за хубава майонеза да питам ...

Тази ми е редовна в хладилника . обожавам я особено на палачинки, заедно със сирене или извара и кашкавалче и каквото друго се сетите /защото обожавам солени палачинки/:

# 503
  • Пловдив
До сега купешки чеснов сос не съм харесала, освен на дюнерите Аладин /за Пловдив/.
Домашен си правя: майонеза, кисело мляко, сол и чесън /може да се добави сварен картоф/.

# 504
Чеснов сос правя една кутийка Краси и 100гр кисело мляко, скилидка-две чесън, щипка сол и щипка черен пипер. Никой купен не ми е толкова вкусен. На който му е мазно може и 1:1 мляко и майонеза, но тогава повече се усеща млякото.

# 505
  • Пловдив
Тази майонеза Томми къде я има?

# 506

В Кауфланд съм виждала.

# 507
Хелманс купувам и аз. Ползвам рядко, но мъжа ми много обича и купувам за него.

Опитах на Рогови - крема сирене и гюбек. Никак не са лоши и много ни харесаха. Засега нямам фал с тях, само киселото мляко не съм пробвала.

# 508
  • In transit
Кауфланд, Била и почти всички локални вериги супермаркети. Първо я бях намерила в малко магазинче, още преди да се появи по веригите. Има я и тубичка, същата е на вкус.

# 509
Досега не съм виждала майонеза, която да е без захар около района, в който живея. Дори и в големия.

Общи условия

Активация на акаунт