Името на моето дете

• 15 278
  • 497
  •   1
Отговори
# 375
Успях да поспя и в крайна сметка ще се казва Бориса. Разговаряхме с мъжа ми. Ако има търкания в последствие и нещата не са окей, ще се вземат други мерки без значение към кой от цялата рода има претенции за каквото и да било. За Калина направо го унижи тази жена това име. Чак ме накара аз да не го искам все едно е прокълнато. Цял ден жената си е в стаята. Една дума не е обелила и смятам да я оставя така до раждането. Не заради нещо друго, а ако прояви друга претенция сина и сам да я чуе. Като предварително сме хо изговорили това нещо и с него. А за Бориса ще разберат на самото раждане . Склоних на това име поради факта че и се получава съвпадение и с евентуалния кръстник на детето в бъдеще който се казва Борис.

На мнение съм обаче че до раждането ще бъдем като пътни знаци в апартамента което пък мен не ме притеснява. Мисля врче оттук нататък да се опитвам да поставям граници където е нужно и да поставя детето и себе си на първо място.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 18:02 от FBID1368241399861945

# 376
След 3 часовия разговор с родата(който изобщо не съм длъжна да водя) и тропането по масата от бащата, че му е писнало и самосиндикалното избиране на името, повече не бих се допитвала до никой. Свекървата бих я помолила повече мен да не ме занимава. Със синът и бих провела кратък, щадящ моето здраве разговор с нисък тон, в който не двусмислено бих му показала, че вече прекаляват.

# 377
  • София
Тая свекърва е отвратителна.

# 378
Каква и е драмата на свекървата в момента, нали ще стане на нейното ?

# 379
Седи си в стаята, щото има такава. А да видим в боксониера или гарсониера, как щеше да се фръцка и затваря...

# 380
Каква и е драмата на свекървата в момента, нали ще стане на нейното ?

Че не е сигурна че аз ще я послушам под напрежение е

# 381
Сигурно е гузна.

Ако името Бориса не ти харесва не си длъжна да скланяш, нали знаеш.

# 382
  • София
Такива благи женици се оказват накрая хитри лисици. Намерила кой да й ходи по акъла и ви играе по тънките струни.

# 383
Сигурно е гузна.

Ако името Бориса не ти харесва не си длъжна да сйланяш, нали знаеш.

Съгласна съм с името заради мъжа си и заради кръстника който човека носи същото име.

# 384
Всички са Борис и Бориса наоколо, аз така го разбирам. Няма да пиша повече какво мисля.
Леко раждане Simple Smile

# 385
Сигурно е гузна.

Ако името Бориса не ти харесва не си длъжна да сйланяш, нали знаеш.

Съгласна съм с името заради мъжа си и заради кръстника който човека носи същото име.

Дано да се успокоиш. Успех и леко раждане ти пожелавам и много щастие !

Склонна ли си на лека промяна на името Бориса, заради самото дете. По красиво да е името ,като детенцето.

# 386

Момиче, избери си име, което на теб ти харесва, няма причина да наречеш детето си, с име което не ти е на сърце. После цялживот ще те е яд, ще повлияе и на отношението ти към детето. Чети Рори72 и си прави изводите.

# 387

Момиче, избери си име, което на теб ти харесва, няма причина да наречеш детето си, с име което не ти е на сърце. После цялживот ще те е яд, ще повлияе и на отношението ти към детето. Чети Рори72 и си прави изводите.

Дано не пропусне момента ,това момиче.

Авторке , знаеш ли ,че сега имаш силата на цялата планета. Моля ,използвай тази сила . Полегни си и помисли! Успех,момиче!

# 388
  • София
В крайна сметка човек трябва да е с ума си на момента, защото има неща, за които и да дойде после акълът - полза няма. За справка - Рори 72
Възможно е и бабата да се мръщи, защото не е успяла да направи така, че детето да е кръстено на нея (някъде четох, че е направила подобни подмятания). Тоест, целият този цирк да е бил с цел да се обърнат към нейното или поне производно име.
Иначе, авторке, много бързо се поддаде и сега търсиш отвсякъде валидация, че името е прекрасно. Хем баща му, хем бъдещ кръстник... На мен ми е все тая, ти ще живееш и ще се обръщаш към детето си с това име.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 18:48 от Светулчица

# 389
  • София
Авторке, надявам се да се успокоиш и да се чувстваш добре с изборите си. Не само този, но и всички занапред. Важната си ти. Животът, живян в опит да угодиш на други, е пропилян живот. Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт