Мнения за Mazda CX3

• 4 454
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте. Обмисляме закупуване на автомобил втора ръка - Mazda CX3 2016 година, бензин, автоматик. Моля ви споделете мнения ако имате такъв или ако сте карали преди таква кола? Има ли някакви особености, за които трябва да се гледа при избора... слаби места? Избрали сме 2.0 двигател 120 коня

# 1
Страхотна градска колица за жена. От 1 година я карам, нищо не съм правила по нея все още.
Икономична не е.
Огледайте багажника, това изобщо не ми мина през акъла.
За четиричленно семейство е твърде малък за по- дълъг път.
Но, зависи за какво я купувате.
За семейна кола е малка.
Иначе е бърза, кокетна и с хубава визия.

# 2
Здравейте. Обмисляме закупуване на автомобил втора ръка - Mazda CX3 2016 година, бензин, автоматик. Моля ви споделете мнения ако имате такъв или ако сте карали преди таква кола? Има ли някакви особености, за които трябва да се гледа при избора... слаби места? Избрали сме 2.0 двигател 120 коня
120 коня от които 40 умрели. Ще е бавничка. Ама ако не бързаш? Става. Носи си и едно магаре за баирите. Joy

# 3
120 коня от които 40 умрели. Ще е бавничка. Ама ако не бързаш? Става. Носи си и едно магаре за баирите. Joy

Не е много правилно да се съди за скоростта според конските сили. Двигателят е мощен.
А и на мен не ми трябва, за да се състезавам, а да стигам до работа и обратно всеки ден...

# 4

Не е много правилно да се съди за скоростта според конските сили. Двигателят е мощен.
А и на мен не ми трябва, за да се състезавам, а да стигам до работа и обратно всеки ден...
Аз по-скоро говорих за ускорение ...... ама нищо карай Simple Smile
важно на теб да ти харесва
Качвай се покарай я и ще разбереш дали е твоята.

# 5
Е не бих казала, че не ускорява бързо. Но, моята е 150 к.с и 4×4.

# 6
Е не бих казала, че не ускорява бързо. Но, моята е 150 к.с и 4×4.
Малко е субективно. Някой който кара кола 400 коня Wink ще му е бавна.
Ако се качваш от лада ще ти лети Simple Smile

Пак казвам колата я караш. Ако ти хареса на теб я взимаш. Това е.
Колкото хора има толкова и акъли има. Ама ти ще си караш колата.

Аз си купих кола която всеки ми казваше да не я купувам.
Супер си е Simple Smile мен си ми харесва.

# 7
Кола 400 коня за градско?
Освен да клечиш на бензиностанцията през ден, а и не мисля, че можеш да ги разгърнеш в пълен обем в градски условия.
Така че , всеки си преценява какво го устройва. За градско повече не ти е нужно.

# 8
Привет! Колко е разходът на гориво ?

# 9
Привет! Колко е разходът на гориво ?
10- 12 градско, особено зимата.
Извън града пада на 7- 8.

Авторката купи ли си маздата ?

# 10
а някой слагал ли му е газово? ако е 2016та година

# 11
В тоя малък багажник, ако се сложи и газова уредба, не знам дали изобщо ще има място за нещо друго.

# 12
Привет! Тук някой с впечатления от Рено Катпюр 120 кс, 1,2 двигател бензин?
как е скоростната кутия и разход на гориво градско?

Общи условия

Активация на акаунт