ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 8

• 37 292
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
mommy22, нищо не са ми казали за контрола, но ще попитам към края на курса на антибиотика може би сама ще отида да си пусна микробиология. Следващия ми преглед е на 01.10.

# 466
Излязоха ми и изследванията, всичко е супер, единствено хемоглобина е малко нисък и започвам да пия желязо.
Isibel аз също лекувам бактерия вече три месеца. Моята е стрептокок Б, утре чакам резултати от поредната МБ, но си мисля, че ще си е там. Според АГ няма страшно и мога да си родя нормално.
Имам код за 35% отстъпка от сайта на Бебо, ако някой се интересува мога да го дам.

# 467
Е като ще си ги мерим..

Много ме зарадвахте с вашите сладки коремиииии!

Лунатичка, стискам ти палци за бързо оправяне!

Sauna, толкова се радвам за вас, много гушкане!!

При нас пак имаше кръвни и урина (24 часа пишках в контейнер - няма подобно въртене, за да не напишкам всичко!!) няма обяснение за завишеното налягане, правим и тонове честичко, и май ще ме индуцират в 37 и нещо, ако не тръгнат да излизат малките.

Сега ще ви разсмея, ако се притеснявате от раждането. Снимките долу ме разсмяха с глас днес. Мисля, че са от стара книга за раждане. Та сега на сутрешната ми йога ще наблюдавам да не изпълзят.

Скрит текст:

# 468
Е като ще си ги мерим..

Много ме зарадвахте с вашите сладки коремиииии!

Лунатичка, стискам ти палци за бързо оправяне!

Sauna, толкова се радвам за вас, много гушкане!!

При нас пак имаше кръвни и урина (24 часа пишках в контейнер - няма подобно въртене, за да не напишкам всичко!!) няма обяснение за завишеното налягане, правим и тонове честичко, и май ще ме индуцират в 37 и нещо, ако не тръгнат да излизат малките.

Сега ще ви разсмея, ако се притеснявате от раждането. Снимките долу ме разсмяха с глас днес. Мисля, че са от стара книга за раждане. Та сега на сутрешната ми йога ще наблюдавам да не изпълзят.

Скрит текст:

Джу, 😄😄😄😄 разсмя ме и мен, и напълно съм съгласна с теб. ММ ми напомни днес да започна да правя упражненията за разтваряне на таза и аз го питам “ами ако тръгне да излиза бебето”.

Много ти е хубаво коремчето 🤗 симпатично, такива ще са и бебчетата ти…….и прави моят да изглежда още по-огромен 😁

Lunatichka, на твое място вече да съм се настанила в болницата 😄 както казах, имам си аз афинитет към болници 🤷🏼♀ Дано да ти е приятно оздравяването, стискам палци….да я видим сега свекито ти ще се поразмърда ли милата или ще пасува 🤔

Sway, екстра си! Ти още ли на работа ходиш? 🤔 Каза ти май, че искаш да си присъствено, без да се водиш там.

# 469
Джу, прекрасен корем. 37 г.с. си е прекрасно време за излизане. Реално си се водят бебета износени.
И мен ме разсмя със снимките от книгата. Ако ставаше така лесно колко хубаво ще бъде.
Мая, това е снимка от откриването на учебната година. Ходя по-малко, за да довърша някой неща. Но не е от сутринта.
Мисля другата седмица да си събирам багажа за болницата. съответно и да поръчам разни неща за там.

# 470
Много хубави коремчета, момичета! 🥰🥰🥰

# 471
Здравейте момичета, радвам се че всички сте добре 🥰 Искам да ви попитам тези, които ще раждат секцио, колко време преди термин ви определиха датата. При мен засега няма показатели за по ранно раждане, терминът ми е 30 окт и док вчера ми каза за секциото между 16-23 окт. Много ми се иска да е 22 окт, но това означава да изкарам и 39 седмица и се чудя какъв е шанса да изкара малкия дотогава в мен. А имаме организации в болницата и за след раждането, за които е хубаво да имаме дата 😄

# 472
Искам да ви попитам тези, които ще раждат секцио, колко време преди термин ви определиха датата.
При нас датата е 10 дни преди термин. На една роднина датата беше 14 дни преди термин, но тя беше с високо кръвно и някакви други индикации. Една приятелка роди това лято около месец преди термин! Заради графика на доктора, че после излизал в отпуск... Не знам подробности, но не мога да повярвам, че лекар е предложил раждането да стане толкова рано, но явно има и такива случаи.

# 473
Здравейте,
Ще раждам в частна болница и ще ми издадат направление за раждане около месец преди термина. Ако обаче бебето тръгне преди това, дали ще мога да мина без направление и все пак да се покрие от здравната каса нещо. Ще ми свалят серклажа преди да ми пуснат направление.

# 474
Ама много хубави коремчета, момичета, пу пу! 

Jojo,

Моят термин е 29.10, секциото ми е за 18.10.

# 475
Аз нямам показатели за по ранно раждане засега, но съм едва в 34с. Моят доктор е “за” да изчакаме максимално ако нищо не налага по ранното раждане, аз също, хич не бързам, не ми пречи малкия в коремчето 😂 прегледите ми започват всяка седмица сега и другата като отида ще видя да говорим отново по този въпрос. Чувала съм, че стандартно май 2 седмици преди термин ги вадят, обаче на мен много рано ми се струва, искам си да си постои повече 🫣

# 476
Здравейте,
Ще раждам в частна болница и ще ми издадат направление за раждане около месец преди термина. Ако обаче бебето тръгне преди това, дали ще мога да мина без направление и все пак да се покрие от здравната каса нещо.
Според мен, когато раждаш в частна болница, няма значение дали имаш направление, дори май те самите издават такова, но пак си плащаш 3-4 хиляди за раждането както е по ценоразпис.
Моля да ме поправи някой, ако греша, защото ще раждам в Надежда, и, ако има как да спестя по някакъв начин някой разход, много бих се радвала! Smile

# 477
Моето секцио ще е около 10 дни преди термин, но утре ще определим датата.
След около 2 седмици ще родя, живот и здраве. Днес ми пуснаха направление за хоспитализация и всички други документи необходими за раждането. Ще трябва да правя кръв и урина, кардиолог и анестезиолог да мина.
Божее, не остана!

Според мен ако тръгне по-рано пак приемат родилките без проблем, но кой пуска направлението за хоспитализация не знам, може би от болницата, както ако отидеш в спешното и те хоспитализират, а не планово през ЛЛ или АГ.

# 478
Благодаря!
Когато ми правиха серклажа имаше значение дали съм с направление или не. Разликата беше над 300лв., затова питам. Бих попитала направо в болницата, но май не искам да звъня за толкова хипотетични ситуации.
Скрит текст:
Просто искам да мисля позитивно и да чакам следващия крайъгълен камък 37ма седмица. В 20та, когато ми сложиха серклажа това време ми се струваше непоносимо много, но ето че почти литна.
Много ме е страх да не тръгне преди това. От една страна за бебенцето, от друга, защото ще ми разкъса шийката.
Имам контракции от 2 седмици, които допълнително ме тревожат. АГ каза, че ако станат по-зле ще ми изпише салбутамол. Не ми се иска, само с това не го натъпкаха това мъниче за 8 месеца.
Излях си притесненията, съжалявам!

# 479
Моето секцио ще е около 10 дни преди термин, но утре ще определим датата.
След около 2 седмици ще родя, живот и здраве. Днес ми пуснаха направление за хоспитализация и всички други документи необходими за раждането. Ще трябва да правя кръв и урина, кардиолог и анестезиолог да мина.
Божее, не остана!

Според мен ако тръгне по-рано пак приемат родилките без проблем, но кой пуска направлението за хоспитализация не знам, може би от болницата, както ако отидеш в спешното и те хоспитализират, а не планово през ЛЛ или АГ.

Sweety, ще видиш колко бързо ще мине и замине, като един миг и ще се чудиш после защо си го мислила толкова 🤗🤗🤗🌹🌹🌹 С теб съм!

Общи условия

Активация на акаунт