Какво ще купя отново - 9

• 81 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Похвалените на предната страница гризини за мен бяха абсолютно безвкусни. Сигурно няколко месеца отлежаваха в шкафа, докато накрая ги изхвърлихме.

# 17
От бургаския супермаркет Анет. Ама сигурно се намират и в други магазини, не съм ги търсила и не знам.

Да, въпрос на вкус е по принцип. Когато няма добавени повече сол, мазнини, аромати и т.н. подобрители, се струват безвкусни. Определено са постни, потвърждавам. Но тези с розмарина ми харесват много.

# 18
В предната тема имаше мнение за пуканки със солен карамел от Lidl, но нямаше снимка.От някоя седмица ли са или ги има постоянно в асортимента? Моля ако някой препоръчва конкретна марка да сподели със снимка.

# 19
В предната тема имаше мнение за пуканки със солен карамел от Lidl, но нямаше снимка.От някоя седмица ли са или ги има постоянно в асортимента? Моля ако някой препоръчва конкретна марка да сподели със снимка.
Постоянен асортимент. Не можах на намеря тяхна снимка в нета, пък не съм ги снимала.
Подобна на тази е опаковката, само че пише със солен карамел. Има и от тези със шоколадов карамел. В един кашон са.

Едит. Намерих! Тези са:

# 20
Много благодаря! Обезателно ще потърся.

# 21
  • София
Скрит текст:

Уникален
И аз съм  на това мнение.Но го купувам когато намален.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 01:26 от Не се сърди, човече

# 22
И сега ако споделите какво му е уникалното... (за тези, които не го ползваме) Rolling Eyes

# 23
И сега ако споделите какво му е уникалното... (за тези, които не го ползваме) Rolling Eyes

Веднага! 😝
Той е за растеж на коса!
Помага и то много!!
Миналата година косата ми беше до раменете, сега въпреки, че я подстригвам през 2 месеца по 2 пръста, ми е до средата на гърдите?? Не знам как да го обясня, но съм наистина доволна
Прави косата мека и лесно се разресва

# 24
  • Пловдив
Много пухкаво-въздушно тесто и вкусен пълнеж.

# 25

Веднага! 😝
Той е за растеж на коса!
Помага и то много!!
Миналата година косата ми беше до раменете, сега въпреки, че я подстригвам през 2 месеца по 2 пръста, ми е до средата на гърдите?? Не знам как да го обясня, но съм наистина доволна
Балсам ползвате ли?

# 26
  • Варна
 +1 за ,,Karuzo".
Petkanka Ivanka 719245 и Натуся, споделете и откъде го купувате.

# 27
  • София
А ,,Karuzo" откъде купувате?

# 28
  • Варна
Karuzo има в /почти/ всички магазини и лавки.Обикновено са до кроасаните.

# 29

Веднага! 😝
Той е за растеж на коса!
Помага и то много!!
Балсам ползвате ли?

Да - балсамът е на ouai consitioner fine to medium
Ползвам и маска за коса - в момента коледния пакет на revolution
както и масла - kerastase elexir, olaplex маслото

Шампоана го купувам от златна рибка
Не препоръчвам Notino

Общи условия

Активация на акаунт