Какво ще купя отново - 9

• 81 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
За съжаление на знам точно как да пусна снимка,а и май нямам кабели свързващи смартфона с лаптопа. Кошничката е с четири гнезда в които има блокче с формата на ромб. Две от тях са в лилав цвят,а другите две - във виолетов. Няма как да се сбъркат.

# 391
Някое от тези ли? Доколкото виждам, има с две форми, никъде не видях с описаните цветове (има с розово лилаво) и никое не ми прилича на ромб като форма. Виждам ги като капки и нещо по-кръгло. Може би има и други видове във физическите магазини?

# 392
Някое от тези ли? Доколкото виждам, има с две форми, никъде не видях с описаните цветове (има с розово лилаво) и никое не ми прилича на ромб като форма. Виждам ги като капки и нещо по-кръгло. Може би има и други видове във физическите магазини?

Нашите са точно тези в долният десен ъгъл. По памет май от Кауфланд ги купих... Да,всъщност единият цвят е розов,а другият виолетов като на бонбоните "виолетки"...

# 393
Мерси! До 380 пускания на водата пише за блокчетата с тази форма, на другите 350.

# 394
Явно само аз не ги харесвам тия блокчета. Според мен нищо не вършат и ми миришат гадно, но за сметка на това са трайни. Joy  Е, пенявят се, имат аромат, ама на мен не ми харесва. От лакомия при едно промо награбих едни разфасовки от по три в опаковка и сега искам не искам ползвам ги.
Пп Джастев пък много ги одобри и ми вика: Аууу, много приятно ухае в тоалетната.
Явно проблема с нехаресването на продукта е в мен.

# 395
  • Пловдив
Още преди известно време някой спомена за тях тук в тамата и купих, скоро ще ги тествам и аз.
Мъжът ми се шегува вече като ходим до могазина, дали ще взимаме нещо от бгмамата 🤭/демек да съм го видяла в темата и да искам да го пробвам/.
Така вече не оставам, без онези блокчета с извара от Лидл, пак тук някой ги спомена.

# 396
И аз не ги харесвам блокчетата. Нито миришат, нито са дълготрайни, за месеци да не говорим. 

На Лидл едни цветенца щракащи ми вмирисват и коридора чак.

# 397
Аз съм традиционалист и си ползвам закрепващите дискове на тоалетното пате. Ароматът ми харесва, а и вече един залепен диск ми издържа поне 2 седмици.

# 398
  • Свети Влас
Момчета и момчета, може и да ми се смеете, но много харесвам тази тоалетна хартия. 5 пластова е и е много икономична( само ме е яд, че тази година в един от магазините беше 19 лв, тез не са наред )

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 12:16 от Габриела Радева

# 399
20 кинта плащам за 40 ролки Милде на промоция. За 6 пак толкова, колко да е икономична, като цената става космическа?!

# 400
Здравейте момичета, знам че не е много по темата, ноо искам да си взема тиган, който не е от алуминии , а да е примерно от чугун или стомана? Но не знам кой е по- добър и тн. Може ли да споделите вашия опит, ако имате такъв?

# 401
  • Свети Влас
Една ролка стига за доста време и е много по-добра от Милде. Но много я вдигнаха в Метра е около 11 лв.

# 402
  • София
Аз ползвам 4-пластова ТХ от dm  и категорично не бих се върнала на 3-пластова. Затова напълно разбирам доводите за 5-пластовата.

# 403
Една ролка стига за доста време и е много по-добра от Милде. Но много я вдигнаха в Метра е около 11 лв.
https://www.emag.bg/toaletna-hartija-zewa-just-1-5-sloja-6-rolki … 875/pd/DPZ8BFBBM/

# 404
Тази 5-пластовата на Зева преди година-две беше по-качествена от сега. Определено последните две опаковки, които съм купувала от различни магазини по различно време и предполагам, че не са от една и съща партида, са с по-лошо качество. Ама и аз по-добра не съм намерила засега и продължавам да я купувам. 

Общи условия

Активация на акаунт