ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 8

• 33 754
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Диди, браво на теб, много напреднала седмица си стигнала, всичко ще е наред! Стискам палци още малко да поседят тримата бебчовци.

Джу, аз за теб имам чувството, че поне до 37-38 г.с ще си бременееш. Преди дни гледах една мама в инстаграм, мисля че роди в 37 или 38 г.с близнаци по над 4 кг всяко. Такова нещо аз не бях виждала. Grinning Те и твоите май вървят идеални като за близнаци, ще видим скоро.

Аз май се отказах от замразяването, защото и мен не ми харесва размразена храна. Ще се справим някак, таткото ще го предупредя и той да си намисли някои рецепти, ако се наложи да ме замества в готвенето.

Ние си имаме отдавна име, ама не беше лесно да го изберем. Оказа се, че за момче ние по-трудно. Споделяйте си идеите тук, ако имате колебания и ние да помагаме. Hug

Момичета, някоя от вас беше ли ходила на лекциите в Майчин дом? Аз другата седмица мисля да отида на тази за раждането. Само се чудя как ще се ориентирам къде да намеря залата, винаги ми е било много объркано в Майчин дом.

# 31
Аз все още съм в голяма дилема за името. Нищо не съм прала но май си трябва някаква подготовка. Лошото е, че съм все по-изморена и нищо не ми се прави.

Леко се успокоих и аз, че не съм единствената в 33 гс без име 🤦♀ и без да е изпрала и едно боди 😁 Момичешки имена има десетки, които ми харесват, но с момчешките е тотален неуспех 🙁 даже се чувствам гузно от това, че един ден няма да мога дори да се обръщам по име към това детенце с кеф и удоволствие 😔 Все се надявах до последно, че ще ме осени един ден някое хубаво мъжко име, но вече съм абсолютно обезверена.

# 32
Здравейте,от изследванията излезе ,че всичко си е наред слава богу няма белтък в урината.Трябва да следя кръвното и да си пия хапчетата.Всяка седмица по 2 пъти ще ходя на тонове,защото и бебка изостава ,а и водите са ми в повече,така,че активно ще я следим.
За име сме избрали много отдавна.
Всичко е изпрано и изгладено,само трябва да го наредя в гардероба,всичко друго си седи от баткото (креватче,люлка,гимнастика,количката)
Багажа за болницата днес мисля да го стегна и мисля ,че това е всичко и съм готова.

# 33
Yolkata,

Добра новина за изследванията, браво.
И аз пия Допегит и следя кръвното всеки ден. Ще издържим още малко.

Didi,
Добре че ни се обади, пиши по-често. Ти си мама героиня, с трите бебета в коремчето. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Възхищавам се на мамите с близнаци и тризнаци, защото сте много борбени. Не че останалите не сме, всяка майка е боец, но като лежах един месец в отделението преди раждането на дъщеря ми, се убедих че
когато бебетата са повече, всичко е в пъти по...

Днес водих дъщеря ми да извадим здравна карта за училище, за тетрадки, а след малко отиваме за ортопедични стелки. За първи ден нямам мои изследвания и доктори, а имам сила, та и обърнах повечко внимание 🥰☺️
Като излизам ми се пишка през 15 минути буквално, голям проблем, вие как се справяте?

Аз замразявам храна в стъклени буркани, много е добре да си имаш различни манджички подръка. Е не е като току що направено, но пък е много по-добре от нищо.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Трябва и да готвя днес, не знам кога ще стане. 😂

# 34
Ох mommy, дано да си права! До 4 кг едва ли ще стигнем, но ако са над 2.5 всяко ще е идеално!

На този етап не мога да се оплача, сякаш началото беше по-голям зор с това повръщане, но сега още мога да правя йога и да съм активна, което не очаквах. Знам, че някои близнаци са много трудни и тежи много, та май съм се настроила отпреди да е много трудно и съм приятно изненадана. Ще си говорим след седмица, две..

Yolkata, браво за урината! Така да си стои! И аз имах един уплах такъв заради кръвното, но тестовете са ок. Отдъхнах си!

Savina, аз с пишкането съм направооооо.. вечер ставам понякога по 15-16 пъти (броих). А навън направо планирам спирания постоянно - не трябва да се стискаме, защото това може да доведе до инфекции, така че включвам спирки навсякъде за wc без срам хаха и гледам преди излизане да не прекалявам с динята

С имената можете да хванете филми и да гледате надписите накрая на всички актьори, статисти и т.н. Скоростен лист на всякакви имена!

# 35
Аз нощем ставам по два пъти до тоалетната,  но денем като изляза през 15 минути, то няма навсякъде тоалетни... 😂😂😂😂😂

# 36
Здравей те  на всички момичета.Вчера на 29.08 се роди бебе Алекс.Преждевремено роден в 32+4 д.Мами пожелавам на всяка една от вас всичко да е наред при вас и всяка да си дочака октомврийчето .Бъдете живи и здрави всички

# 37
Ето го и нашето второ бебе в темата! Честито, Шона, да е жив и здрав Алекс (дошъл си е с името Simple Smile ), да е с много късмет, радост и любов в живота! ❤️ Да се прибирате скоро заедно вкъщи и всичко да е наред!

Много се радвам, че и други момичета се включват и стискам палци на всички! А мамите на близнаци/тризнаци сте герои поне по 2 или 3!

На мен тотално ми се обърна режимът със спането. Заспивам, събуждам се максимум час след това и кукувам до сутринта, с 5-6-7+ ставания до тоалетната. След това обаче мога да спя няколко часа, в които съм по-спокойна. Идея си нямам защо така, но е много изтощително.

# 38
Здравей те  на всички момичета.Вчера на 29.08 се роди бебе Алекс.Преждевремено роден в 32+4 д.Мами пожелавам на всяка една от вас всичко да е наред при вас и всяка да си дочака октомврийчето .Бъдете живи и здрави всички
Честито! Бъдите здрави и щастливи! Бързо възстановяване на теб! 😘

# 39
Честито! Да ви е жив и здрав Алекс и само да ви радва!
Ще се радваме да споделиш как сте?

# 40
  • UK
seana_paula, да сте живи и здрави и двамата! Пожелавам ви скоро да се гушкате вкъщи!
Ако имаш възможност и желание, би ли споделила кое наложи ранното раждане?

# 41
Жив и здрав да е Алекс, много скоро да се прибирате вкъщи заедно. Heart

И аз се надявам да споделиш, ако имаш възможност и желание какво доведе до преждевременното раждане.

# 42

Да сте живи и здрави! ❤️❤️❤️
Как сте, миличка? Как е Алекс?

# 43
Честито на второто бебче в групата.Да е живо и здраво бебе Алекс.Желая ви бързо прибиране вкъщи заедно разбира се и бързо възстановяване на мама

# 44

Добре дошъл на Алекс 🥳🥳🥳 Как сте Seana_Paula?

Общи условия

Активация на акаунт