Любители на кучета - 145

• 27 305
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Ани 2010, момиче е Гери 😊

# 646
Ах ,тази чаровница Гинчето!!!Туко фръцне някоя рокля тук...Сладуранка!

# 647
  • под тепетата
Roo Roo, не е Гинчето таз мома Wink Гери е таз хубавица . На мен пък Гери ми заприлича на Лори!
Tintina, получих си книгите. Разкошни са, за което ти благодаря!
Ако утре не ми изскочи някой ангажимент, смятам да посетя Дог феста в Пловдив. Току-виж съм намерила коледен подарък и за момчетата!

# 648
Мда, Гинчето си има сериозна конкуренция в лицето на Гери! И да си признаем, напоследък сме по дупе, предимно, че нещо сме се окръглили и ни стягат тоалетите...Но пък посменихме сезонно козинката и си имаме нови букли:

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 18:00 от =-=-=-=

# 649
  • под тепетата
Мноооого е джиджана! Фешън отвсякъде! Kiss

# 650
Много хубави малките черни госпожици! Сладурки. Heart Eyes

Днес говедото ме дръпна и събори на земята, да се оплача. Направо като по клипчетата литнах и се пльоснах в цял ръст. Добре че беше на трева, щях да се потроша ако беше асфалт. Та лекинко ви завиждам за сладките мъничета! Ама... кьорав карти не играе, да съм гледала по-рано Simple Smile

# 651
Здравейте момичета и четирикраки приятели!
Надявам се, че всички сте здрави и щастливи с опашатите косматковци!

Искам да ви помоля за помощ.
Налага ми се пътуване до София в понеделник и трябва задължително да взема кучо с мен. След като си свърша задачката искам да се разходим, да хапна някъде.
Кои са pet friendly местата в София за разходка и къде можем да седнем на един обяд с кучинка?
Водя я навсякъде с мен, много добре се държи и обикновено ляга да спи в краката ми.
В краен случай ще се задоволя и със стрийт фууд.
В кой край на София ще сте? Мисля че навсякъде по улици и паркове си е пет френдли, за заведение има едно коргис кафе,но в страничната пише,че няма да работи тази седмица,та не знам. Ние досега не сме имали проблем,като сядаме навън с куче, ама за вътре нямам наблюдения.

Plamena, ще сме в централната част на града да си свършим работа до институции за половин час. И ние по тераси сядаме и не е имало проблем. Явно на място ще видим докато се разхождаме. Винаги можем да хапнем едни бургери на крак, а да заведем четирикарото на пазар в Петмол и Стефанов след това. Grinning

# 652
  • София
Кифла 🤣

# 653
  • Варна
Здравейте момичета и четирикраки приятели!
Надявам се, че всички сте здрави и щастливи с опашатите косматковци!

Искам да ви помоля за помощ.
Налага ми се пътуване до София в понеделник и трябва задължително да взема кучо с мен. След като си свърша задачката искам да се разходим, да хапна някъде.
Кои са pet friendly местата в София за разходка и къде можем да седнем на един обяд с кучинка?
Водя я навсякъде с мен, много добре се държи и обикновено ляга да спи в краката ми.
В краен случай ще се задоволя и със стрийт фууд.

Rolling Dogs, на Цар Шишман.
Вкусни хот дози и са пет френдли, ама те по центъра са основно такива.

# 654
Като бързам да си отворя любимата тема,преди сутрешното кафе...обърках сладунките Гери и Гинче!И Бубето на ТониШу е  от този калибър и разцветка чаровници, също.А Лори е едричка ,цели 9 килограма...

# 655
Днес във Варна е време само за спане и гушкане! Докарала съм я на мравояд на таз фотка! Joy

Най обича да е навън. Там няма "не", "не може", "спри да ме тъпчеш", "не прави това", "не прави онова" Grinning. Пуснах я на вън и от един час тича наволя и изглежда много щастлива, но и вътре й е кеф да лежи върху нас!

# 656
айде де, до кога ще те чакам да се нагласиш😅

# 657
  • Враца
Хахаххахах, какви очи. Heart

# 658
Поздрав  от нас с Божката 🥰

# 659
Мда, Гинчето си има сериозна конкуренция в лицето на Гери! И да си признаем, напоследък сме по дупе, предимно, че нещо сме се окръглили и ни стягат тоалетите...Но пък посменихме сезонно козинката и си имаме нови букли:

Красавица е Гинчето, пу-пу да не й е уроки, и ланче на врата си има.
То и ние по принцип сме по голо дупе, щото вече сме 7 кг, даже често ми се случва да ме питат каква порода е Гери, че не приличала на пинчер.
Онзи ден се отбих до Пепко да купя дрешки за бебошока и как да не купя дрешка и за кака му.
Имаше най-различни Хелоуински дрешки за кучета ама се въздържах, че за тази зима ще трябва поне две кожухчета да й взема.

Общи условия

Активация на акаунт