Любители на кучета - 145

• 27 324
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ако са минали повече от 2 секунди от провинението, можеш само да го нацелуваш 😉

# 586
Амииии  не мисля, изяде боклук от улицата и съм бясна.Ще тествам намордника.😭

# 587
  • Бургас
Ама то си е “човещинка” да си изяде боклук от улицата. Който не го е видял, че ще яде боклук и не го е извадил на време е наказан Simple Smile

Най - много ме е страх да не ги натровят. Ева не яде от улицата, но Пипин се надираше до към 2 годишна възраст. Бъркам и вадя, ако изтърва момента да дръпна повода. В този ред на мисли, за добър контрол  много помага нашийник, а не нагръдник.

# 588
  • Варна
Моите не ядат и понеже знаят, че ще има наказание препишкват отгоре му. 🤣🤣

# 589
  • Варна
Амииии  не мисля, изяде боклук от улицата и съм бясна.Ще тествам намордника.😭
Това е само превенция от последващо ядене на боклук. Но кучето не разбира, че е наказано заради ядене на друг боклук по време на предходната разходка. Те не могат да правят такива сложни причинно-следствени връзки ако са минали часове, дори минути. Ако ще наказвате или награждавате, трябва да е на момента.

# 590
Ама то си е “човещинка” да си изяде боклук от улицата. Който не го е видял, че ще яде боклук и не го е извадил на време е наказан Simple Smile

Най - много ме е страх да не ги натровят. Ева не яде от улицата, но Пипин се надираше до към 2 годишна възраст. Бъркам и вадя, ако изтърва момента да дръпна повода. В този ред на мисли, за добър контрол  много помага нашийник, а не нагръдник.
Моят абсурд да носи нашийник.От бебе си е с нагръдник.Свива ми се сърцето, но ще си носим намордника😔

# 591

Една минута доколкото съм чела от кучешки психолози, ако е минало това време пиеш една студена вода и продължаваш с живота Grinning

# 592
  • Бургас
Моите не ядат и понеже знаят, че ще има наказание препишкват отгоре му. 🤣🤣

Така се прави. Да не посмее никой друг да го яде Simple Smile

# 593
  • Враца
Последни топли вечери:

# 594
  • под тепетата
Ани, то погледът е достатъчно виновен . Ние знаем команда "Фу" - изплюй. Ако не стане бъркам в човката. Но май отдавна не се е налагало.
Преди време ви описах една красавица, която като се движи , все едно виждаш полюшваща се четка с конци. Днес успях да я снимам, но не в цялата и прелест, че ме беше срам. Докарали я бяха и с кърпа на главата Joy

# 595
  • при него
Поздрави и от наша Роксана, почти на 5 месеца и почти 1.7кг. Влюбена е в котарака, той се страхува от нея. Той е около 7 кг Simple Smile
Скрит текст:

# 596
  • София
Добре дошли! Много сладка и нежна е Роксана! Heart

# 597
  • под тепетата
Сърничка е направо! Speed, дай една снимка с гаджето де Wink
Добре дошли!

# 598
  • Бургас
Леле каква мишанка е Роксана. Само за гушки и цунки. Само този поглед .. калпазанка ще е Simple Smile

За няма и три дни Ева е без 4 броя предкътници на долна челюст и един от кучешките на горната падна. Кучешкия даже не се клатеше. Как е паднал и къде е идея нямам.  До утре още два броя предкътници ще си свали. Обаче хапе. Нищо, че дедо Съби, нема зъби Simple Smile Взе да ми олеква, че няма да я мъча аз или да и се слагат упойки.

# 599
  • Варна
Рядко ми харесват дребосъци, но Роксито е изписана. 😍

Общи условия

Активация на акаунт