ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 8

• 33 711
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Честит Калоян, да е здрав и щастлив! Heart

Понеже се появиха вече няколко бебета в нашата тема, предлагам да сложим на първа страница информация за вече родилите мами и бебенцата. Asy, ще имаш ли възможност да ги запишеш?

# 61
Честито щастие! ❤ Нека Калоян да е здрав и много, много щастлив!

# 62
Честит Калоян, да е здрав и щастлив! Heart

Понеже се появиха вече няколко бебета в нашата тема, предлагам да сложим на първа страница информация за вече родилите мами и бебенцата. Asy, ще имаш ли възможност да ги запишеш?

Ще ги добавя, но моля да ми пратите данните /дата на раждане името на майката и бебето и кг и нещо друго ако се сещате/ на лс , защото не мога да ги търся назад по темите Simple Smile

Честито на родилите мами Heart

# 63
Lolla,

Честита радост! Да е жив и здрав Калоян и много щастлив да е!  Бързо възстановяване и на теб! Мини да разкажеш, когато имаш възможност.

Какви хубави новини за добро утро, в нашата октомврийска тема настана истински августовски бебевалеж. ❤️❤️❤️

# 64
Живи и здрави да са бебчетата ви!Скорошно възстановяване на вас,момичета!
Казах ви аз,че бебетата тази година са нетърпеливи да излизат😁.Аз за себе си,след края на септември,ще съм в готовност.Все пак термина ми е на 29.10,но тези от нас с термин началото на месеца да се готвят.По живо,по здраво,очаквам от 5-ти нататък бебевалеж.
Аз до никъде не съм.Сега пък мъжа ми реши в спалнята да правим пясъчна мазилка,а в другите стаи-само латекс.Май до 15-ти няма да съм готова с ремонта😁.

# 65
Ехааа! seana_paula, Lolla_bunny Честито, мамчета!!! Да са живи и здрави бебенцата, вие да се възстановявате и да сте много щастливи заедно!

Направо не го очаквах, но доста се развълнувах! ASY (и останалите) какво ще кажете да записваме и в коя седмица са се родили бебчетата, за да остане следа колко по-рано или преносено са били? Може би ще в информативно и за другите любопитни мами с термин Ноември и Декември хехе

# 66
  • Sofia
Момичета честито, да са живи и здрави Алекс и Калоян, а на Вас пожелавам бързо възстановяване.
Има нещо вярно очевидно, че доста по-рано се раждат бебетата - малко започвам и аз да се стряскам.

# 67
Lolla_bunny Честит да е Калоян ,на двамата бързо възстановяване пожелавам.😘💐

# 68
Честити да са ни новите бебчета, Алекс и Калоян, много хубави имена 🥳🥳🥳! Много се развълнувах чак се просълзих, да са живи и здрави!!!
Как е Калоян? Лоли разкажи като имаш сили и време.

# 69
Lolla,

Честита радост! Да е жив и здрав Калоян и много щастлив да е!  Бързо възстановяване и на теб! Мини да разкажеш, когато имаш възможност.

Какви хубави новини за добро утро, в нашата октомврийска тема настана истински августовски бебевалеж. ❤❤❤

Lolla, да ти е честит, цар Калоян! 🥳🥳🥳  и браво на теб, много хубави мерки за 34та седмица 👏🏻👏🏻👏🏻

Отварям чата, силно раздвижване за събота сутрин 🤔 викам си има нещо. Juji, много добре се го казала 👏🏻👏🏻 августовски бебевалеж чак ме изненада 🤭, а то си е време, просто чисто психологически къде е Октомври, къде е Август 🤭 Така или иначе, според както върви тенденцията от Април насам, месец по-рано, време ни е вече  😲🤭

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 11:06 от MayaJane

# 70
Lolla, честито мъничко бебче! Да е много здрав и щастлив! А ти да се възстановяваш бързо и успешно!

Леле, наистина августовски бебевалеж настана! ❤️

# 71
Честити да са ни новите бебчета, Алекс и Калоян, много хубави имена 🥳🥳🥳! Много се развълнувах чак се просълзих, да са живи и здрави!!!
Как е Калоян? Лоли разкажи като имаш сили и време.

Момичетаа, имам време да разкажа вече малко по-подробно 😁 Аз лежах за задържане 2 седмици в МД и планът беше да полежа още една-две, да си отида до вкъщи, да се подготвя и след това да раждам 😁… обаче Калоян явно реши, че му е време и в 4:30 сутринта ми изтекоха водите, подготвиха ме и ме свалиха в родилна зала с разкритие 3 см. Контракциите ми бяха доста на честичко и ефективни и решихме да опитаме естествено, защото го очаквахме към 2150 някъде… включиха ми окситоцин и но-шпа, за около час и половина вече бях с 7-8см разкритие, започнах да имам доста силни напъни и благодарение на инструкциите на Д-р Цвети Попова и акушерката нещата се случиха за по-малко от час. Той си е доносено бебче по килограми (2650), но по седмица не е, затова се наложи да поседи на топло легълце, сега ще ходя в един да видим как се адаптира. Надявам се всичко да е наред и да мога вече да го гушкам, признавам си че още ме е страх, защото си е дребосъче, но нямам търпение вече 🍀🩵😍 Успех мами, самото раждане при мен мина много леко и бързо, остава ми сега по-трудната част, но да видим! 🍀😁🩵

# 72
Lolla, наистина много хубави мерки за седмицата. Моята госпожица седмица по-късно 35 г.с се роди на 2200 и 45 см, като преди това ехографа я смяташе към 2500. При теб явно на УЗ е излезнало по-малко бебчето, а пък той ви е изненадал приятно. Сигурна съм, че до най-много седмица ще сте си вкъщи заедно. Моята я държаха толкова, но пък тя беше по-дребна и чакаха да качи малко. Накрая пак ми я изписаха 2250 или нещо подобно, направо ме беше страх да я гушна, при теб ще е подобно. А ти защо беше за задържане? Имат ли обяснение лекарите за ранното раждане?

Бързо възстановяване на теб, при такова малко бебче ще е леко и сигурно даже шевове нямаш. При мен беше много бързо.

Аз този път искам да съм от родилите на термин или малко преди, била съм от страната на рано родилите, знам какво е и сега се готвя за различно изживяване. Grinning

# 73
Ех че хубаво Lolla! Да сте живи и здрави всички, много ме зарадва и твоята новина, с нея станах! Колко е хубаво и че е по тежичък от очакваното! Не мислех, че бебевалежът ще започне толкова рано, но явно бебчетата са решили, че е време да си ни видят! Бързо да се възстановявате всички мами (мисля ви много вече родилите и бебчовците да са силни и да сте заедно Heart)

# 74
Честит да е Алекс, да бъде здрав и безкрайно щастлив! 🩵🍀🙏 На 30.08 се роди и Калоян в 34+4 г.с, 2,650кг, 45см 🩵🩵🩵

Да е много здрав Калоянчо! Честито, Лолла! ❤️❤️❤️
Как сте?

Общи условия

Активация на акаунт