ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 8

• 37 308
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
На мен ми помага Масту крем

# 436
Миене при голяма нужда вместо с тоалетна хартия е добра превенция.

# 437
Аз да ви се оплача,че умирам.Вчера цял ден не съм ставала от леглото,кашлица,запушен нос,лека температура,болки в цялото тяло.Сега чакам личния да пусне направление и да видя дали ще мога изобщо да се изкъпя и да излеза нанякъде.Дотолкова нямах сили,че даже телефона си изпуснах два пъти и протектора замина.Стискайре палци да ми изпишат нещо,че наистина е много зле положението.Аз търпя по принцип,но сега щом да не издържам.Ни съм яла,ни лекарствата си съм пила.

# 438
Лунатичка, надявам се скоро да се възстановяваш. И аз бяха така преди две седмици. Пих биозин мама и парацетамол. Лимони изцедени с топла вода и мед. Вчера си гледам витамините за бременни - 30 капсули и си викам - като свърши кутията другия месец може и бебе да има. Не остана момичета. За някой повече за други по-малко, но идва и нашия ред. Всяка вечер си лягам с едно странно чувство, че чакам нещо да се случи.

# 439
Мами помагайте, някоя от вас да се е сблъсквала с хемороиди? От една седмица съм в страшни мъки, едвам стоя. В сряда съм при АГ и ще я попитам за съвет, но това изглежда толкова далеч. Ако знаете някакъв крем или подобно ще съм благодарна, че положението е ..

Tsvetoslava.I, аз имах един вътрешен без болки, но имах кървене, изписаха ми свещички цикадритина и/или глицеринови и едно мазило ми дадоха от Надежда, което си го бъркат там, но в крайна сметка не се наложи да го използвам. Има възглавнички за такива ситуации, можеш да си поръчаш онлайн.

# 440
Мами помагайте, някоя от вас да се е сблъсквала с хемороиди? От една седмица съм в страшни мъки, едвам стоя. В сряда съм при АГ и ще я попитам за съвет, но това изглежда толкова далеч. Ако знаете някакъв крем или подобно ще съм благодарна, че положението е ..

Бани с тетра също помагат при хемороиди.

# 441

Аз знам, че билката смрадлика(тетра) помага и е позволена по време на бременност. Промивки или киснене виж как точно се прилага в нета.

На мен вчера ми писаха, че във вагиналния секрет са открили изолирана бактерия, днес чакам да ми изпратят рецепта. Някой да е имал бактерия? Даже не знам какво точно са открили ще питам и дано получа отговор.

# 442
Lunatichka,
Съчувствам ти.
Бързо да оздравяваш!
Аз бях така в началото на бременността,
Пих оспамокс, парацетамол, витамини, чай плюс билкови хапчета за кашлица.

Момичета, днес е рожден  и имен ден на голямото ми дете. Става на 15 години. Значи преди 15 години в 10 сутринта беше моето първо секцио. ❤️
Бих ви почерпила виртуално с бонбони и торта, но впредвид това, че сме бременни, ще пропусна.

Напоследък нямам сили за нищо, умората е голяма, все към дивана ме тегли. Това ме ядосва, свикнала съм да съм дейна и енергична. Бебка не спира да се върти и да рита. 🩷🩷🩷

# 443
Да ти е жива и здрава❤️❤️❤️.
Благодаря ви.Надявам се да ми изпишат нещо,въпреки че съм малко по-добре.Записах час чак за 16 и 30ч.Чудя се дали да се обадя да отменя часа за утре за ЖК?Аз някак си ще се завлача дотам,но доктора ми да не се плаши😁

# 444
Здравейте ! В 37г.с.+5 дни съм а бебка все още е в седалищно положение. Има ли вероятност да се обърне ? 😊😊😊

# 445
Juji, да ти е живо и здраво детенцето! Heart

Бързо оздравяване на всички болни. Времето застудя и веднага се почна наново с боледуването… дано успеем да се опазим здрави до раждането и бебетата да не боледуват в първите месеци. Моята госпожица имаше лека хрема до вчера, но премина вече.

Аз да се похваля - урината ми е стерилна, няма бактерии и кандида. Не знам какви са били тези симптоми, явно наистина от натиска на бебето, но съм много по-спокойна сега.

# 446
Juji, честита да ти е щерката и със здраве да си носи името 🤗🌹

Lunaticka, какво става, как си? Кораво момиче си ти, ще оцелееш, не бой се 🤗

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 12:13 от MayaJane

# 447
Juji,да ти е здрава и благословена момата и с гордост да носи името си

# 448
Жужи, да ти е жива и здрава!

Лунатичке, бързо оздравяване!
Здравейте ! В 37г.с.+5 дни съм а бебка все още е в седалищно положение. Има ли вероятност да се обърне ? 😊😊😊

Малък е шанса.

# 449
Juji пожелавам живи и здрави да сте всичко 💐.Включвам се и аз да споделя .Приеха ме в отделението при бебче Алекс.Вече не сме в кувиоз.Храним се на шише и качваме по малко грамчета вече.Толкова съм щастлива че най накрая след всичко изживяно със с него.Очаквам вече само да ни изпишат и да се пребираме в къщи при батковците и тати.

Общи условия

Активация на акаунт