Какво ще купя отново - 9

• 81 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
След като похвалих бонбоните, сега хваля и тортата

# 271
  • Свети Влас
Здравейте момичета и момчета. Благодаря за темата.
Идвам да похваля тези кисели краставички, много са вкусни.

# 272
Сега марката преместиха производството в Унгария. Спомням си, че преди години, когато купувах сладка царевица гледах специално да не бъде произведена в Унгария.

Аз съм точно на обратното мнение. Всички вкусни консерви, на които съм попадала са унгарски. Почти съм сигурна, че и замразените зеленчуци в "Лидл" са от там.

# 273
  • София
Здравейте момичета и момчета. Благодаря за темата.
Идвам да похваля тези кисели краставички, много са вкусни.
Скрит текст:
И оцетите им са добри. Аз харесвам марката.

# 274
Новото ми откритие е сметаново сирене "Кремоза" на БМК. Тип "Дунавия" е. Може да се маже и като крема сирене. Много вкусно!

# 275
И аз съм го хвалила тук сметаненото сирене, много е вкусно!🥰

# 276
  • Deutschland
Бисквити Petit beurre от руски магазин. Правя бисквитена торта с тях и малинов пудинг, вкуса е като от едно време. С нишесте ми се иска да пробвам, но няма откъде да купя.

# 277

Точно тази серия, защото има и други, които не са подходящи за моя проблем. Личи си, че не са по-малко сладки от обичайните на пазара. Подсладителят е еритритол, а не евтините изкуственяци.

# 278
Моля за препоръка за хубава животинска сметана - без разни ГМО-та вътре. Гледах на Мегле или Олимпус в Била - пълна с глупост вътре.

# 279
  • до най-прекрасния мъж
Моля за препоръка за хубава животинска сметана - без разни ГМО-та вътре. Гледах на Мегле или Олимпус в Била - пълна с глупост вътре.
Лидлската в червена опаковка. Пише, че е за разбиване, но не е подсладена и става и за готвене. Аз си сипвам по няколко капки от нея и в кафето. Сметана и карагенан е съставът.

# 280
Скрит текст:

blue.angel, тази ли е неподсладена?

# 281
  • до най-прекрасния мъж
Да, тази.

# 282
Благодаря, досега не ѝ обръщах внимание точно заради надписа, че е за торти и десерти( и все мислех, че е сладка).

# 283
  • София
На Добротица също е хубава.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт