Любители на кучета - 145

• 27 291
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Кас се научи също около седмия месец. В един момент и той започна да ползва памперсите само за игра и да ги къса и спрях да слагам и аз. За твое успокоение, онзи ден се изака в коридора сутритна, не можа да дочака да се облека да го изведа. Днес става на 10 месеца.
Колко разходки правите с Данте?

# 31
Матейчо на връщане от ветеринарната клиника, където беше за втора ваксина. В кашонче е, защото обича да подпиква, кога от кеф, кога от страх. Зара много му се зарадва като си дойдохме. Сигурно се е притеснила къде й отведох другарчето.

Голяма душица.Да ви се връща доброто стократно!

# 32
  • Враца
Добро утро!

Коя марка студено пресована храна бихте препоръчали?

# 33
 Ето я и Лори в новата ни тема.              
     Благодаря, мила Сиви!Прекрасни снимки на кученца-познати и нови/ добре дошли тук!На Естела пътешествениците -сладури,много чаровни!За храната-не смея вече с нищо ново да рискувам.На Акана или Орижен гранули е.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:52 от Roo Roo

# 34
  • Враца
Ами, защото нещо се мръщи на гранулите, та мислех, да му предложа нещо друго.

# 35
Кас се научи също около седмия месец. В един момент и той започна да ползва памперсите само за игра и да ги къса и спрях да слагам и аз. За твое успокоение, онзи ден се изака в коридора сутритна, не можа да дочака да се облека да го изведа. Днес става на 10 месеца.
Колко разходки правите с Данте?
Сутрин и вечер големи разходки, преди лягане само за пишкане. Нали ще се научи все някога?Disappointed Relieved
Да се оплача от Маверик, не стига, че е по-голям. Много слушаше, обаче напоследък съвсем е оглушал, бяга, прави си каквото иска. Има доста разгонени из квартала и само ходи да души след тях.

# 36
  • Варна
Куче, което все още не се е научило на хигиенни навици, трябва да се извежда по повече пъти за кратко. Не само сутрин и вечер.

# 37
  • На ръба..
vmarinska Не смея нищо да препоръчам все още, но на Kudo беше на добра промоция в зоомагазина на Антонов и от там поръчах. Преди това му давах като наградки друга марка, но не запомних какво беше (друга фирма на Брит) от кварталния магазин.

# 38
  • Враца
А, за меката гранула? Какво ви е мнението?

# 39
  • София
Аз съм давала меки гранули, но няма смисъл, ако кучето може да дъвче. Твърдата гранула чисти зъбите.

# 40
  • Враца
А, студено пресованата ?

# 41
  • София
Не съм ползвала.

# 42
Поздрави от спящата красавица!

# 43
Лелееее, Vanne, как блести Заричка Heart Eyes А нашия дъртюха е дрипав.

# 44
  • под тепетата
Е, той ще се сдобие скоро с меко кожухче !

Общи условия

Активация на акаунт