Любители на кучета - 145

• 27 305
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Момичета от Бургас, някоя иска ли да се комбинираме за 2 книги, да получим безплатна доставка?

https://shop.sbb.bg/product/1608/tayniat-zhivot-na-kuchetata-kol … ardi-koritsi.html

# 631
  • под тепетата
Ооо, супер! Благодаря, Tintina! Взимам веднага за коледен подарък!

# 632
Слагам в скрит текст рентгенована снимка на Мег, за да илюстрирам нагледно, че такова нещо няма как да си зарастне само и по нормален начин. Самото краче беше и подуто, но сега отока е спаднал. Много й харесвам лапичката (тази е беличка, а другата е с чорапче), но не искам да се мъчи цял живот с болно краче.
Скрит текст:
Не знам колко добре се вижда така, но има множесто парченца.

# 633
  • София
Много жалко за крачето на Мегчето.. Не знам как бих постъпила в подобна ситуация. Дано и не разбирам. Живот в болки или ампутация.. Може би второто е по-добрият вариант. Освен това тя няма да се върне на улицата. Предстоят й само хубави емоции занапред. Simple Smile
Лека нощ от Арчи

# 634
На дъщеря ми приятелката е вет. Вече 3-та котка си има с 3 крачета. Водят ги в клиниката собствениците, разбират, че трябва да се ампутира едното краче на котето и решават да остават животинчето на евтаназия. Тя ги прибира и си ги гледа за да не ги умъртвят. Когато ми разказваше, че кучетата и котките с три крака не са по никакъв начин по различно от другите не вярвах докато не видях и осъзнах, че те си живеят като нормално животинки и дори не осъзнават, че нещо им липсва.

# 635
  • под тепетата
И свекърва ми беше взела от приют трикрака калпазанка. По никакъв начин не и личеше, че изпитва дискомфорт.
Мегчето е намерила своята добра фея! Рашка обаче я мисля....

# 636
Кучетата живеят тук и сега. Не страдат когато нямат крайник ,не изпитват комплекси ,не им пречи. Щом се налага ,нека го ампутират. Хората го преживяват като трагедия ,не и животните.

# 637
На разходка в есенната гора.Черната гъбка е Лори

# 638
  • Бургас
Оле, истински ли са тези гъби? Като от картинка!

# 639
# 640
  • София
Цяла нощ сънувах Мегчето. Хубав сън беше. Момиче с късмет е тя.

# 641
Здравейте момичета и четирикраки приятели!
Надявам се, че всички сте здрави и щастливи с опашатите косматковци!

Искам да ви помоля за помощ.
Налага ми се пътуване до София в понеделник и трябва задължително да взема кучо с мен. След като си свърша задачката искам да се разходим, да хапна някъде.
Кои са pet friendly местата в София за разходка и къде можем да седнем на един обяд с кучинка?
Водя я навсякъде с мен, много добре се държи и обикновено ляга да спи в краката ми.
В краен случай ще се задоволя и със стрийт фууд.

# 642
В кой край на София ще сте? Мисля че навсякъде по улици и паркове си е пет френдли, за заведение има едно коргис кафе,но в страничната пише,че няма да работи тази седмица,та не знам. Ние досега не сме имали проблем,като сядаме навън с куче, ама за вътре нямам наблюдения.

# 643
С нова дрешка сме за есента, такава радост настана като я облякох, то близане, то целувки...

# 644
С нова дрешка сме за есента, такава радост настана като я облякох, то близане, то целувки...

Много  е сладък!

Общи условия

Активация на акаунт