ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 8

• 33 765
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Да, разбира се - кошчето е на Чико. Виждам сега, че е маркиран като Amazon’s choice и коментарите са доста добри. Ето и линка към него:

https://www.amazon.de/Chicco-nappy-odor-proof-system-conventiona … Caps%2C111&sr=8-1

# 16
Благодаря за новата тема.Тези дни аз също започвам с пране, чистене и каквото друго трябва.
Анс надявам се всичко да е наред ще се радваме на новини от теб

# 17
  • UK
Да, разбира се - кошчето е на Чико. Виждам сега, че е маркиран като Amazon’s choice и коментарите са доста добри. Ето и линка към него:

https://www.amazon.de/Chicco-nappy-odor-proof-system-conventiona … Caps%2C111&sr=8-1

Много благодаря, изглежда доста добре!

Имам обещание, че утре шкафът за бебето ще бъде сглобен (но дали ще се случи е друг въпрос) и мисля и аз да почвам да пера, заредила съм се прах за пране и ще действам.

# 18
Благодаря за новата тема.
Аз днес се чувствам ужасно цялата съм подута ,кръвното пак ми е високо и ми дадоха да пия Допегит ,утре сутринта ще ходя пак да пускам изследвания да видим какво става.Ама някак си вътрешно усещам,че няма много дълго още да я държат бебка в корема …….Не знам какво стана всичко си беше наред и изведнъж бам ,всичко се обърква.

# 19
  • UK
Yolka, в коя седмица си?

# 20
Yolkata, стискам палци всичко да е наред! Пиши как са нещата идните дни.

И на мен ми липсват доста мами, все едни и същи пишем май последно време.

# 21
Yolka, в коя седмица си?
32+5,някак си искам да го добутам до 36

# 22
  • UK
Пожелавам ти го, но мисли, че вече си толкова напред, че и утре да се роди бебето, шансовете и двете/двамата да сте добре са огромни! Успех!

# 23
Здравейте от тризнашката мама!!! Не съм писала много отдавна, но ви чета постоянно. Имах доста премеждия през последните два месеца, ту бях добре, ту не. Лежах в болница преди месец в 23гс. с болки и стягания в корема и бях умряла от страх да не се случи нещо лошо… та изобщо не ми беше до писане… Слава Богу всичко е наред , но общо взето само лежа, ставам само да хапна, до wc и за душ. Вече ми е доста тегаво…🙏🏼 След няколко дена влизам в 30гс. От месец насам съм в София вече и тук ще бъда до раждането. Миналата седмица лежах и в Майчин дом да направим кортикостероидна терапия за дробчетата на бебета за всеки случай, ако решат да тръгват по-рано… наляха ме и с магнезий…
Така ми се гнезди вече и ми е много гадно че не съм си вкъщи и че нищо не мога да правя…Така че се радвайте на всеки миг сега.
Вчера бях и на последна фетална. Момичетата са 1000 и 1100гр, а момчето 1300. Той добре върви, а те малко изостават… но докторката каза че е нормално.
Искат за стискам до 33гс поне 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Надявам се да успея…. Че и шийката ми се скъсява все повече.. вече е 15мм. Та и за нея се моля да не поддаде по-рано.
Едно хубаво ви се оплаках, ама това е положението! Гледам да съм позитивна и вярвам че всичко ще е наред, щом до тук го докарах с трите бебчета, значи ще издържа още малко 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 24
Yolkata, стискам палци да се нормализират нещата и да задържите още малко. Въпреки това бебебето има реален шанс и да родиш по рано.  Пиши, когато ти излязат изследванията.
Didi Y, всичко ще се нареди. Бебешки дрешки ще можеш да переш и като родиш. Важното е бебетата за останат още малко вътре. Всеки ден е + за тях и за теб.
А и гнезденето при мен е по скоро да търкам фугите в банята и касите на вратите отколкото да подреждам детски неща. Не е толкова забавно.

# 25
Стискаме палци Yolkata и Didi! С всеки ден бебетата са все по-добре в тези седмици макар и да става по-трудно с всички симптоми! Didi, моят доктор е специалист по многоплодни бременности и рискови такива и се пенсионира на 1 октомври. Аз съм му последните близнаци в кариерата, но е следил и няколко тризнаци, а и за бонус е израждал приятеля ми, питах го на миналия ми преглед за опита му с тризнаци и мислех за теб Blush стигнали сте доста далече с малките и това е супер, да задържите още малко и кураж!
Дръжте фронта, но и спокойно доколкото е възможно!
И при нас цари хаос в подреждане и чистене, че и ремонти в последния момент както нааааай-обичам (това е пълен сарказъм) така че се надявам да имаме поне няколко седмици да завършим всичко!

# 26
Тук съм и аз😊

# 27
  • Sofia
Аз все още съм в голяма дилема за името. Нищо не съм прала но май си трябва някаква подготовка. Лошото е, че съм все по-изморена и нищо не ми се прави.

# 28
Аз все още съм в голяма дилема за името. Нищо не съм прала но май си трябва някаква подготовка. Лошото е, че съм все по-изморена и нищо не ми се прави.
И аз така....имаме две имена от самото начало и още не можем да решим и май скоро ще се допитам до вас. 😀 Всяка вечер си поставям задачи, а на другия ден само се местя от леглото на дивана.

# 29
  • UK
Ние поне име (май) имаме. За момче е трудно, за момиче имах повече варианти.

Общи условия

Активация на акаунт