Какво ще купя отново - 9

• 81 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Скрит текст:

blue.angel, тази ли е неподсладена?
В Лидъл има и по-голяма опаковка (500 грама) сметана 36%. Със синьо на опаковката и също не е подсладена. Чудесна на вкус.🥰

# 286
Понеже в другата тема се коментират шоколади и шоколадови бонбони, ние много харесваме тези шоколади

, топят се в устата и са страхотни Simple Smile, не се мажат по зъбите! Всичко, което купуваме от Free shop Бургас , шоколади, бонбони и алкохол нямат нищо общо с предлаганите в другите магазини!

# 287
Новото ми откритие е сметаново сирене "Кремоза" на БМК. Тип "Дунавия" е. Може да се маже и като крема сирене. Много вкусно!
От къде го купувате?

Аз ще похваля сладкото без захар с горски плодове "Три лъжици".

# 288
За Бургас мога да кажа. В големите вериги не съм търсила.

# 289
Сиренето "Кремоза" го купувам от Фреш маркет, виждала съм го и в брошурата на Лекси (в Пловдив).

# 290
  • Sofia

От къде купувате,  сладкото?

# 291
''сироп от фурми 58% (с произход извън ЕС), горски плодове (къпини, малини, боровинки, ягоди) 35%''  Rolling Eyes

# 292
  • София
Скрит текст:
Новото ми откритие е сметаново сирене "Кремоза" на БМК. Тип "Дунавия" е. Може да се маже и като крема сирене. Много вкусно!
От къде го купувате?

Онзи ден взех един буркан, но още не сме го отваряли. Значи съм направила добра покупка. Дано се хареса на вкус.

''сироп от фурми 58% (с произход извън ЕС), горски плодове (къпини, малини, боровинки, ягоди) 35%''  Rolling Eyes
На фона не други сладка не е чак толкова зле. Но ще дам отзив след като го опитам.

# 293
Внимавайте с количеството конфитюри без захар, които ядете наведнъж, че преди години буквално се отрових от половин бурканче сладко от смокини с някакъв подсладител. Едва се довлякох до аптеката и докато обясня какво ми е и какво съм яла, аптекарката веднага се усети и каза, че не е първи случай. Не помня сега какво са ми дали, до следващия ден бях на крака, ама повече такава гадост не съм купувала. 
Т.е. ако няма медицински противопоказания за употреба на захар, по-добре избягвайте с подсладители.
П.П. Домашното сладко от смокини го ям направо с лъжицата, че много го обичам и наченах и това така, обаче явно дозата на химията вътре е дошла в повече.

# 294

От къде купувате,  сладкото?
От Фантастико. Нищо ми няма от сладкото и е отлично на вкус. Също ми харесва това, че е само 198 калории на 100 гр. Пълнозърнеста филийка със сладкото ще ми излезе много по-малко калории, отколкото ако изям същото количество вафла, бисквитки или друг десерт.

Сиренето на Кремоза има ли го някъде в София?

# 295
То не е само до калориите, и даже изобщо не е до тях, а до усвояването им и до индивидуалния метаболизъм. Същото важи и за действието на всякакви вещества, включително подсладители. Ти си преценяваш, де, както и всеки, аз просто споделих собствения си опит, а както се оказа, не бил само мой.

# 296
Сиропът от фурми си е напълно естествен и добър подсладител.

# 297
  • In transit
Кубратова, тези сладка "без захар" разчитат на сиропа от фурми за подслаждане.

# 298
Ако няма друго в тях от подсладителите, е добре. Просто заострих вниманието да гледат хората какво съдържат.

# 299
Тези вафли много ми харесаха 🤤

Общи условия

Активация на акаунт