Какво ще купя отново - 9

• 81 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Мога да изям две кутийки наведнъж

# 331
  • София

Препарат против петна. При упорити петна е идеален, само трябва да се изчакат едни 30-40мин от намазването до пускането в пералнята.

С този чакам около 5-10мин.

Обезмаслител Шанте Клер лавандула. Много добър.

# 332
Тези препарати за петна само за бели дрехи ли стават?

# 333
  • In transit
Първия показан препарат за петна на Omino Bianco от missence, за мен не върши никаква работа. Единствения, на който давах няколко пъти шанс за различни петна и замина в кофата.
За обезмаслителите на Chante Clair се подписвам с две ръце. Ползвам ги за много неща, от петна по дрехи до почистване на фурната. Най- любимия я е с бикарбонат. С него най-добре се почистват маратонки и заграбеното отстрани на подметките. Стават, като нови.

# 334
  • Deutschland
Дано не го спират. В България ползвам основно него и цялата баня ухае. Не си спомням има ли душ гел Дав със смокиня.
В Германия ги няма смокинята и кокоса.
Аз в Германия, в колкото и магазини да съм влизал, само един вид Дав виждам. 
А прави ли хубава пяна въпросният Дав, че един път попаднах на партида, която правеше малко пяна и ставаше като онази реклама за луканката-и търкаш, и търкаш, но пяна няма.

С много късмет може да откриеш един розов на цвят и един с арганово олио, който също е хубав. В ДМ, Росман само обикновения вид.

# 335
  • Свети Влас
Като писахте препарати за петна се сетих за Спот, много съм доволна от него ( става и за бяло, и за цветно )

# 336
  • София
За мен е топ Спот-а за всичко. И цената му е добра, дано не го развалят. Ползвам го от 3-4 години, има и малка разфасовка-спрей (големина на червило)  - е това ме спаси от едни боровинки лятото на бял панталон.

# 337
Спот-а беше перфектен за абсолютно петна от всякакъв вид-мазнини, шоколад, вино и кръв, но това беше до преди 5 години.
Да не би да са върнали старата перфектна формула?
Преди наистина беше УАУ , дано да са се усетили производителите, че като променят формулата ще си загубят верните потребители.

# 338
  • до най-прекрасния мъж
Мазно не маха. Червените мазни петна все още не мога да открия с какво да ги премахна (сос от манджичка в градинката или покапал домат от  салатата). Нямат махане, дори с наистина вълшебният преди Спот.

# 339
Последните две-три бутилки на Спот бяха чиста водичка, без да ми махне нито едно петно. Отказах се вече да го купувам ,мислех, че е някаква кофти партида,  но май качеството му като цяло е занижено.

# 340
  • In transit
Мазно не маха. Червените мазни петна все още не мога да открия с какво да ги премахна (сос от манджичка в градинката или покапал домат от  салатата). Нямат махане, дори с наистина вълшебният преди Спот.
С обезмаслител, сапуна на ДМ за петна, Вениш.

# 341
  • Свети Влас
Жалко, че са го развалили. Преди години бях много доволна от него. Сега и аз чистя някои петна с обезмаслител Меглио или какъвто имаме. Признавам скоро не съм купувала Спот.

# 342
Аз съм се снабдила със Спот,  Окси,  сапун за петна от ДМ и обезмаслител Шантиклер - първо пробвам със Спот и повечето петна се махат, включително мазни червени, но по мои наблюдения има материи, които си ги попиват и излизат много по-трудно, по-скоро сякаш е въпрос на материя - от една материя петна с един и същ произход и давност ги почиства, а от друга - не. Вече ако нещо не излезе със Спот, тествам със следващо. Моите петна са най-често от червен пипер, червени плодове или червено цвекло,  шоколад, рядко от червено вино. И понеже повечето ми покривки и салфетки са бели, третирам обилно, без да се притеснявам, че ще обезцветя нещо.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 09:54 от Кубратова

# 343
При мен пък Спота се справя с всякакъв вид петна- с малко дете съм и се сещате за какво става на въпрос, е няма петно което да му се е опряло хаха. Не го заменям за нищо! И аз си го ползвам от години- за мен само дето цената му се е качила малко , но е неизбежно . Аз правя следното: пръскам петното и го оставям за 5-10 минутки, след това с гореща вода и малко прах търкам петното и готово бам в пералнята .

# 344
  • Троян
И от мен един положителен глас за Спот-а. Наистина до сега, това е спасението. Напоследък обаче не го намирам в голямата му разфасовка, а само спрея, дори в ДМ го няма. Дали е спрян, знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт