Името на моето дете

• 15 241
  • 497
  •   1
Отговори
# 495
  • Down south
Темата не може явно да приключи. Мъжа ми го удари на съвест. Май осъзнава че не ми се дава избор и аз да участвам в името на детето. Може би ще стигнем до решение двамата. Просто не мога да издържа напрежението което ми се натрупа за 5 дни и сън 8 часа общо.
Скрит текст:
Може би ми трябват два, три дни малко да обмисля нещата. Почвам да осъзнавам, че самото напрежение идва от това че аз наистина се законтрих за това име. Но някакси това беше първото име което успях на ум да си кажа. Чакам те малка Калина. Бебето е супер бурно в корема. Карам го да страда.Реших да говоря с моята майка. Като тя самата утре ще дойде за да пием кафе” навън”. Мисля да се наплача там. По нейн съвет по телефона накратко каза да измислим ново име което да няма нищо общо с каквото и да било име от която и да е фамилия. Щяла съм да се чувствам по - добре ако знам че и аз съм допринесла за името и. До колкото до свекървата дойде да ме попита дали съм гладна, казах че не съм и ми донесе нектарина с думите трябва да ядеш и да спиш.
А, ясно, сагата явно ще продължи. Колко време каза, че остава докато родиш?
Да знаеш, че бебе Калина/Бориса го мислим поне от двете страни на океана Grinning

# 496
Темата не може явно да приключи. Мъжа ми го удари на съвест. Май осъзнава че не ми се дава избор и аз да участвам в името на детето. Може би ще стигнем до решение двамата. Просто не мога да издържа напрежението което ми се натрупа за 5 дни и сън 8 часа общо.
Скрит текст:
Може би ми трябват два, три дни малко да обмисля нещата. Почвам да осъзнавам, че самото напрежение идва от това че аз наистина се законтрих за това име. Но някакси това беше първото име което успях на ум да си кажа. Чакам те малка Калина. Бебето е супер бурно в корема. Карам го да страда.Реших да говоря с моята майка. Като тя самата утре ще дойде за да пием кафе” навън”. Мисля да се наплача там. По нейн съвет по телефона накратко каза да измислим ново име което да няма нищо общо с каквото и да било име от която и да е фамилия. Щяла съм да се чувствам по - добре ако знам че и аз съм допринесла за името и. До колкото до свекървата дойде да ме попита дали съм гладна, казах че не съм и ми донесе нектарина с думите трябва да ядеш и да спиш.
А, ясно, сагата явно ще продължи. Колко време каза, че остава докато родиш?
Да знаеш, че бебе Калина/Бориса го мислим от двете страни на океана Grinning

Надявам се да изкарам до термин. Две седмици. Не е много сигурно понеже доста често бях за задържане. Имам и контракции които владеем с лекарства. Утре съм на доктор така че ще имам дейности които ще ме разсейват от действителноста поне за малко.

Относно това че уважавам тази жена но макар и уважението съм решила това име. Не съм и предполагала че таи толкова злоба към бившия си мъж. Може би просто защото аз не съм такъв човек.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 00:32 от FBID1368241399861945

# 497
  • София
Вече е решено името така че мога да заключа темата ако има такава възможност понеже не знам как.

Общи условия

Активация на акаунт