Любители на кучета - 145

• 27 321
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Болното ми човече и беззъбата ми неспяща кучка.
В 5 сутринта ми иде да се изселя, обаче като ги видя после и всичко ми минава. Не остана. Още малко ще покашля човечето. Кучката няма вечно да сменя зъби и всички ще си спим Simple Smile

# 601
  • София
Аз съм абсолютен фен на Иванчо.
Какви клещи за динозавърски нокти да купя? Ветовете искат да го седират,за да ги отрежат. Не ми се ще, на мен ми дава и ще е ок. Пробвах с пила 🤣🤣🤣. Седи и се кефи, но около 5 години ще отнеме.

# 602
  • София
Ева е прекрасна! Но аз съм фен и на Пипин. Simple Smile  Ще ми се повече негови снимки да има.

# 603
  • Бургас
Ева е прекрасна! Но аз съм фен и на Пипин. Simple Smile  Ще ми се повече негови снимки да има.
Пипинчо е терапевт на баба ми сега. Баба ми е с тежка старческа деменция. Майка го води вечер при нея и Пипин показва кога в стаята има/няма истински хора, животни и т.н, защото не реагира и е компаньон. Тежка задача има момчето, но я върши отлично.
Присетих се в един момент да обясня, че щом Пипин не реагира, в стаята няма никого и нищо и проработи. И от тогава върши работа. И е аларма когато трябва също, освен, че е компания.
Скрит текст:
Верен пазач ми е момчето. И достатъчно спокоен, за да е спокойна обстановката. Грам не съм знаела, че момчето ми ще е такава утеха за нея. Ляга и пази. Тя обещава, че няма да излиза, за да не избяга той през отворената врата. Говори му като на човек, а той се прави, че я слуша Simple Smile Дано има отредени поне още няколко годинки служба.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 08:34 от MeMyselfI

# 604
Милият,дружинка е на бабчето!Колко благородно!И  тя така се разсейва ...                                                   Миниятюрната Роксана е голямо сладурче!Вачето и е лика прилика!Спокойна и добра седмица,с послушни кучовци!/ колкото могат,оздравели дечица и сменени зъбки!😄

# 605
  • София
Страхотен Пипин! Много мило ми стана. Heart

# 606
Я, дайте едно наказание и за тоя гълъбояд Neutral Face

Много лоша идея от страна на гълъба да каца в двора, но късно го е разбрал горкия.

# 607
  • Бургас
Ама те са кучета, не го е “третирал” защото е зъл. Просто инстинкт.
Гълъбояда се е опнал за яко чесане на корем.

# 608
  • Бургас
Ми да не е кацал.
Котката ги правеше тия номера, Елза само ги лае като кацат отвън на перваза.
Целия ли го изяде? Поне едно перо не остана ли?

# 609

Ей така ги накацват децата, много ги харесват.
Дантето пак си пишка, вече излизаме с кофата и парцала, какво да се прави.
Много са странни. Маверик навън слуша, у нас лае по мен като иска внимание, продължава да гризе някакви неща. Данте лае вкъщи само, ако се канят за игра. Навън се прави, че не ме чува. Вкъщи обаче нямам нищо разрушено от него.
Объркана съм, едните ветове казват да го разхождам дълго, другите ветове и развъдника казват да не прекалявам докато е малък и не израстне. Навън търчат като изоглавени. Маверик ме събори преди две седмици, пък аз в края на август паднах у нас, оказа се, че месец съм ходила със счупена кост на рамото, та Маверик със събарянето ми я е наместил. Сега зараства добре.Laughing

# 610
Е, целия как!? Мм каза, че докато свари да излезе само малко пера останали. Старателно почистила местопрестъплението.
Горкото бебе стояло ужасено в ъгъла Grinning

# 611
Много сладко бебе Мая, само за намачкваме!

# 612
  • Бургас
Мая е прекрасна.
Данте изглежда се кефи на деца, а Маверик е с поглед Why? Help!

Аз знам, че трябва да не катерят/слизат по стълби и по полека с разходките. Бих се доверила на развъдника.

# 613
Бебетата от едри породи кучета не трябва да се разхождат дълго, за да не им се прецакат ставите. Ако куца и го боли, пък съвсем, по-добре да лежи.

ММ ми дава една диамантена пила за закалена стомана, много бързо се пилят големи ноктаци с нея. Simple Smile

Браво на Пипин, ама за него не е добре да е с бабата. Не знам как й имате вяра да не отваря вратата и да излезе Пипин. Тежка деменция е непредсказуемо поведение. Може и срещу него даже да агресира бабата.

# 614
  • Бургас
Vanne, просто няма ключ Simple Smile. Но е важно да не се опитва да излезе. Не е агресивна. То ако е агресивна, има риск той да я нарани, не тя него. И не остават сами, а с майка/леля. Той не я гледа, а помага да знае, че няма други хора освен тях.
Ядосан, пазещ се джак ръсел е опасна история дори и за мъж. Докато се усети и ще е с надупчен и откъснат прасец.

Я кажи за тази пила. Аз не съм много на ти със закалената стомана.

Общи условия

Активация на акаунт